Atina vjerojatno si vadila kks eritrocite itd ovo je bas di ti se vidi koliki ti je crp moj je sad u petak bio 60 normalan je 12 i doktor me stavio na antibiotike bas vadit krv za upalne parametre ne krvna slika

👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Anitavrlo vjerojatno postcovid simptomi ili gripa,trazi doktora da te salje na upalne parametre kad ti bude nesto bolje
U cetvrtak sam vadila kompletnu krvnu sliku i dala urin i u petak mi kaze da mi je krvna slika tip top 🙄, osim moje anemicnosti… Da je vjerojatno prehlada. A ja se ne sjecam da sam ikad ovako bolesna bila, a ni ne mogu bas svake noci biti budna do 7 ujutro i onda nekako zaspim od silnog umora na sat/ dva. Imam osjecaj da me nitko ne shvaca za ozbiljno jer sam preboljela koronu. Da je korona sa ovakvim simptomima vec bi me na hitnu poslali, a ovako suti i trpi😣
Meni ti je ista situacija. Prehladena sam. Sinusi i grlo me ubijaju i ne spavam nis. Dragi mi ima koronu ja ne. Al se osjecam lose iovako. Isti mi klinac. Testirat cu se opet za koji dan al ja nemam t od temperature. On je imao visoku prva 3 dana sad je vec bolje. Nije izgubio ni okus ni miris. Svaki dan njuska kavu i kaze ja sve osjetim. 🤷♀️ samo je jako umoran ,nema nis snage. A i ja sam tim putem ufff. Da nas hoce svih to zlo pustit vise na miru.

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Visibaba javit će se bebica brzo vidjet ćeš i meni je dosta manje sad aktivna nego prva jer sam već skoro 22 tj i s prvom je drugacije bilo a tebi je jos prva trudnoća.pa ako ti je sprijeda posteljica jos kasnije se osjeti:)
Da,tako malo i doktor kaže a i imam zalihe dala tako da i zbog toga ću vjerovatno kasnije malo osjetit 😊

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Hoćemo mi koje imamo malo sala na trbuhu osjetiti manje ili kasnije? Haha
Heheheh...pa koliko sam čitala moguće da ćemo osjetit kasnije tj udarci moraju postati dovoljno jaki da bi probili to šta treba da osjetimo..ali sigurna sam da ćemo osjetiti ubrzo 😊
Koji si ti tjedan?

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Heheheh…pa koliko sam čitala moguće da ćemo osjetit kasnije tj udarci moraju postati dovoljno jaki da bi probili to šta treba da osjetimo..ali sigurna sam da ćemo osjetiti ubrzo 😊
Koji si ti tjedan?
Oprostiti sad vidim tjedan 😁 malo sam zbuki

🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Heheheh…pa koliko sam čitala moguće da ćemo osjetit kasnije tj udarci moraju postati dovoljno jaki da bi probili to šta treba da osjetimo..ali sigurna sam da ćemo osjetiti ubrzo 😊
Koji si ti tjedan?
Oprostiti sad vidim tjedan 😁 malo sam zbuki
Nadam se da ću kroz mjesec dana osjetiti, jedva čekam. Nemam skoro pa nikakve simptome cijelu trudnoću, Bogu hvala na tome. Nii nemam osjećaj da sam trudna, tako da jedva čekam osjetiti bebicu. 😊

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Ariel ono ti je dijeta za gestacijski dijabetes. Imas na netu raznih planova prehrane i recepata :)

👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Leemma nasla sam 😊 ali hvala. Samo me zanimalo sto se preporuca za jesti. Zapravo sve tako i jedem, kad bi izbacila cokoladu 😂 a i nje ne jedem puno. Mozda 2 keksa ili komadic dnevno, neki puta kinder milk snitu. Al ne pretjerujem.
Jos ako to izbacim bit ce super 😌

Ja kupila poriluk prvi put u zivotu, idem sad googlat sta s Tim, neko varivo. Kak umirala sinoc od zgaravice bas preporucili nesto zeleno na zlicu vlaknasto. Tak da drzite fige :)
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Curke, kad ste počele osjećati udarce bebe? Mi smo 20tt, ali javi se tu i tamo i to onak kratko osjetim. Recimo danas se uopće nije javila…. Posteljica je sprijeda…. 🙄
U 16.tj bas pokrete, a 2 tjedna ranije pocela su ona "pucketanja" o kojima svi govore. Iskreno, ucinilo mi se to prebrzo, al osjetim valjda jer sam mrsava, a i posteljica mi je straga, pa nista ne amortizira pokrete 🤔

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji