Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Visibaba07
    23. Siječanj 2022. 16:37

IK_26

Curke, kad ste počele osjećati udarce bebe? Mi smo 20tt, ali javi se tu i tamo i to onak kratko osjetim. Recimo danas se uopće nije javila…. Posteljica je sprijeda…. 🙄

Meni je doktor rekao ovako kako je Pepika napisala,isto mi je posteljica sprijeda i rekao da je normalno ako i ne osjetim još 3tt a meni se to čini puno..ja sam danas 19+3.

Baš jedva čekam te udarce ❤️

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Atina25
    23. Siječanj 2022. 16:43

Visibaba javit će se bebica brzo vidjet ćeš i meni je dosta manje sad aktivna nego prva jer sam već skoro 22 tj i s prvom je drugacije bilo a tebi je jos prva trudnoća.pa ako ti je sprijeda posteljica jos kasnije se osjeti:) 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• babyM
    23. Siječanj 2022. 16:49

Teab

jel ima koja cura da zivi u Lici? Imam pitanjce

Reci 🤗🤗 

👩 27 g
    🧔 30 g
    👶🤰prva beba 🤰👶

AnnieP
    23. Siječanj 2022. 16:50

Hoćemo mi koje imamo malo sala na trbuhu osjetiti manje ili kasnije? Haha

🩷 7/2022

anita23
    23. Siječanj 2022. 17:00

Pozdrav curke, kako ste? Nadam ste da ste sve dobro s obzirom na koronu i nasa blazena stanja. Ja sam danas koma. Sinoc oka nisam sklopila od suhog kaslja, nevjerojatne boli u plucima i grlu...drzala sam jos i prozor otvoren, jer sam se doslovno gusila .Danas naravno ne prestaje taj kasalj, tj. od prije tjedan dana kako je poceo svakim danom je sve gore i gore. Imam osjecaj kao da cu pluca iskasljati , vec me trbuh poceo boljeti od silnog naprezanja. A prije 15 ak dana sam izasla iz izolacije radi korone ,tad niti jednog simptoma osim jednog dana s temperaturom. A sad, kad mi je krvni nalaz odlican, kad mi navodno nije nista, ja doslovno imam osjecaj kao da cu umrijeti. Takoder ta temperatura vec tj.dana 37.4-37.7, na treninzima jedva da ista mogu koliko sam bez snage i opcenito se bas osjecam jadno i iscrpljeno. Koma🙄 Sta se rucka tice, ja sam pohala palacinke sa sirom i sunkom i spohala sam i tikvice koje obozavam. Napravila umak od gljiva i veliku posudu sopske salate itjt.

anita23
    23. Siječanj 2022. 17:11

IK_26

Curke, kad ste počele osjećati udarce bebe? Mi smo 20tt, ali javi se tu i tamo i to onak kratko osjetim. Recimo danas se uopće nije javila…. Posteljica je sprijeda…. 🙄

I u prvoj i drugoj trudnoci u 20tt. Tj.tocno sa 19+4 tt i to bas ono osjetno, male brezuljkice po trbuhu 🥰. Ali u pocetku ne svaki dan , s vremenom su postali ucestaliji i naravno jos intenzivniji. Takoder posteljica sprijeda. Meni je i ginekologica tad bila naglasila da cu radi toga vjerojatno i kasnije osjetiti. Tako da bez brige, uskoro te ceka svakodnevno lupkanje mrvice 🧡

Teab
    23. Siječanj 2022. 17:11

Anita vrlo vjerojatno postcovid simptomi ili gripa,trazi doktora da te salje na upalne parametre kad ti bude nesto bolje

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

anita23
    23. Siječanj 2022. 17:16

Teab

Anitavrlo vjerojatno postcovid simptomi ili gripa,trazi doktora da te salje na upalne parametre kad ti bude nesto bolje

U cetvrtak sam vadila kompletnu krvnu sliku i dala urin i u petak mi kaze da mi je krvna slika tip top 🙄, osim moje anemicnosti... Da je vjerojatno prehlada. A ja se ne sjecam da sam ikad ovako bolesna bila, a ni ne mogu bas svake noci biti budna do 7 ujutro i onda nekako zaspim od silnog umora na sat/ dva. Imam osjecaj da me nitko ne shvaca za ozbiljno jer sam preboljela koronu. Da je korona sa ovakvim simptomima vec bi me na hitnu poslali, a ovako suti i trpi😣

Teab
    23. Siječanj 2022. 17:34

Atina vjerojatno si vadila kks eritrocite itd ovo je bas di ti se vidi koliki ti je crp moj je sad u petak bio 60 normalan je 12 i doktor me stavio na antibiotike bas vadit krv za upalne parametre ne krvna slika

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Ina85
    23. Siječanj 2022. 18:05

anita23

Teab

Anitavrlo vjerojatno postcovid simptomi ili gripa,trazi doktora da te salje na upalne parametre kad ti bude nesto bolje

U cetvrtak sam vadila kompletnu krvnu sliku i dala urin i u petak mi kaze da mi je krvna slika tip top 🙄, osim moje anemicnosti… Da je vjerojatno prehlada. A ja se ne sjecam da sam ikad ovako bolesna bila, a ni ne mogu bas svake noci biti budna do 7 ujutro i onda nekako zaspim od silnog umora na sat/ dva. Imam osjecaj da me nitko ne shvaca za ozbiljno jer sam preboljela koronu. Da je korona sa ovakvim simptomima vec bi me na hitnu poslali, a ovako suti i trpi😣

Meni ti je ista situacija. Prehladena sam. Sinusi i grlo me ubijaju i ne spavam nis. Dragi mi ima koronu ja ne. Al se osjecam lose iovako. Isti mi klinac. Testirat cu se opet za koji dan al ja nemam t od temperature. On je imao visoku prva 3 dana sad je vec bolje. Nije izgubio ni okus ni miris. Svaki dan njuska kavu i kaze ja sve osjetim. 🤷‍♀️ samo je jako umoran ,nema nis snage. A i ja sam tim putem ufff. Da nas hoce svih to zlo pustit vise na miru. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.