Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    23. Siječanj 2022. 20:19

AnnieP

Hoćemo mi koje imamo malo sala na trbuhu osjetiti manje ili kasnije? Haha

Ja ga imam i previše pa osjetim maloga dolje nisko. Ponekad i na trbuhu.
    Mislim da to ne mora biti prepreka.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ina85
    23. Siječanj 2022. 20:21

Niki777

https://ibb.co/qrGh2nC
    Žene, može li mi koja rec zna li sto je ovo.. pojavilo mi se na stomku maloprije i kao da mi se širi. Ne svrbi me puno ali me svrbe podlaktice i list na desnoj nozi slično ovako.. sto da radim.. je li to ona Kolestaza o kojoj ste pričale? Da li je to opasno? Da li da odem u hitnu ginekološku?

Ja ti se u to stvarno ne kuzim 🤷‍♀️. Nazovi si sutra ginekologicu pa pitaj a veceras namazi s necim prirodnim ako imas. Ili kamilica smiruje stavi obloge. A ako ti je jako da ti neda mira odes na hitnu

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Demetria
    23. Siječanj 2022. 20:22

Niki777

https://ibb.co/qrGh2nC
    Žene, može li mi koja rec zna li sto je ovo.. pojavilo mi se na stomku maloprije i kao da mi se širi. Ne svrbi me puno ali me svrbe podlaktice i list na desnoj nozi slično ovako.. sto da radim.. je li to ona Kolestaza o kojoj ste pričale? Da li je to opasno? Da li da odem u hitnu ginekološku?

Je se širi? Ja bih otisla. Nisu mi takve stvari za igrati pogotovo jer je noc i brzo vrijeme spavanja
    Sretno

*

Teab
    23. Siječanj 2022. 20:49

Niki tak bi se ja znala osipat nakon tusiranja sa nekim samponom koji ima svojstva koja mi smetaju,al ne u trudnoci tak da bi ja na tvom mjestu svakako otisla ako nista barem nazvala tamo i vidla kaj mi kazu

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Demetria
    23. Siječanj 2022. 20:54

Niki777

Kad sam se maloprije istuširala bilo je par crvenih točkica a sad je već malo vise njih i na jednoj i drugoj strani.. ne svrbi me toliko ali nije mo drago vidit.. osjećam malu ali opet me strah. Znaci da odem? I ja bi radije posla..

Uslikaj prije polaska to sto si koristila

*

Atina25
    23. Siječanj 2022. 21:10

Nikki meni je hitna doslovno 5 min od kuće tako da bi ja definitivno otisla,ovisi di se nalaziš,ako nisi bas blizu probaj prvo nazvati i objasniti i pitat sta da radiš.. mozda je samo od tusiranja al nikad se ne zna bolje provjeriti 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Visibaba07
    23. Siječanj 2022. 22:21

Ja se slažem sa Atinom, javi nam se 🤞

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Demetria
    24. Siječanj 2022. 01:38

Niki777

Kad sam se maloprije istuširala bilo je par crvenih točkica a sad je već malo vise njih i na jednoj i drugoj strani.. ne svrbi me toliko ali nije mo drago vidit.. osjećam malu ali opet me strah. Znaci da odem? I ja bi radije posla..

Kako si?

*

Ariel
    24. Siječanj 2022. 06:47

Niki meni je tako bilo prije par dana. Isal sam se tusirat i odjednom mi trbuh bio crven, nekakav osim, svrbilo me i izgledako je ko hrpa krvavih strija. A strije nemam. Mislim si joj k vragu, necu valjda sad popucat. Kad sam bila gotova s tusiranjem sjela sam i cekala i gledala sto se desava. Sve se povuklo i nije se vise vratilo, a tusiram se s istims tvarima. 
    Prepisala sam to pretoploj vodi pa je koza reagirala. 

Ariel
    24. Siječanj 2022. 07:09

Danas imam onaj pregled, kombinirani probir i PE-sceening. Ne mogu rec da me strah ali mogu rec da sam uzbudena i nervozna vec sad (a pregled je tek oko pola 3). Misli mi svugdje jure i nikako da se skoncentriram. 
    ali ako nista drugo, puno bolje se danas osjecam. Grlo vis ene boli, mogu disat, glava me ne boli...puno bolje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI