Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Visibaba07
    24. Siječanj 2022. 08:49

Dobro jutro cure 😊
    Sretno na pregledu 🍀🍀🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Mary10
    24. Siječanj 2022. 08:50

Jutro zene, 

Sretno vam na pregledima danas 🤗🤗

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Mama_anđela
    24. Siječanj 2022. 08:53

Atina25

Mama_andjela Samo ti miruj. Jel jos radis ili si na komplikacijama ?

Radim jos uvijek :) Mislim, bilo mi je onako teskih jutara, i ukocena i mucnina, ali evo drzim se. Nadam se da cu moci raditi cijelo vrijeme ono standard, do devetog mjeseca, pa budemo vidjeli. Kod nas se trudnicko otvara tik mjesec prije poroda, ali opet zavisi kakva cu ja biti. Najbitnije mi je da sada bude sve okej, pa ako odem i ranije doma, raditi cu od doma nesto, ubijati cu vrijeme. Lakse je uglavnom kad se radi, i kad imam obavezu. Manje razmisljam o trudnoci Znas kako je
    .
    Anita23, izgleda da ovog puta nijedna necemo proci bez tih simptoma, povisene temperature i kaslja. Ja sam par dana bas imala napade kaslja, sad vec manje ali nije proslo jos uvijek. Znam da nije jednostavno, ja sebi napravim caj samo od secera i vode, ili dodam mlijeko umjesto vode, i to me stvarno umiri. A inace je bio jak da se prepadne da ce sve iz mene izaci kroz rodnicu Ti jos uvijek znaci i treniras? To je bas lijepo, ja nazalost nemam urodjenu tu naviku pa bi sada bilo previse, a ti koja si navikla, ti ces svakako moci cijelo vrijeme ostati bar malo aktivna. I lakse ce ti biti na kraju vjerovatno
    .
    AniieP, dobro pitanje I ja imam salce na stomaku, ali sam u prvoj T osjetila negdje oko 20-21 tjedna imam bas jedan snimak gdje sam ulovila kako se pomijera od pupka prema dolje. Tako da ne brini, ti imas bar jos 3 tjedna do toga, ali brzzo ce to vidjet ces Kad krene to slatko skakiljanje
    .

SRETNO SVIMA NA PREGLEDIMA DANAS

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Mama_anđela
    24. Siječanj 2022. 08:54

Ariel

Sretno

Joj hvala ti draga.najvise me strah nekih losih vjesti na tim testovima. Al mi je velika utjeha sto nikad nitko u obitelji nije imao nikakvih problema. Javim ovdje kako je proslo i kako je pregled izgledao. Da ako netko ide uskoro, ima ideju kak to bude.

Srretnoo Ariel. Danas i ja vadim krv za prenatalni test i isto kao ti, imam pomalo strah. Ali, mislim si Boze dragi nemam u porodici tako neke slucajeve pa se nadam da ni kod mog muza i mene nece biti. Doktor je insistirao na ovom testu zbog prve neuspjesne trudnoce, iako je s mojom bebom sve bilo okej, al svejedno imam dozu straha. Neka nam je sretno i uspjesno s lijepim vijestima.

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Ariel
    24. Siječanj 2022. 09:01

Mama_anđela

Ariel

Sretno

Joj hvala ti draga.najvise me strah nekih losih vjesti na tim testovima. Al mi je velika utjeha sto nikad nitko u obitelji nije imao nikakvih problema. Javim ovdje kako je proslo i kako je pregled izgledao. Da ako netko ide uskoro, ima ideju kak to bude.

Srretnoo Ariel. Danas i ja vadim krv za prenatalni test i isto kao ti, imam pomalo strah. Ali, mislim si Boze dragi nemam u porodici tako neke slucajeve pa se nadam da ni kod mog muza i mene nece biti. Doktor je insistirao na ovom testu zbog prve neuspjesne trudnoce, iako je s mojom bebom sve bilo okej, al svejedno imam dozu straha. Neka nam je sretno i uspjesno s lijepim vijestima.

Mislimda sma vise uzbudena jer ce suprug bit tamo sa mnom. 3 puta je cijepljen, napravioje PCR test i negativan je, pa su reklid a ce moc sa mnom unutra i sve gledat. On je toliko uzbuden da mi je dosta gledat kak se njemu oci sjaje dok sve to gleda. Vidim uvijek kak je sretan iako ima masku.  Mislim da ce nam sve bit u redu, i da se ne moramo brinut. 
    Prva 3 mj su prosla i sve su manje sanse da ce bit nesto lose, sto mi je dnevna utjeha. 
    Tebi takoder zelim divne vijesi. Svim curama koje ovaj tjedan imaju neke preglede ili pretrage, zelim svu srecu! 

