Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nefertiti
    23. Prosinac 2021. 06:35

petra_pan

Nefertiti to su divne vijesti. Bila si mi na pameti od jutra da trebaš na pregled. Ne brini oko mjera, nisu uvijek najtočnije. U prvoj trudnoći meni je uvijek po mjerama bebač bio manji 5, 6 dana. Ja sam se uvijek vodila po datumu zadnje mjesečnice a doktor po mjerama. Rodila sam točno na termin koji je bio po mjesečnici tako da ne brini ništa. Uživaj samo ❤️

Hvala ti puno, jako znači kad netko misli na tebe, a posebno nepoznati netko ❤️ 

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Nefertiti
    23. Prosinac 2021. 06:38

Demetria

Nefertiti meni se uvijek vodila dva termina u prvoj trudnoći i mala je bila vise po uzv nego dva tjedna manje po mjesecnici.
    Procjena u petak je bila preko 3.5kg, rodila se u ponedjeljak s 3kg ravno i onda su rekli da je po vodi trebala ostati bar jos tjedan u pupi jer mi ovulacija bila skoro tri tjedna kasnije (imam jako nepravilne cikluse 35-40 dana)
    A sestricni procjena slicna i rodi malu od 5 kg.
    Tako da doktori griješe

Pa je, istina. Moju su stalno više procjenjivali. 2 tjedna prije termina procijenili je na 4200 g i išla sam na inducirani porod, jer je eto velika i ctg nije bio baš dobar. Nakon 26 sati muka, na hitan carski i rodila se 3830g, je malo veća, ali ne baš toliko koliko su procijenili...

Stiže curica ❤️

Didi4321
    23. Prosinac 2021. 07:17

Dobro jutro cure!
    Cestitam na urednim pregledima i sretno svima danas 
    Bravo za uredne nalaze!
    Nove cure dobrodosle 
    Lovely bas divno  
    Mene od prekjucer ponovno krenulo stezati u trbuhu, tako da dan prodje u trazenju najlagodnijeg polozaja, ali ne bunim se previse jer bebolino raste i mora imati prostora, a nista me nije bockalo zadnja 3 tjedna.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Ina85
    23. Prosinac 2021. 07:23

Jutro cure. Vec kad smo oko trbuha, ja imam 62 kg i trbuh veliiki uvjek izbocen. Pitali me cesto prije dali sam trudna 🙄🥴. Eh sad nek me pitaju 😂👶

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Nefertiti
    23. Prosinac 2021. 07:25

Lovely_

Dobro jutro curke, kako ste mi danas? 😊
    Sretno na svim pregledima danas🥰🥰🥰
    Evo ja danas punih 20 tjedana, ravno na pola putovanja🥳

Kako lijepo 😊
    U slučaju da neka bude trebala nositi briseve i urinokulturu u DZ u prilazu baruna Filipovića, rade tek od 7,30 i ogromna je gužva. Ja sam došla u 7 i već je tu 20ak ljudi. I mora se predati zdravstvena i čekati da vas prozovu, samo da bi ostavila uzorke 🙈
    Ja još čekam, mučno mi je i kasnim na posao... 

Stiže curica ❤️

Ariel
    23. Prosinac 2021. 07:39

Jutro cure. Ja sam sretno stigla jucer ali doma je kaos. Mama mi je jucer popodne zavrsila u bolnici. Bolilo ju uho i grlo danima pa ju je tata odvezao na hitnu u Zagreb. Tamo su ju zadrzali i rekli su da su joj nasli cistu na grlu izmedu grla i stitnjace. Cekaju da se upala smiri pa ju moraju operirat. Tako da je sva tuzna i jadna, bit ce za bozic sama tamo u bolnici. Tako da ja doma sve preuzimam. Trebam napravit kolace i franczsku i sve. Da kad dode da  ne mora ona.
    I da, secer na kraju, jucer joj je krepao i frizider, uspjeli su ga malo osposobit ali eto - crko. Pa cu ic pronac i kupit drugi. Tako da koliko toga nisam kod sebe doma napravila, toliko cu sad ovdje  
    Svima sretno s pregledima i nek vam svi kolaci uspiju!

Teab
    23. Prosinac 2021. 07:40

Jutro cure,sretno na pregledu ko ga ima,ja si danas zadala radit novu rundu kolaca jucer rijesila vanili kiflice i išlere,danas su na redu cupavci,rum kuglice i napolitanke,to tak ide kad imam veliku familiju 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

zoeeuzoee
    23. Prosinac 2021. 07:44

Pozdrav cure,da vam javum,beta mi se bas peavilno ne dupla…
    Sa 1600 je dosla na 2200
    Isla sam u bolnicu na pregled geatacijska je 7 mm i nema vise slobodne tekucine…
    Neznam sta ce biti,vele mala trudnoca..
    Mirna sam jedino jer je gestacisjka porasla i u maternici i jer vise nema slobodne tekucine

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Teab
    23. Prosinac 2021. 07:44

Ariel ajme drzim fige da s mamom bude sve okej,bas mi je zao 2 dana prije bozica,sretno u pronalasku frizidera i s kolacima 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Ina85
    23. Prosinac 2021. 08:17

zoeeuzoee

Pozdrav cure,da vam javum,beta mi se bas peavilno ne dupla…
    Sa 1600 je dosla na 2200
    Isla sam u bolnicu na pregled geatacijska je 7 mm i nema vise slobodne tekucine…
    Neznam sta ce biti,vele mala trudnoca..
    Mirna sam jedino jer je gestacisjka porasla i u maternici i jer vise nema slobodne tekucine

A plod se vidi ili ne? 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.