Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    03. Siječanj 2022. 10:54

MMMartinaaa

Dobro jutro cure,
    Izvinite što nisam stavila listu jutros, pokusat cu kasnije popodne.
    Bila sam u MUPu jutros i tako mi je došlo slabo odjednom….tlak mi je pao valjda (inače imam nizak tlak), i samo sam osjetila kako se gubim i dobila sam navalu vrucine i znoj me oblio. Srecom da sam reagirala na vrijeme pa sam legla na pod (nasred Mup-a) i digla noge na zid. Svi su se ustrcali oko mene, otvorili prozore, donijeli vode… Ja sam se jako prepala.
    Ali dobro sam sad. Dosla sam kod svojih da se malo primirim.

Joj bas mi te zao! Ja sam se onesvijestila na misi i poslje mi je opet doslo slabo, ali sam na vrijeme izasla na zrak i dosla k sebi, a inače mi je tlak čak i viši pa ne znam od čega mi je pozlilo, ali od onda me uopće strah ići nekud i znam se uspaničiti već da će mi biti loše. Ja sam danas koma, umorna, smušena, bole me leđa i totalno sam za ništa.. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Atina25
    03. Siječanj 2022. 10:59

Martina Ajme uzas :( Sva sreća da je sve ok bilo na kraju da nisi pala i udarila glavom negdje ili nesto.. Uff mene toga uzasno strah, ja sam pala u nesvjest u 6-om mjesecu i udarila sam s glavom u rub kreveta da sam isla na hitnu i imala plavicu preko cijelog lica jer sam bas na glavu/arkadu pala. 
    Zato sad u trudnoći sporije hodam, pokusavam se ne umarat previse, super da je sve dobro zavrsilo,odmori sad kod tvojih 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Ariel
    03. Siječanj 2022. 11:05

Evo pozvao me doktor na kontrolu u srijedu 5.1. ujutro da vidimo sto je s tim hematomom i sto je to s praznom vrecicom. Da napravimo detaljnu kontrolu u bolnicu. 
    Narucena sam drugi tjedna na vadenje krvi i 24.1. kombinirani test. Ovaj doktor iz bolnice je super, on kaze da kad god zelimd a samo dodem u bolnicu izmedu 7 i 7:30 jer mi za tad ne treba uputnica, i da cemo obavit preglede i da mu mogu postavit sva pitanja. 
    Tako da cu sad sve pripremit, postavit sva pitanja, i s njim porazgovarat. Mozda ispadam ko neki panicar, ali nema kod mene panike. Samo sam jako znatizeljna jer ipak je prva trudnoca, nakon toliko spontanih samo pitanja dolaze u glavu, super da mi netko zeli odgovorit na njih. 

MMMartinaaa
    03. Siječanj 2022. 11:08

Hvala curke 💕 evo bolje sam, primirila sam se, popila kamilicu, grickam slane krekere i mama i tata me paze (isla sam kod niih jer dragi radi). 🤗
    Ufff, al najgore je to sto sam se isprepadala (kasnije, nakon što sam dosla k sebi). Al beba se javlja, lupka, pa znam da je sve okej. Cuvajte se i vi!

Ariel
    03. Siječanj 2022. 11:12

MMMartinaaa

Hvala curke 💕 evo bolje sam, primirila sam se, popila kamilicu, grickam slane krekere i mama i tata me paze (isla sam kod niih jer dragi radi). 🤗
    Ufff, al najgore je to sto sam se isprepadala (kasnije, nakon što sam dosla k sebi). Al beba se javlja, lupka, pa znam da je sve okej. Cuvajte se i vi!

Danas odmaraj maksimalno. I ovo vrijeme nam skodi. Tu je 12°C a trebala bi bit zima. Ovakvo vrijeme mene ubije u pojam. Tako da lagano, lezi, pij punooo vode i grickaj krekere. 

dunja03
    03. Siječanj 2022. 11:27

jooooj mene zadnjih mjesec dana uzasno boli stidna kost, i to samo sa desne strane...hodam tako da se gegam, bas mi smeta 😣

🙋‍♀️ 31 💁‍♂️ 34
    🤸‍♂️ 5,5
    28.09.2021. ➕
    13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
    19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
    02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
    23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉

07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
    28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊

Termin: 11.06.2022. 💖

Teab
    03. Siječanj 2022. 11:53

Demetria evo sad u 12 mi je pregled,bas cekam na red,danas ga imas i ti jelda?

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Anushka
    03. Siječanj 2022. 12:36

Pozdrav curke, sad mi je lakše kad čitam da i neke od vas muči umor, ja sam već mislila da sa mnom nešto nije u redu...a i za ta povremena probadanja, mene odmah uhvati panika čim osjetim neki pritisak ili nešto, kad mi je ta posteljica na ušću, sutra mi je kontrola pa ćemo vidjeti...samo da prođe ok...

url=https://lilypie.com]

MfrauM
    03. Siječanj 2022. 12:47

Ajme cure što mi se sad dogodilo, tužna sam i zabrinuta. Dakle jedem bezglutensku prehranu jer sam intolerantna.  Za Božić sam dobila neke kekse kao jaffa, i otvorim pojedem 1 i skuzim da su pljesnjivi!!! Odmah sam sve ispovracala i rucak i sve ali tako me strah sada. To nije prvi put da ti glupi schar proizvodi su živo sranje i da dođu pljesnjivi iz dućana. Tako me strah sada da se neće nešto dogoditi bebi 😭. 

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

MMMartinaaa
    03. Siječanj 2022. 12:59

MfrauM

Ajme cure što mi se sad dogodilo, tužna sam i zabrinuta. Dakle jedem bezglutensku prehranu jer sam intolerantna. Za Božić sam dobila neke kekse kao jaffa, i otvorim pojedem 1 i skuzim da su pljesnjivi!!! Odmah sam sve ispovracala i rucak i sve ali tako me strah sada. To nije prvi put da ti glupi schar proizvodi su živo sranje i da dođu pljesnjivi iz dućana. Tako me strah sada da se neće nešto dogoditi bebi 😭.

Bez brige, ne može ništa biti. Ispovracala si sigurno većinu, a i nije to neka količina. 
    Žene dobiju želučane viroze, noroviruse i svašta nešto pa sve bude okej. Popij možda jednu finu kamilicu da umiris sebe i trbuscic. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI