Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anushka
    03. Siječanj 2022. 16:34

Teab

Evo mene cure s pregleda,s bebacem sve super,meni jedino dr reko cerviks skracen pa je reko malo stat na loptu,e sad nis drugog mi nje a ja se nisam sjetila pitat sto bi mu to znacilo stat na loptu,pa ako je koja bila u situaciji pa da mi proba objasnit

Teab, curke su ti sve napisale, vjerojatno je mislio da malo usporiš. Ali ako je neznatno skraćenje, znači da nije ništa strašno🙂Meni se u prošloj trudnoći skratio u 20.tom tjednu i to skoro za pola, dobili smo zabranu odnosa i mirovanje, tako da kao što je netko napisao, bolje malo pripazi i miruj, bitno da sve bude ok. Ja sam zbog toga svoju curku rodila ranije, ležala u bolnici i čuvala trudnoću(na kraju je sve prošlo ok, evo je živa i zdrava petogodišnjakinja), zato kažem malo pripazi i bit će sve ok, nije to ništa neuobičajeno u trudnoći🙂

url=https://lilypie.com]

• nina_
    03. Siječanj 2022. 16:38

Ja sam tražila bolovanje jer imam jake mučnine i povraćam, a osim toga ne osjećam se sposobnom za posao trenutno. Doktorica mi nije spominjala ni visokorizičnu trudnoću, ni prijeteći pobačaj, a u trudničkoj mi je napisala šifru dijagnoze prijeteći pobačaj, a na uputnice visokorizična trudnoća. Kad sam to vidjela, presjeklo me. Na pregledu je rekla da je sve u redu. Beba je prema uzv manja za 4 dana, ali ni za to mi ništa nije rekla.
    Ja se nadam da je to napisano zbog komplikacija. Valjda bi mi rekla da nesto nije u redu.

Teab
    03. Siječanj 2022. 16:41

Marta onda se razumijemo,joj nemoj mi spominjat sumu,veselil sam se sad snjegu i da odemo malo na Mrkopalj gore kad napda i sad mi ovo dode ko pljuska,al bitno da je moj sin zdrav i okej i lezat cu ak treba cijeli dan samo da kako je dr danas reko "nemoramo spasavat situaciju",nadam se da ce nam se tamo u visim tj izravnat sve to i da necemo morat strepit oko toga

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Teab
    03. Siječanj 2022. 16:42

Nina bas smo ja i Marta komentirale da to pisu jer drugcije nebi mogli izbaciti doznake i otvoriti komplikacije,ak ti je dr rekla da je sve u redu onda vjerujem da i je tako 🙂

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    27.1. ..

Teab
    03. Siječanj 2022. 16:44

Hvala svim curkama na podrsci,ljubim vas 😘

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    27.1. ..

Saphire
    03. Siječanj 2022. 16:47

Hvala vam puno na ljepim zeljama, zelim vam takodjer uredne trudnoce do kraja🥰
    Tea jesu li ti sto spominjali da ces na carski zbog epilepsije? vjerujem da ce biti sve okej i da ce te uskoro "maknuti" sa mirovanja🙏

Saphire
    03. Siječanj 2022. 16:49

nina_

Ja sam tražila bolovanje jer imam jake mučnine i povraćam, a osim toga ne osjećam se sposobnom za posao trenutno. Doktorica mi nije spominjala ni visokorizičnu trudnoću, ni prijeteći pobačaj, a u trudničkoj mi je napisala šifru dijagnoze prijeteći pobačaj, a na uputnice visokorizična trudnoća. Kad sam to vidjela, presjeklo me. Na pregledu je rekla da je sve u redu. Beba je prema uzv manja za 4 dana, ali ni za to mi ništa nije rekla.
    Ja se nadam da je to napisano zbog komplikacija. Valjda bi mi rekla da nesto nije u redu.

Cini mi se da se tolerira do 2 tjedna da je beba manja/veca ako se dobro sjecam, tako da 4 dana stvarno nije nista strasno😊

marta96
    03. Siječanj 2022. 16:51

Teab

Martaonda se razumijemo,joj nemoj mi spominjat sumu,veselil sam se sad snjegu i da odemo malo na Mrkopalj gore kad napda i sad mi ovo dode ko pljuska,al bitno da je moj sin zdrav i okej i lezat cu ak treba cijeli dan samo da kako je dr danas reko "nemoramo spasavat situaciju",nadam se da ce nam se tamo u visim tj izravnat sve to i da necemo morat strepit oko toga

Kad nista ne znamo, npr ja samo čitam o tome i piše da se cerviks više ne može narasti kao, a neke žene pišu da im se vratio u normalu nakon nekog vremena. Ja bi isto voljela otići na vikend i stalno sam čekala da stane krvarenje, iscjedak i svasta i nesto i onda eto sad ovo.. I sad čekam pregled svaki dan u strahu jer ne znam kakva je situacija i šta me čeka.
    Jedino nebi bas voljela ležanje u bolnici, al mislim da sad možda to i ne prakticiraju zbog korone. Eto ne znam 🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Teab
    03. Siječanj 2022. 16:58

Saphari moj neurolog kaze da se epilepticarke nema potrebe slat na carski ako je sve u redu i da ih se potice cak na prirodni porodaj,dok moj ginekolog nije jos nista rekao,valjda ce vidjet kako cu se osjecat ja i kako ce biti sve sa bebom,za sada je bilo sve u redu i sa bebacem i samnom,tako da se nedam ipak prirodnom porodaju na kraju trudnoce,kako to da pitas imas i ti epi ili te samo zanima?Nije meni bed o tome pricat tak da slobodno... 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    27.1. ..

Teab
    03. Siječanj 2022. 17:03

Marta joj da ti si fkt imala buran pocetak trudnoce,sjecam se,ajde nekak si mislim dok nema krvi i nekih cudnih iscjedaka necu dizat paniku,a i sam stres nije sad dobar ni za nas ni za bebe..stigle smo do ovdje bumo i do kraja,tako bar volim vjerovat

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    27.1. ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.