Marta nemoj čitati,mislim kaže ti ona koja isto sve čita,ali koji put je fakat bolje ništa ne znat ne čitat i ne se opterećivati ☺️
Demetria dobrodošla 🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Kako se nosite sa čekanjem… Ja sam toliko nervoznaaaa. Neopisivo. Strah me da nešto neće biti u redu. Iako, nemam nikakvih loših naznaka 😱🤰🤞🙏
Ja mislim da mojih objava ima najviše i to u strahu 🤦♀️🙈 iako eto prvi put nisam uopće bila takva, totalno opuštena iako mi je test bio onako blijed, a i napravila sam samo jedan. Opušteno dočekala pregled gdje je bila pljuska kad mi je rekao da je stalo u razvoju jer odgovara za 2 tjedna manje, obično su mi M redovite i nikad mi nije O kasnila 2 tj, ali se i dalje nisam zamarala s tim nego vjerovala da će sve biti dobro. Samo su me boljele cicke, niti napuhana, niti grčevi, apsolutno ništa. I odjednom smeđi iscjedak i drugo jutro prokrvarila bilo mi je 6+4 (kao i danas) Beta jako niska i jednostavno nije ni bilo šanse da se to održi. Svakako da me pogodilo jer ja uopće nisam to očekivala i zato sam sad napravila 4 trakice test i 3 testa i vadila betu 🤦♀️ bas opsjednuto da, kad sam dobila smećkasti iscjedak odmah sam si rekla da je to to i da će sutra sve otići..i to vec traje tjedan dana. Uvijek me strah i bit će vjerojatno do kraja. I da mi svi kažu da je sve super i dalje me ono podsvjesno proganja🙆
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sretno cure na pregledu ☺️
Vi koje pusite manje stete cete napraviti postepenim smanjivanjem nego naglim prestankom
Neko je pisao za sex snove meni takva bila cijela prosla T😅 stalno sanjala i bila nenormalno napaljena a muz najsretniji covjek na svijetu😂
Jastuk za trudnice? Najbolja stvar na svijetu, ja uzela u lidlu za 70ak kn na kraju ga i muz koristi al ce ga sad vratit😅
Jos malo naci,probaj o necem drugom mislit znam da je tesko al zaposli se ja sam dan prije cijeli dan nes radila bila s nekim odvracala si misli ,a jucer se pak do potvrde nikak nisam mogla nervoze rijesit do pol 13 sam hodala po stanu ljevo desno i molila se da sve bude uredu
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Jutro cure
TeaB,Lida šta se tiče pušenja ja ne bih nikoga na lomaču er moja frendica je pušač i dr joj je rekao da nikako odmah prestat već ako moze smanjivati da je to dosta loše za tijelo tako da je ona nastavila jednu dve na dan.
Ja jutros u 7 išla vadit krv,guzva za poludittt... Dr me uputio na hrpu pretraga tako da sad čekam nalaze valjda će biti sve OK.
Nikki ja ti isto tako hodam s otkopčanim hlačama, uzasno sam napuhnuta ili haljine siroke nosim..dobro da je zima pa mogu malo sakrit da je ljeto ne znam kako bi.. Umor i dalje prisutan amučnine punooo manje nego u prvoj t, tada sam jela na dan naranču i štapiće doslovno tako 2 mj.. Paštu samo s maslacom bez ičega,sad se natjeram pojest nesto, udebljala sam se vec 3 kg mislim da mi sise imaju dvije hahahah
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Kako se nosite sa čekanjem… Ja sam toliko nervoznaaaa. Neopisivo. Strah me da nešto neće biti u redu. Iako, nemam nikakvih loših naznaka 😱🤰🤞🙏
Ja mislim da mojih objava ima najviše i to u strahu 🤦♀️🙈 iako eto prvi put nisam uopće bila takva, totalno opuštena iako mi je test bio onako blijed, a i napravila sam samo jedan. Opušteno dočekala pregled gdje je bila pljuska kad mi je rekao da je stalo u razvoju jer odgovara za 2 tjedna manje, obično su mi M redovite i nikad mi nije O kasnila 2 tj, ali se i dalje nisam zamarala s tim nego vjerovala da će sve biti dobro. Samo su me boljele cicke, niti napuhana, niti grčevi, apsolutno ništa. I odjednom smeđi iscjedak i drugo jutro prokrvarila bilo mi je 6+4 (kao i danas) Beta jako niska i jednostavno nije ni bilo šanse da se to održi. Svakako da me pogodilo jer ja uopće nisam to očekivala i zato sam sad napravila 4 trakice test i 3 testa i vadila betu 🤦♀️ bas opsjednuto da, kad sam dobila smećkasti iscjedak odmah sam si rekla da je to to i da će sutra sve otići..i to vec traje tjedan dana. Uvijek me strah i bit će vjerojatno do kraja. I da mi svi kažu da je sve super i dalje me ono podsvjesno proganja🙆
Ma ja nemam nikakav iscjedak po tipu krvi,sukrvice ili smeđeg. Neg imam problem u glavi 🤣
Sretno cure na pregledu ☺️
Vi koje pusite manje stete cete napraviti postepenim smanjivanjem nego naglim prestankom
Neko je pisao za sex snove meni takva bila cijela prosla T😅 stalno sanjala i bila nenormalno napaljena a muz najsretniji covjek na svijetu😂
Jastuk za trudnice? Najbolja stvar na svijetu, ja uzela u lidlu za 70ak kn na kraju ga i muz koristi al ce ga sad vratit😅
ja sam uzela onaj kao štapić u kauflandu i to odmah dva i super su ...evo muž i ja koristimo i dalje taj kao jedan veliki jastuk a drugi ja koristim i dalje da ne grlim muža kao hobotnica
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Joj Atina sad si me podjsetila da i ja sutra moram ic obavit tu krv
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..
Niki777 koji si ti tj? Meni je sad katastrofa znam da moram nesto jest a neznam kaj jer se bojim da opet nevi sve otislo van
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..