Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Atina25
    30. Prosinac 2021. 08:54

Jutro curke, sretno svima danas na pregledima!! 
    Šta se tiče termina poroda najbliži vam je onaj koji vam ginić kaže na pregledu do 10-og tjedna znači meni je po ZM 02.06 dok mi je on rekao da je trudnoća veća za 7 dana tako da ispadne negdje 26.05. Inače tada sve bebe se razvijaju isto dok nakon 10-og tjedna se razvijaju i po genetici, npr s 20 tj jedna bude veća od druge i ovisi o spolu dečki su uvijek malo veći i tako neki parametri, tako da je uvijek najbolje gledati taj termin ako vam je gin naglasio. Naravno da može i tu biti kašnjenja,ali taj je okvirno najtočniji.
    Ja sam jučer popodne bila na WC-u normalno znači kakav uspjeh nikad nisam mislila da ću se toliko veseliti normalnoj kakici  Inače sam u 2 dana popila 2 litre jogurta i litru juhe doslovno

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Didi4321
    30. Prosinac 2021. 09:13

Dobro jutro svima!
    Cestitam na dobrim pregledima i sretno svima danas 

Atina25

Šta se tiče termina poroda najbliži vam je onaj koji vam ginić kaže na pregledu do 10-og tjedna znači meni je po ZM 02.06 dok mi je on rekao da je trudnoća veća za 7 dana tako da ispadne negdje 26.05. Inače tada sve bebe se razvijaju isto dok nakon 10-og tjedna se razvijaju i po genetici, npr s 20 tj jedna bude veća od druge i ovisi o spolu dečki su uvijek malo veći i tako neki parametri, tako da je uvijek najbolje gledati taj termin ako vam je gin naglasio. Naravno da može i tu biti kašnjenja,ali taj je okvirno najtočniji.
    Ja sam jučer popodne bila na WC-u normalno znači kakav uspjeh nikad nisam mislila da ću se toliko veseliti normalnoj kakiciInače sam u 2 dana popila 2 litre jogurta i litru juhe doslovno

Meni je isto po zm 02.06. 
    Bravo za kakicu 👍

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Atina25
    30. Prosinac 2021. 09:20

Didi4321

Dobro jutro svima!
    Cestitam na dobrim pregledima i sretno svima danas

Atina25

Ja sam jučer popodne bila na WC-u normalno znači kakav uspjeh nikad nisam mislila da ću se toliko veseliti normalnoj kakiciInače sam u 2 dana popila 2 litre jogurta i litru juhe doslovno

Meni je isto po zm 02.06.
    Bravo za kakicu 👍

Dosta nas ima početak i sredina 6 mj i kraj 5

11.11 miny anomaly ✅

marta96
    30. Prosinac 2021. 09:22

Jutro curke! Sretno svima na pregledima.
    Atina ti pijes dosta vitamina zasebno pa me zanima jel se može nešto uzimati skupa ili sve odvajati
    Kod mene su bilo svi prehlađeni, ali obzirom da su se svi prehladili radeći na vjetru nisam znala da će i mene uloviti. 
    Navečer mi se zaštopa nos i jučer me boljeli sinusi i glava i ono pospana sam bila jako. Malo i čudan osjećaj u grlu i nos pušem. 
    Imam cink, vitamin c, vitamin d, selen. Vitamin c znam da mogu i više od preporučene doze jer se višak izmokri al ne znam jel mogu zajedno popiti vise vitamina bez da pijem 5 puta na dan nakon jela. Toliko i ne jedem 🤦‍♀️ a čaj kuham jagodu vaniliju iz filtera... Koma jer ne znam koje biljne mogu domaće da ih pijem puno kroz dan🙆

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Anushka
    30. Prosinac 2021. 09:31

Demetria

Visibaba07

Anushka

Visibaba07

Anushka

Dobrodošle nove curke. Kad je već netko spominjao termine, ima koja da je 15.06.?🙂

Jaaa 😊😊

Super, meni je sutra točno 16 tjedana, ova trakica mi kasni jedan dan😁

Meni je isto tako sutra 16+0 😊

Nas tri isti termin?