AnnieP
    24. Siječanj 2022. 09:33

Mama_anđela

Atina25

Mama_andjela Samo ti miruj. Jel jos radis ili si na komplikacijama ?

Radim jos uvijek :) Mislim, bilo mi je onako teskih jutara, i ukocena i mucnina, ali evo drzim se. Nadam se da cu moci raditi cijelo vrijeme ono standard, do devetog mjeseca, pa budemo vidjeli. Kod nas se trudnicko otvara tik mjesec prije poroda, ali opet zavisi kakva cu ja biti. Najbitnije mi je da sada bude sve okej, pa ako odem i ranije doma, raditi cu od doma nesto, ubijati cu vrijeme. Lakse je uglavnom kad se radi, i kad imam obavezu. Manje razmisljam o trudnoci Znas kako je
    .
    Anita23, izgleda da ovog puta nijedna necemo proci bez tih simptoma, povisene temperature i kaslja. Ja sam par dana bas imala napade kaslja, sad vec manje ali nije proslo jos uvijek. Znam da nije jednostavno, ja sebi napravim caj samo od secera i vode, ili dodam mlijeko umjesto vode, i to me stvarno umiri. A inace je bio jak da se prepadne da ce sve iz mene izaci kroz rodnicu Ti jos uvijek znaci i treniras? To je bas lijepo, ja nazalost nemam urodjenu tu naviku pa bi sada bilo previse, a ti koja si navikla, ti ces svakako moci cijelo vrijeme ostati bar malo aktivna. I lakse ce ti biti na kraju vjerovatno
    .
    AniieP, dobro pitanje I ja imam salce na stomaku, ali sam u prvoj T osjetila negdje oko 20-21 tjedna imam bas jedan snimak gdje sam ulovila kako se pomijera od pupka prema dolje. Tako da ne brini, ti imas bar jos 3 tjedna do toga, ali brzzo ce to vidjet ces Kad krene to slatko skakiljanje
    .

SRETNO SVIMA NA PREGLEDIMA DANAS

Vrijeme mi leti u ovoj trudnoći tako eto toga uskoro pa ću osjetit bebicu. Bit će mi lakše kad znam da je tu. 😊

🩷 7/2022

Atina25
    24. Siječanj 2022. 09:36

Jutro cure, evo na ja poslu opet nakon GO, sretno svia na pregledima!!!!
    Popila kavu i buljim u ekran mislim da neću biti produktivna danas :( 
    Mama _anđela ja se slažem s tobom definitivno,pratis tijelo i bolje je kad si nečime zaokupiran, kuma mi je imala isti slučaj nazalost kao kod tebe izgubila je bebicu u 25 tj trudnoće i sljedeće 2 trudnoće znaš ono doktori su puhali na hladno, poslali je na obavezno mirovanje iako je bilo sve u redu s obje trudnoće. Čak je morala i serklažu napraviti oba puta, mirovanje sve pod povećalom,zato pitam. Gledam kakvi su dr kod vas da li su te natjerali i slično. Drzi se ako si dobro bit ce to super;)
    -----
    Mene nekako umor prestao loviti,osjećam se stvarno super, čak se i bebica često počela javljati tako da mi je lakše. Jedino je sta žderem ko da imam 5 djece u trbuhu 

Ariel SRETNOOO 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Leemma
    24. Siječanj 2022. 09:41

Dobar dan vam zelim svima! 😊
    A posebno curkama koje danas obavljaju pretrage i preglede!

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

MomM.94
    24. Siječanj 2022. 09:42

Jutroo cure.🤗 Sretno svima na pregledima ovaj tjedan,  i javljajte se s dobrim vjestima.
    Ja saznala da su jos meni 2 bliske osobe trudne, i sve je mjesec dana razlika izmedu nas. Bit ce baby boom ove godine.🥰 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Visibaba07
    24. Siječanj 2022. 09:47

teja4444

Jutroo cure.🤗 Sretno svima na pregledima ovaj tjedan, i javljajte se s dobrim vjestima.
    Ja saznala da su jos meni 2 bliske osobe trudne, i sve je mjesec dana razlika izmedu nas. Bit ce baby boom ove godine.🥰

Tako i kod mene,stižu 3 bebača u 3 mjeseca :) bit će zabavno :)

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.