Tebi je jos teze. Meni je prva bebica pa mogu sama u miru odmarati. Ali meni je doktor rekao samo mirovanje i to je to. Nikakvi detalji pojasnjenje. Sad me grize savjest kak su blagdani bili i gosti onda svaki dan hodanje sjedenje. Nista tesko ali nisam ni lezala. Ali ovak se osjecam super i puna energije a moram lezati sto vise.
Kucanske teze poslove obavlja muz. Ja jedino skuham,spremim u perilicu sude i tak neke lakse stvari.
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
Tebi je jos teze. Meni je prva bebica pa mogu sama u miru odmarati. Ali meni je doktor rekao samo mirovanje i to je to. Nikakvi detalji pojasnjenje. Sad me grize savjest kak su blagdani bili i gosti onda svaki dan hodanje sjedenje. Nista tesko ali nisam ni lezala. Ali ovak se osjecam super i puna energije a moram lezati sto vise.
Kucanske teze poslove obavlja muz. Ja jedino skuham,spremim u perilicu sude i tak neke lakse stvari.
Tako i ja, obavim po kuhinji, slozim veš i oko male koliko trebam, svom srećom pa je ona veća i već razumije dosta toga, ali joj se moram tipa ustati ako joj treba ispeći jaje ili nešto.puno toga ostavim mužu da obavi iako je i on jadan često umoran, iz noćnih i svakako. Kažem imam sto dilema i muka mi se mota po glavi, al kaj ćemo sada, valjda će nekako biti, svi mi samo govore da mislim pozitivno, al da je teško, je.nažalost od mojih su svi u njemackoj i nema mi tko pomoći.svekrva mi je u kući ali se ne nudi a ja ju neću moliti, da ima tri čiste u glavi, pitala bi jel treba kaj pomoć...
url=https://lilypie.com]
Sve znam kako ti je. Krivo mi je govorit muzu daj jel mi mozes ovo napravit jel mozes ovo ono a on jadan isto radi i sve.
Ali sta cemo kad to tak mora biti. Nadam se da ce nam se podignuti. Malo sam citala i pise da se moze podignuti do 32tt cak. Samo evo moja sogorica je rodila prije mjesec dana u 7.mj trudnoce isto zbog posteljice i krvarenja. Pa bas iz prve ruke nemam neke lijepe vijesti. Bilo joj je koma ali je sve proslo okej hvala Bogu.
Ali najvise oko tog mirovanja me brine sta ce drugu reci. Znan da je to skroz glupo i to radim za dobrobit bebe. Ali evo isto zivim u zajednici i stalno imam osjecaj kao da sam beskorisna.
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
Sve znam kako ti je. Krivo mi je govorit muzu daj jel mi mozes ovo napravit jel mozes ovo ono a on jadan isto radi i sve.
Ali sta cemo kad to tak mora biti. Nadam se da ce nam se podignuti. Malo sam citala i pise da se moze podignuti do 32tt cak. Samo evo moja sogorica je rodila prije mjesec dana u 7.mj trudnoce isto zbog posteljice i krvarenja. Pa bas iz prve ruke nemam neke lijepe vijesti. Bilo joj je koma ali je sve proslo okej hvala Bogu.
Ali najvise oko tog mirovanja me brine sta ce drugu reci. Znan da je to skroz glupo i to radim za dobrobit bebe. Ali evo isto zivim u zajednici i stalno imam osjecaj kao da sam beskorisna.
Da, razumijemo se...meni ti je isto koma jer sam prvu curku rodila ranije, sve je ok prošlo na kraju, uzrok je bio skraćenje cerviksa, krvarenje i otvaranje...i onda sad ovo😒
url=https://lilypie.com]
Gabi i Anushka, ja sam takodjer na mirovanju zbog septuma Al olakotnom, prva trudnoca. Ne mirujem u potpunosti, odem i do ducana i po kuci Al sve ekstra sporo i polako a tijelo mi tocno pokaze kada pretjeram i onda se primirim pa opet. Nisam prikovana za krevet Al bas bas prva brzina i pauze. Gabi mislim da se nezrebas bojati da si pretjerala ako se uredu osjecas i nije bilo krvarenja. A vama s malom djecom i trudnocom se divim, evo meznam kako bi to izhendlala.
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Ja nisam na antibiotiku, ali vučem neku prehladu već 10 dana, u par navrata sam popila i lekadol.
Neki dan mi je izbio i herpes u nosu, a već vidim da će mi i mjehur početi stvarati probleme, počela sam se tankati brusnicom i d-manozom.
Kaj ti prenatali silni koje pijemo mjesecima/godinama niš ne štite?
Brusnica se ne smije uz d manozu. Ili jedno ili drugo. Uz d manozu izbjegavati i citruse tak da samo puno vode
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Gabi,Anushka stvarno mi je zao cure 😥 nadam se da će to čim prije proletit vrijeme i da ćete izgurati nekako.
MissR slažem se sa Anushkom, sve ovisi od modela u kojoj trgovini kupiš. Evo ja bi npr uzela 62 par bodija u C&A jer imaju manje modele (moj ima 3 i pol godine a nosit već 110 kao za 5 god) i 56 H&M to je kao nek standard za novorođenče (a H&M ima definitivno veće modele robice tako da to ispadne npr isto). mi smo dobili 2 tutice na poklon za Božić br 62 od C&A i bas su nekako za početak super.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
https://imageupload.io/i/DpfOWquY6Q
Ova lijevo je veća 3-6 mj ipak mislila sam da je manja a desno je br 62.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Anushka sori malo upadam izmedu tema,al vidim rekla si imala si skracenje cerviksa u prosloj trudnoci,jel to pred kraj trudnoce ili su primjetili ranije? Mene sad dr salje u petrovu zbog toga, reko mi je da usporim i nista drugo, sta god mu to bilo,jer neam pojma kak da se ponasam a on nije bio rijecit
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
marta96 dmanoza i brusnica si ne smetaju međusobno, baš dapače, većina lijekova s dmanozom sadrži i brusnicu za pojačano djelovanje. Bitno je samo ne miješati lužinu (uvin čaj) i kiselinu (brusnica, citrusi), dmanoza je totalno neutralna.
👩🏻 39 - sve ok, al godine 👨🏻 38 - sve ok
Petrova
1.IVF - 02/2020 (Gonal 225 + Cetrotide+ Ovitrelle) -8 js,2 blastice - hiper (bolnica), vraćena 1 blastica - prokrvarila 11.dan
07/2020 - FET 1 blastica - biokemijska
2.IVF 04/2021(Ovaleap225+Cetrotide+ Ovitrelle)-8js, 4 blastice, vraćena 1 -prokrvarila 9. dan
09/2021 histeroskopija
12.10. FET -1 blastica 🙏, 13dnt - beta 1269, 15dnt 2602, 5+1 ❤️
29.12.(13+2) panorama-sve ok, dečkić 💙
https://lbdf.lilypie.com/Mvrep1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji