Dobro jutro curkee drage❤️
Zao mi je zbog nepredvidenih situacija sad pred blagdane..
Mi smo danas tocno 18 tt, polako ulazimo u 5. mjesec🤭
Brzo je proslo. Zadnjih dana osjetim bebu i trbuh se vidno povecao tako da se sad bas osjecam ko prava trudnica 🥰
Pregled je za 10ak dana i mogu vam reci da mi je ovaj put do pregleda vrijeme dosta brzo proslo.
Ja sam valjda jedina tu koja ne pece kolace 🤣🤣
Jako dobro kuham ali sa slasticama baaaas lose stojim. Svaka cast curke koje pravite i vise vrsta ☺️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
O curke bas mi je zao sto vas je snašlo s roditeljima! Nadam se da će biti sve u redu. Želim im brz oporavak!
*
Ja pecem dok mi nije mučno a onda mi se na pogled smuče 🤣, pa zaobilaznim kuhinju par sati uz redovno provjetravanje. 2 dana sam se brinula kako mi nije mučno (tad sam stekla 5 vrsta) a sad to dolazi na naplatu.
Isto nisam kupila poklon za dragog tj dolazi postom 🙄, pa moram ići po backup u najveću gužvu.
Moji su isto pola u izolaciji i bas će biti bezveze ali što je tu je, obznanit ćemo im preko video poziva 🤷♀️, nisam to tako zamisljala ali ne mogu protiv toga. Jucer sam se bas preforsala pa me malo bolilo dolje, a danas 20min radim 10min lezim 🤣.
Za spas kolaca- možda ih možeš ispeci pa uvaljati tako tople u šećer u prahu? Ili ako se ne peku, formiraj kuglice i uvaljaj u šećer u prahu i stavi u one kosarice....
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Hvala vam svima na odgovoru, stvarno znate smiriti misli i situaciju! Sto bih bez vas ❤️🥰 jako mi je drago sto sam naletila "slucajno" na ovu grupu 😊😊
Svaka od nas je zaista posebna i jedinstvena i mislim da ne postoje dvije iste trudnoce, ali svakako tu smo si da si olakšamo i umirimo ❤️
Meni zbog svega odredeno bolovanje i mirovanje i ja nemam pojma sto mi je dozvoljeno posto nisam nikako miran tip i tip za lezanje i krevet. Trudit cu se maksimalno mirovati i dragi mi niti ne dozvoljava ista raditi, ali setnje, kuhanje, lagano čišćenje i tako valjda ne predstavlja problem? 😊
Evo ta sam i preživljavam nekako. Inače sam jako aktivna osoba i uvijek nešto radim i negdje sam. Od početka trudnoće vezana sam za kuću, kauč, wc, malo kuhinja i lagani kućanski poslovi. Nemam neku posebnu dijagnozu zašto bih trebala mirovati (neko krvarenje ili sl) ali jednostavno je mogu. Čim povećam aktivnost mučnina, slabosti, bolovi, bude grozno..Pratim svoje tijelo. Kad vidim da više ne mogu primirim. Najveći strah u trudnoći bio mi je da zalegnem i i da sam onemogućena, u prvoj trudnoći radila sam do zadnjeg i super se osjećala. sad je tako i što je tu je. Trebaš razmišljati da će i ovo proći i zdravlje bebice je na prvom mjestu ❤️💜💗😊💪🥰

1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Cure, samo hrabro. Ja sam jučer povraćala, danas opet. Isto kao i MfrauM, malo radim, malo ležim. Što vama pomaže kad imate mučnine?

Cure, samo hrabro. Ja sam jučer povraćala, danas opet. Isto kao i MfrauM, malo radim, malo ležim. Što vama pomaže kad imate mučnine?
Ležanje, čaj od đumbira i lipe, jogurt, žvake..

1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Jutro curke.
Vidim da se hvalimo kolačima, ja sam ispekla pitu sa sirom, krašuljke, puding kekse, savijaču, jaffa oblatne, rolade s banankom i medenjake. Velika obitelj😂🙆🙈 hvala Bogu da sad nemam mučnine jer nebi nista jeli 🙆
Nadam se da ste sve dobro 😘
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
I meni je nocas,a i jutros muka. A i stomak me malo boli, rastu moje bebice Ostao mi jos jedan kolac napraviti, ali mislim da ce sacekati.
Sto se tice spasa kolaca najbolje kuglice napraviti.
Izmrviti, dodati sta imas... Izmrvis sape, otopis puter sa cokoladom dodas malo oraha/ljesnjaka ili kokosa ... Zavisi sta imas pri ruci. I pravis kuglice-coko bombice.

Dan cure
Vidim da su svima uredno prošli pregledi, super!
EnaEna Čestitke na twinsima Jel znate spol?
Baš mi je žao da vam je svima neka grozna situacija u obitelji evo, kad vidim više nas je ovdje s lošim nego dobrim I meni mama svaki dan ide na zračenja trenutno tako da se baš brinem za nju,jako je slaba nakon korone,ali svejedno danas idemo kod njih na 3 dana da s njima provedemo blagdane pa sam happy..
Šta se tiče kolača ja ove godine neću ništa jer ne stignem,tempo s poslom m ije turno dođem kući mali se hoće igrat baš se ne mogu ubijati a i tata mi je kuhar i on će nam pripremiti pravi bozicni ručak koji je nemoguće nadmasit a kolače lako kupimo
Šta se tiče kila i ja ne stojim baš dobro imam 68 već a krenula sam sa 62 znači da sam dobila već 6 kila nije ni pola trudnoće,moram malo pripaziti s hranom..Lako se to sve skine poslije mozda frendica je sa 98 došla na ispod 60 manje nego sta je ostala trudna, ali svejedno radi zdravlja bolje sta manje..

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Baš mi je žao zbog svih loših stvari koje su vam se izdogađale sad pred Božić...
Sretno svima s kolačima i daljnjim pripremama. Meni jučer konačno bilo malo manje mučno pa sam otišla kupovat poklone i očito sam se malo preforsirala, počelo me zatezat u trbuhu i iscjedak je bio malo tamniji, nije smeđi, ali svejedno me zabrinulo. Zvala sam odmah u ginekološku pa je rekla sestra da se ne trebam brinut i da sad sljedećih dana malo više mirujem, a ako bi se pojačalo ili se ne bi smirilo, da dođem ponovno na pregled.

Hvala vam za odgovore za kuglice.. Probat ću nešto smiksati, ako ništa drugo bacit ću iako mrzim bacat hranu 😏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji