Cure koje ste rodile ranije carskim rezom, sto ocekujete od ovog poroda, jeli vasi ginekolozi predlazu dogovoreni carski s obzirom na prvi ili poticu vaginalni porod?
Ovisi o razlogu radi kojeg je bio predhodni CR. Inace ,svaki ce ginekolog poticati prirodni porod,naravno.
Ovdje je pravilo da se minimalno 8 sati prije ne jede...
A poslala me na to jer me poslala prvo vaditi krv, pa kao usput da i to napravim jer sam inače malo punija, otkad znam za sebe! 😋 A dosad sam dobila pola kile...
Mislim da stvarno nije strašno...
Uglavnom, kako se vi osjećate? Ja ništa ne osjećam! Nema ni zatezanja više, ništa! Baš me to ljuti, nemogu se opustiti! Prošlo je ravno tjedan dana od pregleda i već sam luda! A di je tek idući pregled!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Ciao curke...
Evo mene sa pozitivnim vijestima..stigla korona i kod mene..
Od simptome me grlo boli vec 3 dana, ali sinoc je dosla temp.. s njom i grozna bol u ledjima i trbuh me boli...sad se temp popela na 38,2 pa je i lupocet uskocio... 😢😢

little angel comes 01.07.
24.10. +
5.11. ❤️
25.11. rastemo 🙏🏻❤️
18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
22.12. 7,2 cm
24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
24.01. ❤️
2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
24.02.
💙It's a boy 💙
Ciao curke…
Od simptome me grlo boli vec 3 dana, ali sinoc je dosla temp.. s njom i grozna bol u ledjima i trbuh me boli…sad se temp popela na 38,2 pa je i lupocet uskocio… 😢😢
Ojooooooooooooooj, baš mi je žao draga... Samo puno puno odmaraj, pij puno tekućine (koliko god možeš), i nadam se da će te brzo proći.

Jutro cure, evo mi smo gotove na pregledu. Sve je tip top kako kaže dr. Beba super, ja se debljam. Od početka sam +6kg iako dr kaže da se prave kile dobiju nakon 28tt. Isto sam dobila uputnicu za Ogtt i to moram odraditi do idućeg pregleda koji je 18.02.
🍀❤️
Cestitke na dobrom pregledu. I ja sam isto toliko dobila, ako ne i vise 🙈🙈Jesu ti mozda rekli kolika ti je beba duga i koliko ima grama? Posto smo par dana razlike pa su nam bebe mozda tu negdje
Oko 380grama ako sam dobro čula😵🙈 a za duljinu nije rekao, on radi sve te mjere i onda samo kaže da li je sve uredu. Pitala sam i za anomaly rekao je da ne moram. Da to šalju doktori koji se žele osigurati da je sve uredu čisto da sebe zaštite, a ako hoću da mogu otići, no ovdje se sve lijepo vidi. ❤️
Odlično, baš mi je drago da je super prošlo 🥰
Kak je tata?
Marta,meni je curica prošli tjedan imala 384g. Još je kao u granicama normale ali mene brine kako će ona van? 😭 Ja sam inače dosta sitna, ali je suprug zato kršni Ličanin koji je rođen s 4,5kg 🙀🙄🥴
Ma bit će to sve dobro. Ja mislim da sam bila manja beba 😇 tata je dobro, hvala na pitanju. Danas bi trebao ići doma, a ne znam detalje dok ne dođe pa da vidim što piše po nalazima. Hvala Bogu da će moći doma to je najbitnije. Najviše me bilo strah da je u bolnici u ovo vrijeme..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ciao curke…
Od simptome me grlo boli vec 3 dana, ali sinoc je dosla temp.. s njom i grozna bol u ledjima i trbuh me boli…sad se temp popela na 38,2 pa je i lupocet uskocio… 😢😢
Joj ta korona vise. Mi smo jucer bili na pcr i naravno da smo pozitivni. To smo i znali. Sto se tice simptoma prva 3 /4dana je najgore bilo a evo sad smo dobro. Osim jakog umora. Nemam snage drzat zlicu u ruci dok jedem. Ja sam prosla bez temperature al zato kasalj i sinusi su me sredili. Drzi se. Piti jako puno , inhaliraj ako mozes fiziolosku. Sirup bijelog sljeza , septolete za grlo, lekadol, i operil kapi sam koristila bas kad nisam mogla uopce disat.

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Uzela sam si isla medic acute, aqua maris i lupocet.. dragi me siba sa cajem i cijedi mi narancu i limun sa medom..
hvala na potpori 🤗🤗❤️❤️

24.10. +
5.11. ❤️
25.11. rastemo 🙏🏻❤️
18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
22.12. 7,2 cm
24.01. ❤️
24.02.
💙It's a boy 💙
I da vas obavijestim, meni je danas doktorica rekla da me nece slati na pcr jer nije dobro da se trudnice guraju medju bolesne pa da pokupimo jos vise, i rekla neka navedem kontakt i posaljem njegov pcr i vodi mi u kartonu da sam prebolila i dobivam svejedno potvrdu slijedeca 4 mjeseca.
Tako da znate ukoliko se kojoj joj desi.

24.10. +
5.11. ❤️
25.11. rastemo 🙏🏻❤️
18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
22.12. 7,2 cm
24.01. ❤️
24.02.
💙It's a boy 💙
Hej cure dan, hvala na lijepim rijecima divne ste sve redom.
Visibaba da haha 2 dana mira i onda opet rollercoaster u glavi 🤯
Ariel uistinu imas divnog muza.
Mrvica i mene zateze kao "leziste" dole na ulazu u zdjelicu i zna me probosti jajnik. Pogorsava se na neke pokrete i kad zakoracim na desnu nogu onda me zna probosti🤔 iako su i meni pale na pamet priraslice jer mi je Bolanca nakon laparoskopije komentirao ako ostane sto priraslica od samog zahvata da ce to sve popucati u trudnoci kako se tkivo rasteze i uvijek se toga sjetim.

Mene je sad od korone sve popustilo vise manje. Jedino sinusi i tu i tamo malo kasalj. Ali me brine sto je temp stalno oko 37,37.2 itd . ne vislja. Sad dali je to od uroinfekta ili nesto drugo,ne znam evo ….
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji