Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    03. Siječanj 2022. 11:05

Evo pozvao me doktor na kontrolu u srijedu 5.1. ujutro da vidimo sto je s tim hematomom i sto je to s praznom vrecicom. Da napravimo detaljnu kontrolu u bolnicu. 
    Narucena sam drugi tjedna na vadenje krvi i 24.1. kombinirani test. Ovaj doktor iz bolnice je super, on kaze da kad god zelimd a samo dodem u bolnicu izmedu 7 i 7:30 jer mi za tad ne treba uputnica, i da cemo obavit preglede i da mu mogu postavit sva pitanja. 
    Tako da cu sad sve pripremit, postavit sva pitanja, i s njim porazgovarat. Mozda ispadam ko neki panicar, ali nema kod mene panike. Samo sam jako znatizeljna jer ipak je prva trudnoca, nakon toliko spontanih samo pitanja dolaze u glavu, super da mi netko zeli odgovorit na njih. 

MMMartinaaa
    03. Siječanj 2022. 11:08

Hvala curke 💕 evo bolje sam, primirila sam se, popila kamilicu, grickam slane krekere i mama i tata me paze (isla sam kod niih jer dragi radi). 🤗
    Ufff, al najgore je to sto sam se isprepadala (kasnije, nakon što sam dosla k sebi). Al beba se javlja, lupka, pa znam da je sve okej. Cuvajte se i vi!

Ariel
    03. Siječanj 2022. 11:12

MMMartinaaa

Hvala curke 💕 evo bolje sam, primirila sam se, popila kamilicu, grickam slane krekere i mama i tata me paze (isla sam kod niih jer dragi radi). 🤗
    Ufff, al najgore je to sto sam se isprepadala (kasnije, nakon što sam dosla k sebi). Al beba se javlja, lupka, pa znam da je sve okej. Cuvajte se i vi!

Danas odmaraj maksimalno. I ovo vrijeme nam skodi. Tu je 12°C a trebala bi bit zima. Ovakvo vrijeme mene ubije u pojam. Tako da lagano, lezi, pij punooo vode i grickaj krekere. 

dunja03
    03. Siječanj 2022. 11:27

jooooj mene zadnjih mjesec dana uzasno boli stidna kost, i to samo sa desne strane...hodam tako da se gegam, bas mi smeta 😣

🙋‍♀️ 31 💁‍♂️ 34
    🤸‍♂️ 5,5
    28.09.2021. ➕
    13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
    19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
    02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
    23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉

07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
    28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊

Termin: 11.06.2022. 💖

Teab
    03. Siječanj 2022. 11:53

Demetria evo sad u 12 mi je pregled,bas cekam na red,danas ga imas i ti jelda?

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Anushka
    03. Siječanj 2022. 12:36

Pozdrav curke, sad mi je lakše kad čitam da i neke od vas muči umor, ja sam već mislila da sa mnom nešto nije u redu...a i za ta povremena probadanja, mene odmah uhvati panika čim osjetim neki pritisak ili nešto, kad mi je ta posteljica na ušću, sutra mi je kontrola pa ćemo vidjeti...samo da prođe ok...

url=https://lilypie.com]

MfrauM
    03. Siječanj 2022. 12:47

Ajme cure što mi se sad dogodilo, tužna sam i zabrinuta. Dakle jedem bezglutensku prehranu jer sam intolerantna.  Za Božić sam dobila neke kekse kao jaffa, i otvorim pojedem 1 i skuzim da su pljesnjivi!!! Odmah sam sve ispovracala i rucak i sve ali tako me strah sada. To nije prvi put da ti glupi schar proizvodi su živo sranje i da dođu pljesnjivi iz dućana. Tako me strah sada da se neće nešto dogoditi bebi 😭. 

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

MMMartinaaa
    03. Siječanj 2022. 12:59

MfrauM

Ajme cure što mi se sad dogodilo, tužna sam i zabrinuta. Dakle jedem bezglutensku prehranu jer sam intolerantna. Za Božić sam dobila neke kekse kao jaffa, i otvorim pojedem 1 i skuzim da su pljesnjivi!!! Odmah sam sve ispovracala i rucak i sve ali tako me strah sada. To nije prvi put da ti glupi schar proizvodi su živo sranje i da dođu pljesnjivi iz dućana. Tako me strah sada da se neće nešto dogoditi bebi 😭.

Bez brige, ne može ništa biti. Ispovracala si sigurno većinu, a i nije to neka količina. 
    Žene dobiju želučane viroze, noroviruse i svašta nešto pa sve bude okej. Popij možda jednu finu kamilicu da umiris sebe i trbuscic. ❤️

missR
    03. Siječanj 2022. 13:00

Martina cuvaj se i odmaraj danas, bitno da se bejbi javlja 😊
    Sretno danas na pregledima ❤️
    Marta ista stvar i kod mene danas. Isla jutros na nokte i depilaciju i jedva sam to odradila.. nesto me u ledima boli ne znam jel bubreg ili kicma, uopce ne mogu odrediti sto me boli. Koma sam😒
    Sutra mi je pregled napokon, to me veseli 😀
    MfrauM dobro da si povratila. Mislim da nebi trebalo biti nista bebi jer je samo jedan keks ali stvarno je koma da takve proizvode stavljaju u prodaju..

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Teab
    03. Siječanj 2022. 13:32

Evo mene cure s pregleda,s bebacem sve super,meni jedino dr reko cerviks skracen pa je reko malo stat na loptu,e sad nis drugog mi nje a ja se nisam sjetila pitat sto bi mu to znacilo stat na loptu,pa ako je koja bila u situaciji pa da mi proba objasnit

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.