Teab i ja znam imati tu bol kao da sam radila trbušnjake haha i mislila sam da to samo ja imam pa me umirilo sad kad sam procitala da nisam jedina. kako mi trudnoca odmice tako se to pomjera ka gore.. npr prije 10. nedjelje me bolio donji dio stomaka a sad evo ulazim u 20. i bolucka me skroz gore visoko ispod grudi. sve gledam hocu li dobiti neke plocice neku definiciju kao da sam izasla iz teretane 😂😂
šalu na stranu magnezij mi je dosta pomogao u tim mišićnim bolovima
sto se tice prenatalnih ja sam cim sam saznala pocela piti folacin i neke prenatalne nigdje veze smrdile su mi uzasno a skupo sam ih platila. onda sam prestala sa svim jedan period dok nisu prosle mucnine pa pocela novalac piti i tad mi je bio snizen hemoglobin a zeljezo odlicno pa sam ponovo pocela piti folnu ali sa b12 vitaminom kako bih potakla resoprciju hemoglobina. i pijem ponekad neke Ferra ampule za zeljezo uz to. na zadnjem pregledu mi je doktor preporucio femibion i njega sad uzimam i zadovoljna sam. meni je moj doktor rekao da obavezno neke prenatalne pijem po svom izboru jer su sve dobre.
i da magnezij u kesicama kao spas za sve grceve i bolove i nesanicu 💗❤️
Ariel, koristila sam Philips Lumeu, zbog trudnoce prestala, odem jednom mjesečno na depilaciju voskom. A sto se tice secera, svaka cetri tjedna vadim krv gdje vidim glukozu koja bila uredna. Ginekologija rekla da nema potrebe za dodatnim pretragama OGTT zasad jer je sve uredno.
Ima li tko problem s aknama bolnim i pristicima? Nadala sam se da Ce do ovog tjedna prestati Al nisu.
Ja sam kao pubertetlija😣 puna brada i vrat akni
Dali koristis sta? Neka krema, tonik, nesto?
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Ik ne brigak,imam ih i ja tu i tamo,ovisi o polozaju u kojem jesam,to me ne brine,al me tu i tamo u trbuhu zna zaboliti kao da sam vjezbala pa imam muskulfiber,tocno takva bol. Poznato kome?
Da, neki dan mi sam takvu bol prvi put osjetila i bas me prepalo 🥵
dunja03 imamo isti termin 😉
eto na, super 🤗🤗
🙋♀️ 31 💁♂️ 34
🤸♂️ 5,5
28.09.2021. ➕
13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉
07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊
Termin: 11.06.2022. 💖
Ik ne brigak,imam ih i ja tu i tamo,ovisi o polozaju u kojem jesam,to me ne brine,al me tu i tamo u trbuhu zna zaboliti kao da sam vjezbala pa imam muskulfiber,tocno takva bol. Poznato kome?
Mene zna tako zaboliti kad previše puta dizem malu i vecinom se trudim pravilno ali nekad ju dignem ono s nogu pa me zaboli.
Kad ti je pregled danas? Sretno
Sretno svima koji ovaj tjedan imaju pregled.
Muz i ja smo ovaj tjedan skupa na go
Samo ja svoj nastavljam do 10.2 pa se onda vraćam na posao
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mene zna tako zaboliti kad previše puta dizem malu i vecinom se trudim pravilno ali nekad ju dignem ono s nogu pa me zaboli.
Kad ti je pregled danas? Sretno
Sretno svima koji ovaj tjedan imaju pregled.
Muz i ja smo ovaj tjedan skupa na go
Samo ja svoj nastavljam do 10.2 pa se onda vraćam na posao
Potpisujem! Isto kad dizem sina, nepravilno... Samo presjece 😅🙈
Evo mene nazad na poslu.
Suprug ce danas sredit sve termine koje moram bookirat za preglede i cekamo mail od doktora vezano za pregled za hematom koji navodno imam.
Danas sam na poslu u trenirci, ne mogu nosit traperice - tijesne mi oko trbuha ne mogu kad me zulja.
Htjela bi nesto zdravo skuhat sljedecih dana jer cu radit od doma, ali ne znam sto. Ima li koja ideju kakvu?
Apsolutno nista i se ne jede, a okus u ustima mi je bljutav i gorak. A ako ne jedem bude mi muka jako. Pokusavam gorcinu maknut slatkim ali ne uspjevam, a i ne zelim toliko slatkog jest. Vec sam sva luda jer ne znam sto da jedem. Za rucak na poslu sam uzela piletinu i rizu. Jedino sto mi se cinilo super kad sam pogledala sto sve nude danas.
Brontosaurica iako ti je beba jesenska, slobodno se druzis i s nama. Dobro dosla nam.
Bas sam sad za bozic jela sarmu ko luda, ta kiselina mi jako jako pase. Uzela sam kod mame glavicu kiselog zelja pa cu radit sarmu za tjedan dana.
Imam i vadenje krvi za tjedan dana pa su mi rekli nek ne jedem tesku i masnu hranu par dana, pa sam morala odgodit sarmu jer nju gledaju pod tesku hranu. Mislim da cu kuhat juhu sa mrkvom i graskom. I pec puretinu na grillu sa pecenim povrcem u pecnici. Toga mogu napravit za vise dana. Hvala na idejama.
**
Jos me zanima koristi itko Jecol mast sad u trudnoci? Trazila sam informacije smiju li to trudnice koristit i nasla sam na nekom forumu da si trudnice time mazu hemeroide. A kako koristim heparin sitne ranice mi nikako ne zele proci - pogotovo na usnicama. Imam tu mast, riblja mast, pa bi si time mazala te ranice da me ne bole i da mi prije produ. Sad posto imaju alkohola i retinyl nisam sigurna smijem li. Ali nigdje ne pise da se ne smije. Koza me jeko zateze a te ranice jako peku jer je sve suho, mislim da bi mi riblja mast puno pomogla.
Sortiraj odgovore
Najstariji