Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Entonely
    03. Siječanj 2022. 09:05

Pozdrav cure, možete mi molim vas pomoći - dakle ovaj tjedan se spremam na kombinirani probir (uzv i vađenje krvi) u Vinogradsku. Može li netko napisati gdje treba ići i kako to izgleda? Da li je pregled vaginalni ili? Hvala!

marta96
    03. Siječanj 2022. 09:13

Pozdrav curke. 
    Sretno danas na pregledima 🍀
    Ja imam često svakakve bolove, npr kad mi je pun mjehur i kad piškim osjetim bolni pritisak, a kad se isprazni onda je ono totalno olakšanje, a mjehur mi nekad nije ni bas pun, al očito je pritisak😁
    Zadnjih dana kad ležim na leđima dosta osjetim bebicu, jučer muž držao ruku na trbuhu cijelo vrijeme, ali on nije osjetio 😂 rekla sam mu da ima pregrube ruke očito haha😇

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Ariel
    03. Siječanj 2022. 09:14

Entonely

Pozdrav cure, možete mi molim vas pomoći - dakle ovaj tjedan se spremam na kombinirani probir (uzv i vađenje krvi) u Vinogradsku. Može li netko napisati gdje treba ići i kako to izgleda? Da li je pregled vaginalni ili? Hvala!

I mene to zanima. Ja to imam 24.01. ali u Austriji. Ali mislim da je to svejedno, da se isto radi. 
    Zanima me u kojem tjednu ste isle na vadenje krvi di se provjerava rubeola antitijela, hiv, THS, toksoplazmoze,
    coombsov test ..? Meni pise da to treba do 16og tjedna. Mislila sma se narucit sredinom 11og tjedna. Sad ne znam je li to prerano, posto mi pise da si samo odaberem termin i to je to. Nikakve druge informacije. 

Ina85
    03. Siječanj 2022. 09:41

Ariel

Brontosaurica iako ti je beba jesenska, slobodno se druzis i s nama.Dobro dosla nam.
    Bas sam sad za bozic jela sarmu ko luda, ta kiselina mi jako jako pase. Uzela sam kod mame glavicu kiselog zelja pa cu radit sarmu za tjedan dana.
    Imam i vadenje krvi za tjedan dana pa su mi rekli nek ne jedem tesku i masnu hranu par dana, pa sam morala odgodit sarmu jer nju gledaju pod tesku hranu. Mislim da cu kuhat juhu sa mrkvom i graskom. I pec puretinu na grillu sa pecenim povrcem u pecnici. Toga mogu napravit za vise dana. Hvala na idejama.
    **
    Jos me zanima koristi itko Jecol mast sad u trudnoci? Trazila sam informacije smiju li to trudnice koristit i nasla sam na nekom forumu da si trudnice time mazu hemeroide. A kako koristim heparin sitne ranice mi nikako ne zele proci - pogotovo na usnicama. Imam tu mast, riblja mast, pa bi si time mazala te ranice da me ne bole i da mi prije produ. Sad posto imaju alkohola iretinyl nisam sigurna smijem li. Ali nigdje ne pise da se ne smije. Koza me jeko zateze a te ranice jako peku jer je sve suho, mislim da bi mi riblja mast puno pomogla.

Ja to sve mazem ulje od mustela za trbuh. Usne i rane od herpesa, nos u prehladi sve tim uljem . 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Atina25
    03. Siječanj 2022. 10:05

Jutro cure, sretno na pregledima danas 
    Ariel Ja uvijek napravim neka variva ili bolonjez s povrćem ja to obozavam,kupim brdo povrća dinstam,i onda meseko ubacim s tim i bas bude fino. Ja sebi znam napraviti ričet za par dana to mi je extra fino,moji to mogu jedan dan pojest al meni jos ostane za 2 pa ili zaledim ili nešto. 
    Ja sam na poslu, nadam se da ću izgurat nekako jos ovaj tj jer od sljedećeg sam 2 tjedna na GO. Idemo u pon na snijeg tako da smo u pripremama sad.. A tako sam umorna,ništa mi se neda

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

MMMartinaaa
    03. Siječanj 2022. 10:14

Dobro jutro cure, 
    Izvinite što nisam stavila listu jutros, pokusat cu kasnije popodne. 
    Bila sam u MUPu jutros i tako mi je došlo slabo odjednom....tlak mi je pao valjda (inače imam nizak tlak), i samo sam osjetila kako se gubim i dobila sam navalu vrucine i znoj me oblio. Srecom da sam reagirala na vrijeme pa sam legla na pod (nasred Mup-a) i digla noge na zid. Svi su se ustrcali oko mene, otvorili prozore, donijeli vode... Ja sam se jako prepala. 
    Ali dobro sam sad. Dosla sam kod svojih da se malo primirim. 

MfrauM
    03. Siječanj 2022. 10:37

Ajme MMMartinaaa čuvaj se! Vjerojatno ti je tlak naglo pao :( 
    Pij puno vode, grickaj slano, banane radi kalija i magnezij direkt. Brz oporavak želim!

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Maajaa12344
    03. Siječanj 2022. 10:52

Ariel

Entonely

I mene to zanima. Ja to imam 24.01. ali u Austriji. Ali mislim da je to svejedno, da se isto radi.
    Zanima me u kojem tjednu ste isle na vadenje krvi di se provjeravarubeola antitijela, hiv, THS,toksoplazmoze,
    coombsov test..? Meni pise da to treba do 16og tjedna. Mislila sma se narucit sredinom 11og tjedna. Sad ne znam je li to prerano, posto mi pise da si samo odaberem termin i to je to. Nikakve druge informacije.

Mene su svu krv i urin dali vaditi odmah kad sam zvala da se narucim za prvi pregled. Znaci sa 6.tjedana sam vadila sve i krvnu grupu i sva ta antitijela bas sve. Mislim da su mi litru krvi izvukli u dva dana 😅😅

marta96
    03. Siječanj 2022. 10:54

MMMartinaaa

Dobro jutro cure,
    Izvinite što nisam stavila listu jutros, pokusat cu kasnije popodne.
    Bila sam u MUPu jutros i tako mi je došlo slabo odjednom….tlak mi je pao valjda (inače imam nizak tlak), i samo sam osjetila kako se gubim i dobila sam navalu vrucine i znoj me oblio. Srecom da sam reagirala na vrijeme pa sam legla na pod (nasred Mup-a) i digla noge na zid. Svi su se ustrcali oko mene, otvorili prozore, donijeli vode… Ja sam se jako prepala.
    Ali dobro sam sad. Dosla sam kod svojih da se malo primirim.

Joj bas mi te zao! Ja sam se onesvijestila na misi i poslje mi je opet doslo slabo, ali sam na vrijeme izasla na zrak i dosla k sebi, a inače mi je tlak čak i viši pa ne znam od čega mi je pozlilo, ali od onda me uopće strah ići nekud i znam se uspaničiti već da će mi biti loše. Ja sam danas koma, umorna, smušena, bole me leđa i totalno sam za ništa.. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Atina25
    03. Siječanj 2022. 10:59

Martina Ajme uzas :( Sva sreća da je sve ok bilo na kraju da nisi pala i udarila glavom negdje ili nesto.. Uff mene toga uzasno strah, ja sam pala u nesvjest u 6-om mjesecu i udarila sam s glavom u rub kreveta da sam isla na hitnu i imala plavicu preko cijelog lica jer sam bas na glavu/arkadu pala. 
    Zato sad u trudnoći sporije hodam, pokusavam se ne umarat previse, super da je sve dobro zavrsilo,odmori sad kod tvojih 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.