Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teab
    23. Prosinac 2021. 14:50

Martina bogme jesmo 🤣,hlace su ti super al mislim da ce ti se gumica samo sirit s busom,ja sam se prebacila na haljine skroz,nekak su mi najudobnije a prije nisam bila nesto od haljina,kaj trudnoca dela

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Didi4321
    23. Prosinac 2021. 14:56

Demetria i Mmmartina slatki su vam pupe 
    Ja sam preko c&a narucila neke stvari, nadam se da ce mi valjati jer nemam volje ici u shopping dok su ovakve guzve u gradu, a moram nesto novo imati, jer sam spala na jedne jedine tajice koje me polako krecu stiskati, nijedan grudnjak mi ne moze,sve haljine koje imam su strukirane.
    --

Cure, svaka cast na pecenju kolaca, odlicno izgledaju! Ja se ove godine ne zelim gnjaviti s tim, pa sam narucila i veceras ih idemo pokupiti.
    --
    Nadam se da ce roditelji uskoro ozdraviti i da vas svekrve/svekri nece sekirati.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

Ina85
    23. Prosinac 2021. 15:09

Mrvica72

Cure mala pomoć, jel normalno osjećat pritisak u donjem djelu leđa i maternici. Ova dva daba bas osjećam doše pa prođe. Jucer sam bila na pregledu sve je u redu al bas onako neugodan osjećaj ovo mi je 1.trudnoća pa nezna. Sta je normalno više.

Normalno skroz. Tako i meni bude. Bas zna zabolit. Pa stane pa opet. Ko da cu dobit. Legni odmaraj. Na lijevi bok. Popij caj nek malo popusti bol. Diši. Upali si ako imas difuzor za mirise . Meni lavanda super opustajuca. I protiv mucnina isto

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Ariel
    23. Prosinac 2021. 15:09

Nefertiti ja bi im samo vrata pokazala. Obo citam sad suprugu i on je rekao da mu dodu njegovi roditelji s takvim stavom, da bi ih doma poslao. 
    Znaci ja ne vjerujem. Naravno da se odmore kad ti za njih sve radis. Oprosti ali ja bi im rekla da sam trudna i da bi oni meni mogli skuhat rucak. 
    Ja ne razumijem takve ljude. Meni dosli roditelji na 4 dana, mamu sam tjerala iz kuhinje, morala joj uzet peglu iz ruke, nikako ju natjerat odmorit. Tako da ne razumijem. Zao mi je sto ces to prolazit jos tjedan dana. 🙄 
    **
    Moj suprig dusa, kupio mojoj mami frizider. Rekla sam da cu ja posto imamo odvojene financije (u auatriji to zahtjevaju zbog placa). Evo zeli vidjet punicu odusevljenu. Bas je dusa 😍

Visibaba07
    23. Prosinac 2021. 15:11

Kad već pričamo o odjeći,od 27.12.će bit u lidlu tajce,grudnjaci i slično za trudnice pa ako kome treba da zna :) meni su tajce super za po kući,malo su pretanke sada za van,ali možda budu deblje,vidjet ću pon.
    TeaB super da si uspjela,lijepi su ti kolačići i imaš lijepo ime kao i ja 😛

Ja imam sreću šta je i moja i dečkova obitelj blizu,svako na svojoj strani a opet blizu tako da neznam kako je to gostiti nekog na više dana,možda i bolje 😁 kad čujem ovakve priče...ovako imamo ručak,svatko nešto napravi i bude super.

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Leemma
    23. Prosinac 2021. 15:12

Mrvica72

Cure mala pomoć, jel normalno osjećat pritisak u donjem djelu leđa i maternici. Ova dva daba bas osjećam doše pa prođe. Jucer sam bila na pregledu sve je u redu al bas onako neugodan osjećaj ovo mi je 1.trudnoća pa nezna. Sta je normalno više.

Ja bih rekla da je to sve normalno i da ne moras brinuti! Mene od pocetka mesto zateze, pa boli pa cak i jako sijeva. Kako koji dan, nikad nije dosadno 😆

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

Nefertiti
    23. Prosinac 2021. 15:14

Teab

Nefertitirelativno mi je poznata ta vrsta ljudi,stari dobije sve na gotovo a stara jedva ceka da ga nemora dvorit i onda im je bas super kad dodu jer ih drugi dvore. Jesam blizu?

E baš, točno to... Ma samo se tješim, Božić je, nemoj se živcirati.... Ommmmmm ..... 

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Visibaba07
    23. Prosinac 2021. 15:15

Ariel baš ti je divan muž i neka,mora te maziti i paziti :)
    Meni je danas točno 16tt tj 15+0 ali valjda se to gleda kao 16tt tako mi barem aplikacija pokazuje i veliki smo kao avokado 😍😍 a krenuli od kupine,baš mi fora to pratiti,jedva čekam čet da vidim šta će mi pisati 😊

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Teab
    23. Prosinac 2021. 15:27

Visibaba slazem se bas su nam ljepa imena 🤣,kud bas 27. a ja izvan Zagreba,hvala za kolacice al to nisu jedini boze kad se sjetim da su mi barem jos 3 ostala za dovrsit i dva za napravit zapitam se u kaj sam se uvalila 🙈 
    Sto se svekr i svekrve tice,svekri mi je boze me pomozi al svekriva mi je fkt najbolja,kad cujem price ja sam sretnica,i slazem se s Ariel letili bi mi isti cas van.

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    27.1. ..

Teab
    23. Prosinac 2021. 15:30

Hhahah i onda vidim kaj sam napisala,glupa tipkovnica 🤣🙈,mislila sam svekrva ne svekriva i svekr ne svekri

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    27.1. ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.