Tako izgleda😁🥳meni bi po zm bio 09.06., ali mi je beba od početka tjedan dana manja(tako mi je bilo i u prvoj trudnoći)jer su mi ciklusi duži i očito je ovulacija bila tjedan dana kasnije.Tako da mi je ginić korigirao odmah na prvom pregledu na 15.06. i zasada na svakom mi to potvrdi, tj.mjere odgovaraju za točno tjedan dana manje.

url=https://lilypie.com]

Atina25
    30. Prosinac 2021. 09:34

Marta Ma i ja sam bila brdo prehlađena, 10 dana nos kašalj bez prestanka, samo punooooo pij čaja, ne treba biti biljni ja sam isto za biljne domaće ali sad u trudnoći uzmi taj jagoda vanilija ja ga isto obožavam,fini je, puno meda i limuna, limun,naranče i treba proć jednostavno.. 
    Ja u prvoj trudnoći ništa nisam uzimala,nisam pila te prenatalane tablete osim folnu prva 3 mj,kasnije ništa,sada uzimam isto tako kao ti zasebno popijem 2 ujutro C i D i 2 navečer C i D, cink po preporuci doktora 1 na dan. Nazalost u trudnoći je imunitet slabiji jer beba dosta svega povlači iz tebe, prvo se ona namiri a mami sta ostane,tako se priroda pobrinula da je zaštiti,zato smo slabe tako,ja od početka trudnoće isto viroze, prehlade,kašalj,herpes 2 puta  i afte po ustima stalno bas koma..

11.11 miny anomaly ✅

Atina25
    30. Prosinac 2021. 09:35

Tako da mozes naravno nesto i skupa,to se sve razgradi posebno..Pila bi ih i ja 5x na dan onda 

11.11 miny anomaly ✅

marta96
    30. Prosinac 2021. 09:42

Atina25

Marta Ma i ja sam bila brdo prehlađena, 10 dana nos kašalj bez prestanka, samo punooooo pij čaja, ne treba biti biljni ja sam isto za biljne domaće ali sad u trudnoći uzmi taj jagoda vanilija ja ga isto obožavam,fini je, puno meda i limuna, limun,naranče i treba proć jednostavno..
    Ja u prvoj trudnoći ništa nisam uzimala,nisam pila te prenatalane tablete osim folnu prva 3 mj,kasnije ništa,sada uzimam isto tako kao ti zasebno popijem 2 ujutro C i D i 2 navečer C i D, cink po preporuci doktora 1 na dan. Nazalost u trudnoći je imunitet slabiji jer beba dosta svega povlači iz tebe, prvo se ona namiri a mami sta ostane,tako se priroda pobrinula da je zaštiti,zato smo slabe tako,ja od početka trudnoće isto viroze, prehlade,kašalj,herpes 2 puta i afte po ustima stalno bas koma..

Tnxić. Ma ja do sad nisam i eto jučer se probudila s bolovima uzas 🤦‍♀️ mažem se s uljem od justa pa mi pomogne kod glavobolje. Med jedem dobro da ne moram jos vaditi šećer 😂🙆 znači c mogu i dvije odjednom? I d zajedno. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mallla
    30. Prosinac 2021. 09:47

Jutro cure, sretno svima na pregledima!
    Potpisujem Atinu za ovo s terminima, prva dva tri uzv najtočnija. Meni isto termini budi razlike po tjedan plus dana ali ono što je pokazao prvi ultrazvuk to je bio termin, a tada sam i rodila, dan gore/dole. Kasnije to puno varira pa se puno i ne gleda osim ako je odstupanje veće od 2 tjedna. Znači do 2 tjedna se tolerira. S tim da realno od 37 do 42 tjedna je termin tako da je točan datum ono što beba na kraju izabere ☺ Sretno cure u borbama s prehladama!

url=https://lilypie.com]

Atina25
    30. Prosinac 2021. 10:16

Marta Uzmi si ujutro C i D i navecer tako, to sta ti kažeš mozes i dva C vitamina ja sam si kupila sad od Solgara onaj za žvakanje s okusom šumskog voća lakše mi je sad nego tablete.. Imas ulje 32 od justa? I ja ga imam odlično mi je, i njihovu majčinu dušicu kremu namažem na prsa i odmah mi se nos pročisti. I mojem malom namažem noge ili leđa i  odmah mu prođe kašalj. odlične su te od justa

11.11 miny anomaly ✅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.