Cestitaaam na super pregledimaa ,bas mi je drago to vidjeti❤❤❤
Ja sam isto bila na pregledu sad sa 5 tjedni i vidi se samo gestacijska vrecica u maternici,bas sam tuzna,strah me da opet bije spontani ;/
Pa ako dobro je pamtim u 5 tj se i treba vidjeti samo gestacijska, kasnije se formira ide žumanjčana i srce počne kucati. Nd brini bit će sve ok - trebaš misliti pozitivno! 🤗🤗🤗💗💗💗
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Kako je lijepo čitati sve ove dobre vijesti s pregleda ❤️
Nekako tamo na početku je bilo baš loših vijesti i grozna statistika, skoro svaki dan neka cura javlja da je ostala bez bebe. Pesimist u meni si misli kako već dugo nije bilo loših vijesti i hoću li ja biti ta s lošima, pa mi je još teže čekati taj prvi pregled još 5 dana… 😥
Ista situacija je i kod mene. Također se probudio pesimist u meni. Posljednju M imala sam kad i ti. Kako se osjećaš? Imaš li kakve simptome?
U biti baš i nemam nekih simptoma, povremeno mi dođe mučnina, ali ništa strašno. I zna me probadati oko jajnika i u leđima. Ali ne brinem se zbog toga što nemam nekih jakih simptoma, u prvoj trudnoći nisam imala čak ni ove koje imam sad, bilo mi je sve isto kao da i nisam trudna, a bila je skroz uredna trudnoća... Kako je tebi? Kad je tvoj 1.pregled?
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Ja sam isto bila na pregledu sad sa 5 tjedni i vidi se samo gestacijska vrecica u maternici,bas sam tuzna,strah me da opet bije spontani ;/
Bila sam u utorak na hitnoj, isto u 5.tjednu i isto se vidjela samo gestacijska vrećica... Kad imaš pregled? Rekla mi je tamo ginekologinja u bolnici da bi srce moglo početi kucati tamo negdje do sljedećeg tjedna...
Termin: 4.7.
Stiže curica ❤️
Ljubicica samo im je doznaka bitna da se posalje na mail svaki mj do 5. u tekucem mj za mj prije ako me kuzis
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Ja vas citam ali ne stignem pisati. Sad mi je mala zaspala, moram pripremiti rucak i onda opet pratiti njen tempo. Ja ne znam kako vi ostale cure koje imate malu djecu, ja umirem, uzasno sam umorna i iscrpljena. Nadam se da ce biti bolje kad udem u drugo tromjesecje, da ovaj umor prode…
Cestitam na dobrim pregledima i sretno ostalim curama koje danas imajuja sam trebala ici u srijedu ali mi jegin bolesna pa mi je odgoden pregled za 27.12.
Vi koje ste na komplikacijama..do kad se moraju predati doznake i onaj obrazac o placama?
Mrvica20, HZZO-u to treba predati do 5. u mjesecu za prethodni mjesec. Kada se prijavljujes mozes im i to sve mailom poslati skenirano/ slikano, na pisarnicu, tako sam ja. Saljes doznake, potvrdu o placi, osobnu i tekuci racun. I jos u mailu navedes svoj kontakt. 😊
Što treba predati svaki sljedeći mjesec? Dovoljna damo doznaka?
Tako je, dalje samo doznake!
👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Mrvica20- u potpunosti suosjećam, stalno sam umorna, lovim ovog svog toddlera po stanu cijeli dan, pa ručak, obaveze doma i onda navecer se samo srusim u krevet 😂😂😂 a pišem ti kad on spava uglavnom ili kad ulovim koji moment odmora dok se igra s tatom popodne 😅
Nekako tamo na početku je bilo baš loših vijesti i grozna statistika, skoro svaki dan neka cura javlja da je ostala bez bebe. Pesimist u meni si misli kako već dugo nije bilo loših vijesti i hoću li ja biti ta s lošima, pa mi je još teže čekati taj prvi pregled još 5 dana… 😥
Ista situacija je i kod mene. Također se probudio pesimist u meni. Posljednju M imala sam kad i ti. Kako se osjećaš? Imaš li kakve simptome?
U biti baš i nemam nekih simptoma, povremeno mi dođe mučnina, ali ništa strašno. I zna me probadati oko jajnika i u leđima. Ali ne brinem se zbog toga što nemam nekih jakih simptoma, u prvoj trudnoći nisam imala čak ni ove koje imam sad, bilo mi je sve isto kao da i nisam trudna, a bila je skroz uredna trudnoća… Kako je tebi? Kad je tvoj 1.pregled?
Jednom sam imala nagon na povraćanje i poslije toga ništa pa me i to brine. Sad imam samo lagane mučnine, ništa posebno. Imala sam i boluckanja u stomaku i leđima, a sad je i to skoro skroz nestalo pa mi je i to malo čudno. Na pregled idem za cca 2 tjedna. Nikako da se opustim i mislim pozitivno.
Bila sam u utorak na hitnoj, isto u 5.tjednu i isto se vidjela samo gestacijska vrećica… Kad imaš pregled? Rekla mi je tamo ginekologinja u bolnici da bi srce moglo početi kucati tamo negdje do sljedećeg tjedna…
Drugi tjedan u cet bude mi 6 +4 i onda je rekla da bi se vec trebalo vidjeti
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
U biti baš i nemam nekih simptoma, povremeno mi dođe mučnina, ali ništa strašno. I zna me probadati oko jajnika i u leđima. Ali ne brinem se zbog toga što nemam nekih jakih simptoma, u prvoj trudnoći nisam imala čak ni ove koje imam sad, bilo mi je sve isto kao da i nisam trudna, a bila je skroz uredna trudnoća… Kako je tebi? Kad je tvoj 1.pregled?
Jednom sam imala nagon na povraćanje i poslije toga ništa pa me i to brine. Sad imam samo lagane mučnine, ništa posebno. Imala sam i boluckanja u stomaku i leđima, a sad je i to skoro skroz nestalo pa mi je i to malo čudno. Na pregled idem za cca 2 tjedna. Nikako da se opustim i mislim pozitivno.
Cure, iz vlastitog iskustva i po onome kako su meni cure koje su koji tjedan duže trudne od mene rekle - Simptomi odlaze i dolaze. Ja sam do 6 tjedna imala samo 'menstrualne bolove' , zatim mjesec dana patnje sa mucninama. Mucnine se utisale, prsi splasle i onda nakon mirnog perioda od par dana, ponovno neki novi simptomi i evo jučer i danas ponovno prikovana za krevet zbog mučnina.
Uzivajte u dobrim danima i razmisljajte pozitivno jer evo, kada krenu mucnine onda samo cekamo na iduci novi dan 🤷🏼♀️
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji