Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    02. Siječanj 2022. 18:35

Demetria

Ariel

Demetriada si odaberem sto zelim. Kao oboje je dobro. Folio ima samo folnu i folat, a femibion ima dodatno i vitamine. Pa kao sto ja zelim, nek si odaberem. Ja sam odlucila za femibion jer mi se svidalo sto sve ima od vitamina posto sam puno toga sama uzimala prije trudnoce. Sad je sve u jednoj tableti. Ima puno marki tih prenatalnih, ali kad sam pitala za preporuku to mi je preporucila. Za sad moram priznat da mi je super i pasu mi ti vitamini.

Aha nisam skužila da su ti rekli da biraš između toga. Ja skužila da su ti rekli i jedno i drugo piti

Ne ne. Kao sa ili bez vitamina dodatnih, da mogu birat. Ali oboje imaju 400 folne i 400 folat. Tako da mi je to super.

• IK_26
    02. Siječanj 2022. 20:18

Ajme curke al ste vi aktivne. Nisam sve ni popratila. Nisam u toku zadnjih dana 🙄 
    Sretna vam Nova godina 💙
    Mi smo sada 17+4... I imam povremeno probadajuću bol u jajnicima. Jel to normalno? Ima koja isti problema? Mislim, nije konstantna, nego povremena i nije praćena iscjetkom. Vjerujem da je, jer se maternica širi i podiže iz zdjelice, ali utjeha možda, dobro dođe 🤭

• Anny
    02. Siječanj 2022. 20:23

Promašila sam temu ali trazim odgovor pa sam oprostite dosla ovdje vidim da ima aktivnih…. Naime radi čudnih bolova u stomaku potaknuta sam bila dosta ranije napraviti test, jer sam već imala iste kada sam bila trudna oba puta…. Naime test je rađen doista ranije ali ispao je pozitivan, naravno uzivo se jasnije vidi ali ovdje sam morala privući kroz filtar kako bi se vidjelo…. Iskreno pomoć trebam jer imam bolove kao da cu dobiti a za dobiti imam jos dana a test je pozitivan, malo rano ali tako mi je i zadnji puta bilo, imala sam jedan spontani zato se bojim bolova molim vas pomagajte e da evo i slika https://ibb.co/RTS7LYD [ibb.co]

• nina_
    02. Siječanj 2022. 20:31

Anny

Promašila sam temu ali trazim odgovor pa sam oprostite dosla ovdje vidim da ima aktivnih…. Naime radi čudnih bolova u stomaku potaknuta sam bila dosta ranije napraviti test, jer sam već imala iste kada sam bila trudna oba puta…. Naime test je rađen doista ranije ali ispao je pozitivan, naravno uzivo se jasnije vidi ali ovdje sam morala privući kroz filtar kako bi se vidjelo…. Iskreno pomoć trebam jer imam bolove kao da cu dobiti a za dobiti imam jos dana a test je pozitivan, malo rano ali tako mi je i zadnji puta bilo, imala sam jedan spontani zato se bojim bolova molim vas pomagajte e da evo i slikahttps://ibb.co/RTS7LYD[ibb.co]

Ja sam imala bolove kao da cu dobiti do 6 tjedana trudnoće. Sada sam 8+4. Jos uvijek imam bolove, ali ne toliko cesto i sad su malo drugačiji. Mislim da nema razloga za brigu ako nisu jaki i/ili ostri bolovi te ako nema krvarenja. Za koliko dana bi trebala dobiti? Ja sam radila test 4 dana prije nego sto sam tre ala dobiti i bio je negativan, a evo, trudna sam.

• Anny
    02. Siječanj 2022. 20:35

nina_

Anny

Promašila sam temu ali trazim odgovor pa sam oprostite dosla ovdje vidim da ima aktivnih…. Naime radi čudnih bolova u stomaku potaknuta sam bila dosta ranije napraviti test, jer sam već imala iste kada sam bila trudna oba puta…. Naime test je rađen doista ranije ali ispao je pozitivan, naravno uzivo se jasnije vidi ali ovdje sam morala privući kroz filtar kako bi se vidjelo…. Iskreno pomoć trebam jer imam bolove kao da cu dobiti a za dobiti imam jos dana a test je pozitivan, malo rano ali tako mi je i zadnji puta bilo, imala sam jedan spontani zato se bojim bolova molim vas pomagajte e da evo i slikahttps://ibb.co/RTS7LYD[ibb.co]

Ja sam imala bolove kao da cu dobiti do 6 tjedana trudnoće. Sada sam 8+4. Jos uvijek imam bolove, ali ne toliko cesto i sad su malo drugačiji. Mislim da nema razloga za brigu ako nisu jaki i/ili ostri bolovi te ako nema krvarenja. Za koliko dana bi trebala dobiti? Ja sam radila test 4 dana prije nego sto sam tre ala dobiti i bio je negativan, a evo, trudna sam.

Uh moj se onda dobro i vidi s obzirom da ja inače testove uradim 7 dana prije a ovaj sam radila 8 dana prije radi te boli menstrualne čudne sva sreća do sad me nisu prevarili nadam se da neće ni ovaj koji sam morala kroz filter provuć da se vidi

• Anny
    02. Siječanj 2022. 20:36

Mrvica72

Anny

😂 Anny na koliko foruma si ovo pitanje postavila? Sve smo ti objansile na drugom forumu. Odmaraj i sutra zovi dr za progesteron. Test je pozitivan i bit ce sve ok

Ma na 5-6 🤣 ja se nadam da će biti sve uredu i da mogu za koji dan dobit neku finu tamniju crtu da se jos uvjerim

Ariel
    02. Siječanj 2022. 21:47

Anny nikako ti ne mozemo ponov, na zalost. Jedino sto mozes je ponovit test kroz dan ili 2 i kontaktirat svojeg doktora. 
    Ja sam nakon 3 spontana isla kod raznih doktora i cim sam dobila pozitivan test sam stavljena na terapiju heparina i prograterona koje jos uvijek uzimam. Nakon prvog, pa i drugog nisam nista dobila. Rekli su da jedan smatraju slucajnost, drugi nesreca, a treci vec pattern. Zelim ti svu srecu i da sve bude u redu.

Maajaa12344
    02. Siječanj 2022. 22:35

https://ibb.co/TvHwhTr 
    Evo imam ovako slikano, mozda ima netko u pdf jos. Ali ugl to je obrazac koji daju u prilikom predaje na zavod

Teab
    02. Siječanj 2022. 22:53

Ik ne brigak,imam ih i ja tu i tamo,ovisi o polozaju u kojem jesam,to me ne brine,al me tu i tamo u trbuhu zna zaboliti kao da sam vjezbala pa imam muskulfiber,tocno takva bol. Poznato kome?

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

dunja03
    02. Siječanj 2022. 23:42

cure zelim vam svima sve najbolje u novoj godini 🤗🤗🤗

Maajaa12344 nisam prije cula za veritas test, cula sam za sve ostale, preporucio mi ga je moj ginekolog pa sam malo guglala o njemu, na kraju se odlucila za onaj srednji oko 4.700,00 kn je bila cijena, napravila to kod svog ginekologa i nalazi mi dosli za tocno 5 radnih dana 😊😊
    *
    sto se tice termina - moj je 11.06. 😊

🙋‍♀️ 31 💁‍♂️ 34
    🤸‍♂️ 5,5
    28.09.2021. ➕
    13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
    19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
    02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
    23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉

07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
    28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊

Termin: 11.06.2022. 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.