Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missR
    07. Siječanj 2022. 15:51

Atina premedena robica 🥰 za curke stvarno ima vise izbora 😌 hvala Ti

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Atina25
    07. Siječanj 2022. 15:55

Teab Meni je moj danas radio cervikometriju,sve je u redu i bas sam ga pitala da sta npr da je skraćen malo dal' bi trebala mirovati nesto posebno on je rekao da se drzi njemačke prakse,da oni vjeruju da pretjerano mirovanje tu ništa ne znači,i da to se uvijek govorili prevencije radi ali oni kao doktori to moraju reć iako on vjeruje a i vani ( pogotovo je spomenuo njemačku,Austriju) doktori nikad ne prepisuju mirovanje za to. Odmah sam se tebe sjetila da ću ti natipkat u zaboravila 🤦 Vjerojatno ti je zato rekao da samo pripaziš i nista strogo,tako mi to djeluje :) 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Atina25
    07. Siječanj 2022. 15:59

MissR Ma ima i za dečke bas lijepih setova u H&M-u 😍 ali da za curice je bas brdo toga 🤦😅

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

marta96
    07. Siječanj 2022. 16:02

Atina25

Teab Meni je moj danas radio cervikometriju,sve je u redu i bas sam ga pitala da sta npr da je skraćen malo dal' bi trebala mirovati nesto posebno on je rekao da se drzi njemačke prakse,da oni vjeruju da pretjerano mirovanje tu ništa ne znači,i da to se uvijek govorili prevencije radi ali oni kao doktori to moraju reć iako on vjeruje a i vani ( pogotovo je spomenuo njemačku,Austriju) doktori nikad ne prepisuju mirovanje za to. Odmah sam se tebe sjetila da ću ti natipkat u zaboravila 🤦 Vjerojatno ti je zato rekao da samo pripaziš i nista strogo,tako mi to djeluje :)

Ti na sve mislis ❤️ meni je još na proslom pregledu rekao i radio briseve, ali mi nije nista posebno rekao da moram više mirovati i sl. Ja sam isto čitala da mirovanje zapravo nije imalo nikakav učinak. Ali opet naravno izbjegavanje težih poslova sigurno djeluje jel.

Principessa ja sam uzimala d manozu iz breze, čistu i nije uz nju isla brusnica. Jedno i drugo ima istu svrhu i uvijek je bolje samostalno. Meni je takva bila preporuka zato ovdje i pišem. D manoza je odlična i puno prije brusnice pomaže, vjeruj mi imala sam bubrežne kamence.. Tak da nemas straha🍀

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mary10
    07. Siječanj 2022. 16:23

Cure, ja sam evo prvi put osjetila rad tih famoznih trudničkih hormona i rasplakala se. Bila sam na pregledu u rodilištu (Split) tj nosila sam nalaz krvi da vidim hoću li uzimati fragmine. Dakle, dr. se izvikala šta nisam naručila fragmine (JA NARUČILA?!?!? PRIJE KRVNE SLIKE?!?!? KO MI JE TO REKAO?!??) Onda je iduće da kako sam došla bez da sam bila na gin. pregledu i da ko zna jel srce uopće kuca?!?! Poslala me kući, da radim ponovno krvnu sliku idući tjedan, gin pregled i da onda dođem. Niti ja znam koliki trombociti trebaju biti, šta se događa samnom, šta ako primam fragmine a oni padaju. Niko nista ne objašnjava. Strašno kakav pristup. Ko da nosim kamen u sebi 😡😡😡

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

marta96
    07. Siječanj 2022. 16:26

Mary10

Cure, ja sam evo prvi put osjetila rad tih famoznih trudničkih hormona i rasplakala se. Bila sam na pregledu u rodilištu (Split) tj nosila sam nalaz krvi da vidim hoću li uzimati fragmine. Dakle, dr. se izvikala šta nisam naručila fragmine (JA NARUČILA?!?!? PRIJE KRVNE SLIKE?!?!? KO MI JE TO REKAO?!??) Onda je iduće da kako sam došla bez da sam bila na gin. pregledu i da ko zna jel srce uopće kuca?!?! Poslala me kući, da radim ponovno krvnu sliku idući tjedan, gin pregled i da onda dođem. Niti ja znam koliki trombociti trebaju biti, šta se događa samnom, šta ako primam fragmine a oni padaju. Niko nista ne objašnjava. Strašno kakav pristup. Ko da nosim kamen u sebi 😡😡😡

