Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    02. Siječanj 2022. 11:38

Bas kad sam mislila da su se mucnine smirile, trk u wc povratiti . Al iz cista mira, bez mucnine prije. Samo odjednom hoce sve van . Uhhh 🤢😮‍💨🥲 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

MomM.94
    02. Siječanj 2022. 11:50

Pozdrav curke, zelim vam sve najbolje u 2022.godini.🤗

Meni je termin 01.07.
    Vidla sam da netko pita za peg perego kolica, ja ih imam priliku narucit direkt od dobavljaca po znatno nizoj cijeni, al sam citala da su dosta teska i glomazna. 
    A svidaju mi se jako i joie kolica 3u1, ima ih frendica i bas mi se cine lagana, i jaje mi izgleda bas kvalitetno.

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Nekeybah
    02. Siječanj 2022. 12:09

Ina85

Bas kad sam mislila da su se mucnine smirile, trk u wc povratiti . Al iz cista mira, bez mucnine prije. Samo odjednom hoce sve van . Uhhh 🤢😮‍💨🥲

Ina, meni je pred tjedan dana krenulo na bolje. Ujutro sam još znala imat mučnine i povraćat, ali i to se polako smiruje. Nadam se da i tebe uskoro čeka isto, izdrži još malo 💪

Moj termin je 12.7. 😊

Marijanaaa12345
    02. Siječanj 2022. 12:30

Ariel,  koristila sam Philips Lumeu, zbog trudnoce prestala, odem jednom mjesečno na depilaciju voskom. A sto se tice secera, svaka cetri tjedna vadim krv gdje vidim glukozu koja bila uredna. Ginekologija rekla da nema potrebe za dodatnim pretragama OGTT zasad jer je sve uredno. 
    Ima li tko problem s aknama bolnim i pristicima? Nadala sam se da Ce do ovog tjedna prestati Al nisu. 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

BlaBla
    02. Siječanj 2022. 12:42

Drage cure, cesto citam da spominjete trudnicke knjizice! Jesam ja jedina ovdje koja to nema? Vodim trudnocu privatno, svaki put dobijem sve papire, slike s UZV u fasciklu... i to je to. Nikakva trudnicka knjizica. Jel to neophodno? Svakako cu pitati dr za to na iducem pregledu, ali eto zanima me jesam jedina tu koja to nema 🤷‍♀️

Teab
    02. Siječanj 2022. 12:54

Blabla nisi jedina bez trudnicke,nemam je ni ja ginekolog mi je drzavni,samo mi je reko da imam fascikl u kojem drzim sve papire s pregleda i to je to,trudnicku ni spomenuo nije a eto me u 5 mj

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

ljubičica
    02. Siječanj 2022. 13:00

Ina85

Joj kako mi je zao.. meni je sedam tjedana bilo pakleno ali evo smiruje se pomalo.. izdrži još samo malo proći će.. meni se vraća sve više energija,  jutros sam čak izašla iz kuće i prošetala ..😊😊😊 

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Ariel
    02. Siječanj 2022. 13:04

Sweety

Ariel

Sweety

Tako je i kod nas u Njem, ta 3 glavna uzv koje pokriva Krankenkasse. Ali ja sam uzela Schwangerschaftpaket (150e) gdje mogu na svakom pregledu imati uzv i vidjeti bebu tj. svaka 4 tjedna, dok sam u pocetku imala svaka 2 tjedna, Jer ovako bi izludila sa samo 3 uzv u cijeloj trudnoci. To kod nas dosta njih uzima. Ne znam dali kod vas u Austriji imate tu mogucnost?

Da, imamo razlicite pakete. Cijena se krece od 100 eura pa sve do 500. Ali nitko mi nista nije rekao da mogu odabrat. Zapravo mi je rekla da moram nesto platit sljedeci puta kad se vidimo. Bas cu to detaljno proucit i pitat. Ja sam htjela cesce preglede. Mozda zato sto uskoro idem vadit krv, ne trebam neki pregled. Pojma nemam. Poslat. U i mail pa pitat. Sad sam slala mail svom doktoru u bolnici jer mi je privatni ginekolog rekao da moram mirovat i da napravim kontrolu u bolnici.

Meni je doktorica ponudila, tako da sam odmah prihvatila. Pitaj i na salteru. Nazovi telefonom, jer se mozda razlikuje i od doktora do doktora.
    Ali to je bas preeeeedugi razmak izmedju pregleda, sto su tebi dali 🙈🙈🙈

Bas sam proucila sto pise i u svim paketima mogu dobit maximalno 5 pregleda u 35 tjedana. Al dobro, ocito to tako ovdje ide. Jedva sam nasla nju za ginekologicu, necu nikog drugog moc nac sad sigurno.

Ariel
    02. Siječanj 2022. 13:11

Ovdje je praksa da ako je sve ok nitko nista ne govori. Bila sam na vadenju krvi cim sam dobila pozitivan test i tjedan iza ali nemam pojma sto su kontrolirali sve. Znam da su betu gledali. A za drugo ne znam nista. Na stranici u knjizici pise da ce mi u 20tt gledat secer. Meni nisu ni mokracu kontrolirali. Na proslom pregledu je ginekologica uzela jedan bris i to je sve. Posto nisam dobila poziv, znaci da je sve ok. 
    I ja sam prestala koristit Lumeu ali mi toliko malo dlake rastu da je ok sad. 😅
    Ne panicarim oko niceg, samo se tu malo vise informiram da znam postavit pitanja prvom prilikom  😀

BlaBla
    02. Siječanj 2022. 13:13

Teab i Lovely_ , hvala na odgovorima, sad mi je lakse kad znam da nisam jedina bez trudnicke ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.