Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    22. Prosinac 2021. 17:05

marimare

Pozdrav trudnice male i velike,
    Jako me zanima jel sve još uvijek radite i do kada mislite raditi?
    Ja sam usla u 4 mjesec, radim stresan uredski posao i okvirno me zanima kada ti stvarno bude dosta ureda i posla.
    Hvala puno na iskrenosti!

S njom sam dosta rano zbog spontanih biokemijskih i vanmatericne, a onda u trudnoći i hematom i stresan posao s strankama. Doslovno sam s strankama bila na deset cm udaljenosti (osjetila bi sto su jeli) a krenula taman korona.
    Sada cu ti raditi do kraja godine pa idem na go do Valentinova kako bi se cijepila i iskoristila go (ne poklanjam ga nikome).
    A onda bi se vratila ako Bog da do svibnja onih 45 dana prije poroda ili do 28 dana prije.
    Ustvari dok se osjećam dobro bi radila.
    Sad sam raspoređena u ured i povremeno na strankama ali između nas je sad staklo tako da sam sigurna i maske su obavezne.
    I mislim da nas zastitar jedini u cijeloj Hrvatskoj radi točno svoj posao. Provjeri osobnu i covid potvrdu, provuče kroz aplikaciju sve se mora slagati i onda mjeri temperaturu i nudi vlastito od stranke ili nase dezinfekcijsko sredstvo.

Maajaa12344

DemetriaKad imas pregled?

Evo jedna poznanica je to imala na početku trudnoće pa je hitno operirana jer su mislili da je vanmatericna pa onda ipak uredna trudnoca.
    Tako da ako te sto brine zovi ginekologa

Imala sam pregled danas 😊 prepisao mi terapiju, pisala sam na dvije stranice prije 😊

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• EnaEna
    22. Prosinac 2021. 17:06

Pozdrav svima,
    Da si i ja upisem, pa da se druzimo.
    Kod mene su bliznaci 🥰🥰  2.ivf je bila uspjesna.
     Termin 28.6. 
    Guram lagano 14 nedelju. Negdje  oko 6 nedelje sam imala krvarenje (svjeza krv,cak i ugrusak)  koje je trajalo 5-6 dana, ali bez bolova i sa betom koja se duplala. Jest da sam bila poluluda ali dan po dan... I uz injekcije progesterona to je sad iz nas. Dr mi je rekla da sam smirena, da bi vecina zena odmah dojurila. 
    Taj prvi tkzv ekspertni UZ, u 12 nedelji,  sam radila i ovde u BiH a i kod Podobnika. Obzirom na dugogodosnj borbu, sigurniji smo kad imamo 2 misljenja. I iscekivanju sam rezultata prenatalnog testa.
    Htjela sam vas pitati da li koja od vas ima iskustva sa serklazom?
    Moja dr mi je rekla na sledecem pregledu da ce donijeti odluku. Mada mislim da je to vise preventivno jer za sad je sve u redu. 
    Muz ne zeli da zna pol beba , samo da su obe bebe zive i zdrave. Ja imam osjecaj da su curica i djecak. Nasima jos nista nismo rekli. Razmisljamo sad za Bozic da im kazemo. Ili za NG. 

Poison_Ivy32
    22. Prosinac 2021. 17:11

Eto i moj pregled kod ginicke prosao super.. beba je bila raspolozena jutros na jutarnju gimnastiku 😁😁 u petak idem opet jer ce mi raditi probir...

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

Teab
    22. Prosinac 2021. 17:14

Marta jesam upala vanjskog zvukovoda,dobila antibiotike da pijem 5 dana pa da ga zovem nakon toga

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

marta96
    22. Prosinac 2021. 17:27

Teab

Martajesam upala vanjskog zvukovoda,dobila antibiotike da pijem 5 dana pa da ga zovem nakon toga

Koji antibiotik si dobila? Toga me najvise strah 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

marta96
    22. Prosinac 2021. 17:29

Ja dobila nalaze briseva, sve je uredno. Sad moram čekati pregled za 3 tj da čujem šta kaže dr dalje. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

MMMartinaaa
    22. Prosinac 2021. 17:35

EnaEna

Pozdrav svima,
    Kod mene su bliznaci 🥰🥰 2.ivf je bila uspjesna.
    Termin 28.6.
    Guram lagano 14 nedelju. Negdje oko 6 nedelje sam imala krvarenje (svjeza krv,cak i ugrusak) koje je trajalo 5-6 dana, ali bez bolova i sa betom koja se duplala. Jest da sam bila poluluda ali dan po dan… I uz injekcije progesterona to je sad iz nas. Dr mi je rekla da sam smirena, da bi vecina zena odmah dojurila.
    Taj prvi tkzv ekspertni UZ, u 12 nedelji, sam radila i ovde u BiH a i kod Podobnika. Obzirom na dugogodosnj borbu, sigurniji smo kad imamo 2 misljenja. I iscekivanju sam rezultata prenatalnog testa.
    Moja dr mi je rekla na sledecem pregledu da ce donijeti odluku. Mada mislim da je to vise preventivno jer za sad je sve u redu.
    Muz ne zeli da zna pol beba , samo da su obe bebe zive i zdrave. Ja imam osjecaj da su curica i djecak. Nasima jos nista nismo rekli. Razmisljamo sad za Bozic da im kazemo. Ili za NG.

Dobro nam došla! Naša prva trudnica s blizančekima, prekrasno!❤️❤️ 
    Drago mi je da su krvarenja iza tebe, sada se stvarno pazi i čuvaj 🤗 
    Za ovo tvoje pitanje nažalost ne mogu pomoć, možda se neka druga cura javi. 

Ariel
    22. Prosinac 2021. 17:47

Evo mene sa pregleda. Bebac je super, opet taman odgovara danima po velicini, srceko kuca i sve je super. Dobila sam uputnice za vadenje krvi i za trisomy. Sljedeci termin imam 2.3.2022 🙄 jako kasno al kazu da nema potrebe dolazit prije. Ne znam tko ce to docekat al eto. Sve mi se cini dq cu ja u veljaci otic privatno u hrvatskoj na pregled 😅
    Ali eto putujem i suprug i ja smo sretni. Mozemo predahnut sad malo 😅😍

Visibaba07
    22. Prosinac 2021. 17:52

EnaEna

Pozdrav svima,
    Kod mene su bliznaci 🥰🥰 2.ivf je bila uspjesna.
    Termin 28.6.
    Guram lagano 14 nedelju. Negdje oko 6 nedelje sam imala krvarenje (svjeza krv,cak i ugrusak) koje je trajalo 5-6 dana, ali bez bolova i sa betom koja se duplala. Jest da sam bila poluluda ali dan po dan… I uz injekcije progesterona to je sad iz nas. Dr mi je rekla da sam smirena, da bi vecina zena odmah dojurila.
    Taj prvi tkzv ekspertni UZ, u 12 nedelji, sam radila i ovde u BiH a i kod Podobnika. Obzirom na dugogodosnj borbu, sigurniji smo kad imamo 2 misljenja. I iscekivanju sam rezultata prenatalnog testa.

Dobrodošla ❤️
    Ajme blizanci 🤗
    Imam u obitelji dva dečka blizanca..puno sreće ti želim 😊

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    22. Prosinac 2021. 17:55

Ariel super za pregled 🍀
    Baš kasno pregled 😓 a ja mislim da je mojih 4 tjedna prevelika pauza..
    Očito se i to razlikuje od države do države..
    Uživaj u odmoru 🎄🎀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.