Smiri se❤️ na nalazu ti pisu ref vrijednosti sastrane i zgradi i pise koliko ih ti imas. Ako ti je lakše slikaj nalaz pa stavi ovdje.
    Ja obično sam znala samo tražiti uputnicu za krvnu sliku i sama vidjela da li je sve uredu, uglavnom je bilo pa nisam ni išla dr po misljenje. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Teab
    07. Siječanj 2022. 16:29

Atina divna si,hvala sto mislis na mene 😘,bas sam i ja bila citala da cak neke zene zbog preporuke mirovanja rode ranije,pa si nekak mislim smanjit cu tempo i necu radit neke teze radnje al bas mirovat mirovat neznam sto bi sa sobom napravila 🤣 hvala ti puno sto mislis na mene ❤

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Anushka
    07. Siječanj 2022. 16:36

Atina25

https://imageupload.io/i/DpfOWquY6Q
    Ova lijevo je veća 3-6 mj ipak mislila sam da je manja a desno je br 62.

Atina robica je preslatka, ja bi tooooo🙂🙂🙂

url=https://lilypie.com]

Anushka
    07. Siječanj 2022. 16:50

Teab

Anushkasori malo upadam izmedu tema,al vidim rekla si imala si skracenje cerviksa u prosloj trudnoci,jel to pred kraj trudnoce ili su primjetili ranije? Mene sad dr salje u petrovu zbog toga, reko mi je da usporim i nista drugo, sta god mu to bilo,jer neam pojma kak da se ponasam a on nije bio rijecit

Meni su ti primjetili u 20.tom tjednu, skratio mi se bio dosta, tipa sa 36 mm, na nekih 20 mm. Onda je bio mir na slljedećem pregledu u 24.tjednu, iako smo imali svadbu u međuvremenu i nisam baš mirovala.zatim su mi u 28.tjednu rekli da je ono minimalan, tipa 6 mm.poslali me u bolnicu na injekcije za bebima pluća, dextamezon kak se već zovu. Sa 31 na 32.tjedan sam prokrvarila i otvorila se za 2 prsta, zaustavili krvarenje, tokoliza(protiv trudova), antibiotici 2 tjedna, rekli su da čekaju 34.tjedan koji je kao siguran za bebu.taj dan kad sam ušla u 34.tjedan isključili mi tokolizu i dobila trudove, puko mi vodenjak i otvorila se još 2 cm, rađaona i moja mrva došla za 4 sata🙂samostalno je disala, imala je 2380 kg, ali je morala u inkubator jer nije htjela jest(neće niti danas🤣) i pothlađivala se. Al to ti je moje iskustvo, nemoj se sekirati oko toga, neke žene se rano već otvore tipa za prst pa dođu do termina, znam i takve slučajeve, sve smo mi drugačije. Pratit će te  pa ćeš vidjeti.Meni svaki put dr mjeri cerviks. A vidiš da mi je sad opet situacija neizvjesna🤷‍♀️

url=https://lilypie.com]

Mary10
    07. Siječanj 2022. 17:17

marta96

Mary10

Smiri se❤️ na nalazu ti pisu ref vrijednosti sastrane i zgradi i pise koliko ih ti imas. Ako ti je lakše slikaj nalaz pa stavi ovdje.
    Ja obično sam znala samo tražiti uputnicu za krvnu sliku i sama vidjela da li je sve uredu, uglavnom je bilo pa nisam ni išla dr po misljenje.

Ma znam iscitat ref vrijednosti i vidim kroz sva vadenja krvi da su mi trombociti nizi. Medjutim sta ne razumijem su terapije fragminima, koliki trombociti moraju biti da bi se sigurno uzimali i zasto ih uopce sve trudnice primaju. Logika mi nalaze da razmisljam na nacin ako si trombociti u krvi poviseni dolazi do vecih zgrusavanja krvi i tu postoji opasnost za ugruscima. Ali ako su meni sami po sebi niski, cemu forsiranje uzimanja fragmina 😲 tipa, vrijednost mojih trombocita danas je 157 a ref vrijed je 158-400nesto. Strasno sam vise zbunjena i jedva cekam rodit ovog svog curetka da mi padne kamen od tonu sa srca. 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.