E, da, sljedeći pregled mi je 13.1.
Do tad će doći ovi nalazi briseva, a trebam 3.1. ponovno napraviti analizu urina. I prije tog pregleda trebam opet izvaditi krv za glukozu, zbog onog povišenog šećera. Inače, za šećer mi je rekao da zna da je u ovo blagdansko vrijeme nemoguća misija biti na dijeti, ali da ću ići nakon blagdana 😂
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Evo da i ja napišem o današnjem pregledu. Srce kuca! Jedino je bebica manja za tjedan dana tj. po veličini je 6+1, a po mengi 7+0. Rekao je se ne zabrinjavam previše, ali me baš muči, s obzirom da sam prije tjedan dana bila na hitnoj i tamo su mi procijenili 5+5, pa ispada da je u tjedan dana narasla samo kao za 3 dana?!
Imam očito neku infekciju, dao mi je i kapsule za piti i vaginalete. Uzeo je i briseve, koje sutra nosim skupa s urinokulturom u DZ tamo u baruna Filipovića.
Prehlada mi u dalje ne posustaje, ali sam danas ispekla 4 vrste kolača. 😉
Baš mi je drago da su svima bili dobri pregledi danas i sretno curama koje su sutra.
Podrška svima čiji se netko bori s koronom, a i s ostalim bolestima.🙏
I sretan put Ariel 😊
Zašto si bila na Hitnom prijemu? Meni nalaz krvi i urina uredan iako imam povremene bolove u leđima i povremeno svrbuckanje te nakon pražnjenja mjehura imam osjećaj da bih ponovo mogla piškiti.
Evo da i ja napišem o današnjem pregledu. Srce kuca! Jedino je bebica manja za tjedan dana tj. po veličini je 6+1, a po mengi 7+0. Rekao je se ne zabrinjavam previše, ali me baš muči, s obzirom da sam prije tjedan dana bila na hitnoj i tamo su mi procijenili 5+5, pa ispada da je u tjedan dana narasla samo kao za 3 dana?!
Imam očito neku infekciju, dao mi je i kapsule za piti i vaginalete. Uzeo je i briseve, koje sutra nosim skupa s urinokulturom u DZ tamo u baruna Filipovića.
Prehlada mi u dalje ne posustaje, ali sam danas ispekla 4 vrste kolača. 😉
Baš mi je drago da su svima bili dobri pregledi danas i sretno curama koje su sutra.
Podrška svima čiji se netko bori s koronom, a i s ostalim bolestima.🙏
I sretan put Ariel 😊
Zašto si bila na Hitnom prijemu? Meni nalaz krvi i urina uredan iako imam povremene bolove u leđima i povremeno svrbuckanje te nakon pražnjenja mjehura imam osjećaj da bih ponovo mogla piškiti.
A to je bilo prošli utorak navečer, imala sam neko lagano krvarenje i bolove, pa sam otišla na hitnu. Bilo je sve okej, valjda kao pukla neka žilica. I tamo mi je ta doktorica radila ultrazvuk i procijenila bebu na 5+5, što je i odgovaralo po zadnjoj men., ali srce još nije kucalo. A danas eto srce kuca, ali je beba manja 🤷♀️😥
Stiže curica ❤️
Vidim sve pisete kako srceko kuca, a meni na pregledu nije nista rekao. Jesam li trebala pitati ili? Je to kako prikazano na slicicama od ultrazvuka? Kad one kratice tamo nista ne kuzim 🥴
Ako ti piše vitalan plod, to ti već znači da srce kuca. Nisam ni ja baš vidjela danas, ali ginekolog veli da očitava i kucanje srca
Stiže curica ❤️
Vidim da imamo i prve blizance u grupi super cestitam.
Čestitam i drugim curama na uspješnim pregledima
Nisam ništa upamtila 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Martina možda da stavis :
Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128
Idem spavati ovi dani su mi ludnica
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Nefertiti nemas oko čega brinuti. Meni je isto svaki put drugacije. Jednom je beba manja za 6 dana bila,pa za 2 dana, pa za 4 dana. Pa je bila točna u dan, pa opet za 3 dana.. Ne znam o čemu ovisi ali mislim da nemas brige jer ni meni nije nikad nista rekao posebno :)
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Maajaa ne brini, da je nesto lose vec bi ti rekli. Meni su odmah rekli zbog svih spontanih koje sam imala, da me umire i daju dobre vijesti. Tako da, kad su vidjeli da ne kuca a trebalo je (9+6) onda su mi rekli da ne kuca i to je bilo to. Drugi puta pitaj da ti pokazu, meni je danas pokazala. 🤩 bit ce sve ok
Cure, ima li koja od vas da je pocela trudnocu sa 80ak kg? Ja sam imala 85, u pocetku gubila sad vratila ali imam dojam u zadnja dva tjedna da mi je trbuh ful napuhan, cijeli i iznad pupka. Idem na vjezbe za trudnice i tamo su cure s ispod 60ak kg i njima se nista jos ne vidi od trbuha a koji tjedan veci od mene. Zanima me ako koja slicna meni kakvi su vaši trbusi? :)
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Nefertiti nemas oko čega brinuti. Meni je isto svaki put drugacije. Jednom je beba manja za 6 dana bila,pa za 2 dana, pa za 4 dana. Pa je bila točna u dan, pa opet za 3 dana.. Ne znam o čemu ovisi ali mislim da nemas brige jer ni meni nije nikad nista rekao posebno :)
Hvala na utješnim riječima, nadam se da će bit sve u redu, a sad do čega je to 🤷♀️
Nekako u prvoj trudnoći dugo nisam mogla osvijestiti to da sam stvarno trudna, a sad se baš nekako od početka svi veselimo i baš bi mi jako teško palo da nešto nije u redu.
Moja malena se jako veseli što će dobiti seku, braco ne dolazi u obzir po njenom!
Stiže curica ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji