Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Atina25
    23. Prosinac 2021. 11:53

Visibaba mmmmmm super izgledaju bas sam svinjica odmah bi ih smazala 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• EnaEna
    23. Prosinac 2021. 11:58

Atina25

Dan cure
    Vidim da su svima uredno prošli pregledi, super!
    EnaEna Čestitke na twinsimaJel znate spol?
    Baš mi je žao da vam je svima neka grozna situacija u obitelji evo, kad vidim više nas je ovdje s lošim nego dobrimI meni mama svaki dan ide na zračenja trenutno tako da se baš brinem za nju,jako je slaba nakon korone,ali svejedno danas idemo kod njih na 3 dana da s njima provedemo blagdane pa sam happy..
    Šta se tiče kolača ja ove godine neću ništa jer ne stignem,tempo s poslom m ije turno dođem kući mali se hoće igrat baš se ne mogu ubijati a i tata mi je kuhar i on će nam pripremiti pravi bozicni ručak koji je nemoguće nadmasit a kolače lako kupimo
    Šta se tiče kila i ja ne stojim baš dobro imam 68 već a krenula sam sa 62 znači da sam dobila već 6 kila nije ni pola trudnoće,moram malo pripaziti s hranom..Lako se to sve skine poslije mozda frendica je sa 98 došla na ispod 60 manje nego sta je ostala trudna, ali svejedno radi zdravlja bolje sta manje..

Hvala ♥️
    Ne znamo jos, suprug zeli da bude iznenadjenje a meni je bitno da je sve u redu i da su zive,zdrave i da bebe napreduju. Tako da cemo to ostaviti kao suprice 🥰, jedino ako ja ne izdrzim i ne pitam doktoricu 🤣. Jer mi je vec rekla da joj se cini da je jedan djecak. Ja sam u 14 nedelji i dobila sam 3-4 kg mada sam  ja od uvijek malo punija. Svaki dan se ja vazem, mada ujutro i navece zna biti +2 kg razlika 🤷. 
    Nadam se da ce ti mama biti bolje, kao i svima zelim  zdravlja i srece i djecijeg smjeha. 

Nekeybah
    23. Prosinac 2021. 12:02

Visibaba, odlično izgledaju! Mučno mi je od većine hrane, ali ovo baš izgleda primamljivo 😋

Ariel
    23. Prosinac 2021. 12:07

Evo cure ja sve preuzela. Pecem kolace, radim rucak, radim francusku, moram jos baklavu slozit i otic kupit frizider za mamu. Nista ne zna pa se nadam da ce ju to obradovat. Kaze da je sama na odjelu jer je zatvoreno sve zbog korone, samo hitni slucajevi. Trebala bi doc za tjedan dana kuci jer cekaju da se upala smiri te da ju operiraju. 
    Zvala me da mi kaze kako ispec meso i pripremit mlince, kao da nemam 30 godina i da ne znam. Ali ok. Rekla sam sa dodem opet za 2 tjedna pa cemo zajedno proslavit reprizu bozica 😅
    Isla sam radit subare i sjebala biskvit pa sam sve morala bacit. Tak mi i treba kad ne uzimam provjeren recept nego nekaj s interneta. 
    Za bozic idem po baku u zagreb pa ce bit s nama zaj dan, da vidi sekinu djecicu. Sad je sva hrna na meni. Malo je to pritisak al ok 😅

MfrauM
    23. Prosinac 2021. 12:14

U cure bas smo u poslu, divni kolaci i sve. Uzmite si vremena za odmor! Mene je zvao moj dr na zoom jer sam mu poslala nalaze što sam trebala vaditi i kaže "nadam se da ne spremaš po kući, spremat ćeš slj Božić, ovaj Božić miruj", bas me oprao kao da sad ne uprskamo sve, kad smo do tud dosli nakon toliko cekanja.Tak da samo dovršim medenu pitu i odo lec. Muž će što stigne. Joj ništa nije kako sam zamisljala. Uglavnom pišem vam da se podsjetimo da si uzmemo i pauzu za odmor 🤗.

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Leemma
    23. Prosinac 2021. 12:21

Jao cure kako ste vi vrijedneeeee 🤩😍
    Ja nisam bas... kako bih rekla... zenski? domaci? kuhinjski? tip... Nase kolace evo frisko ispekli slasticari i ducani 😆
    A inace je muz taj koji kuha i cisti, 90%vremena. 😁
    Cuvajte se i nemojte se previse zamoriti!
    Posebnu turu pozitivnih vibri saljem curkama koje su zadesile obiteljske nedace, drzite se i samo hrabro! ❤

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

• Pepika
    23. Prosinac 2021. 12:22

Zao mi je cure sto prolazite stres pogotovo ovih dana, drzite se 😘
    Vidim sve ste u pripremama i kolacima, ja ih obozavam peci ali radit cu samo 2 vrste i to u malim kolicinama jer inace ostanu 😂 ne slavimo na veliko pa onda mi zao bacat kasnije ako ih bude puno. Vise cu za prvi rodendan malcu peci za mj dana sad samo vise reda radi 😅

Teab
    23. Prosinac 2021. 12:41

Kak uspijete uplodad slikicu? ja sam ocito dibidus za to

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Nefertiti
    23. Prosinac 2021. 13:42

A ja da se potužim: 
    dakle, došli mi svekar i svekrva u ponedjeljak. Kad smo im rekli za bebicu, rekli su tj. svekrva je rekla: "ozbiljno? Čestitamo! Ovaj put mora biti muško, kod nas u obitelji su sve muška djeca, ne znam što se dogodilo prvi put da ste dobili curicu" 😱😫
    Onda, to nisu tak stari ljudi, 63 ona, 65 on, očekuju da ih se skroz služi, znači ono, ujutro ih mora čekati kava (svekrvu posebno Divka), pa doručak, ručak, večera.... Muž mi radi cijeli dan, a ja jučer nisam radila zbog pregleda, pa cijelo popodne, mala visi po meni, pa poslužuj njih, ispekla 4 vrste kolača.... A još sam i prehlađena... Svekrvu zamolim da s malom prošeće po vani, ona neće, kaže kak je tu vama u Zagrebu hladno... Svekar išao na svoju ruku petljati po novim lusterima koje sam kupila i nisu bili baš ni jeftini, dugo sam ih gledala pa kupila na black fridayu i jedan mi razbio....
    Samo mantram i duboko dišem.....

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Visibaba07
    23. Prosinac 2021. 13:48

Teab

Kak uspijete uplodad slikicu? ja sam ocito dibidus za to

Upiši imgbb.com u Google,tamo uplodaj sliku i kopiraj link ovdje :)

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.