Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    03. Siječanj 2022. 23:43

Tams

Panorama test je stigao, "low risk" i curka ovaj put 🤩🤩
    Znam da spol nikome nije bitan ali bas smo se razveselili curici nakon ovog našeg hahara 🤩🤩🥰

Čestitam.
    Tako se i mi veselimo braci jer je Seka haharica.
    *
    Hvala svima

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    03. Siječanj 2022. 23:45

Ariel

Radi li koja od vasKegelove vježbe?

Ja ti od sutra idem u klubu trudnica vjezbati i na kraju se rade vjezbe za jacanje misica zdjelicnog dna .
    Dosta slicno kegelovim.
    Ustvari vjezbamo ono sto se desava na porodu taj pritisak i disanje

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• limica
    03. Siječanj 2022. 23:58

Draga Demetria iskrene cestitke tako si me nesto razveselila s tim vijestima kao da mi je neka prisna prijateljica u pitanju 💙🍀🥰🥰🥰

BlaBla
    04. Siječanj 2022. 00:25

Demetria, cestitke na decku 💙
    Tams, cestitke na curici 💜

Maajaa12344
    04. Siječanj 2022. 02:47

Ariel

Radi li koja od vasKegelove vježbe?

Ja ih isto radim preko aplikacije jednom dnevno me vode, ali opet nemam pojma je radim ispravno, hoce li sto pomoci bio 🤔

marta96
    04. Siječanj 2022. 07:33

Jutro cure. 
    Jel ima koja iskustva s ovim bolovoma u leđima u ovim tjednima? Bole me nisko dolje kao tipa prije kad sam imala M. Od jučer i kroz noć i sad.. Baš neka lagana neodređena. Toliko me strah do pregleda da ću poludjeti jos tjedan dana. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Didi4321
    04. Siječanj 2022. 07:50

Dobro jutro svima!
    Cestitam na urednim pregledim 
    Demetria cestitam na deckicu 
    Tams cestitam na curici 
    Marta boli te bez prestanka ili samo na momente? Ako je samo na momente onda je to meni normalno. Imam bolove svakodnevno ako ne pazim kak se krecem i dok kisem, ali svako par tjedana me potrefi par dana zaredom gdje su bolovi ful ucestali ali se jave na momente i to je sve zbog sirenja maternice i zbijanja crijeva.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Ariel
    04. Siječanj 2022. 07:58

Marta i mene tako bole tu i tamo. Evo jucer me jesu, danas je dobro. Nemoj se toliko bojat, toliko se promjena desava. Maternica nam se jako siri, radi pritisak na misice, zivce, polako ce nam bit sve vise neudobro sjedit i ustajat se. Pokusat cemo si to olaksat i radit sve drugim misicima a ne trbusnima, pa cemo i to sjetit. Sve je to normalno. Pokusaj se maksimalno opustit i mislit pozitivno, bit ce sve ok. Sve sto te zanima, zapisi na papir ili u mobitel i pitaj na pregledu. Samo nemojgooglat, svaka zena je imala drugacija iskustva i znaju povezat losa iskustva sa normalnim stvarima  bit ce sve ok. 

Ina85
    04. Siječanj 2022. 08:02

I mene je jucer bolilo. Al od ispred . I mjehur i sve skupa . Pa sam pisala 100 puta. Pritisak. Sve se siri. Tvrd trbuh. Ma svasta nesto. Pa strcne tamo pa vamo . Pa se obrni pa okreni. A ova prehlada mi ne pomaze 🤕🤒😷🤧

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Ariel
    04. Siječanj 2022. 08:20

Znam se ulovit za trbuh ili podragat ispod trbuha jer osjetim neki pritisak, moj suprug samo skoci: "sto te boli, sto je bilo??" ja onako nista, sve je ok, samo osjecam pritisak. Odmah pocne panicarit pa j anjega smirujem. Evo sjedim sad sat vremenai boli me donji dio kicme. 
    Meni je doktor rekao sve dok nije probadajuca i konstantna bol, ili dok nije ko kontrakcije i dok nema krvi, sve je dobro. Meni sestra rekla kak je ona imala jake bolove u svim svojim trudnocama a nije imala problema ni s jednom. Jednostavno ju stalno boli nesto. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.