Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    17. Prosinac 2021. 13:21

marta96

Visibaba07

Marta čestitke na curici i dobrom pregledu 💞
    Jesu ti ukinuli duphaston,utrogestan?
    Ja i dalje pijem po jednu…

Ne, i dalje je rekao utrogestan da ne može škoditi nego samo dobro činiti.. Nego ne znam koliki je problem taj omekšani cerviks? Jel ima koja pojma o tome?

Pardon, skraćen cerviks sad gledam u trudničku. Nije mi nista rekao da moram posebno mirovati ili nesto 🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• nina_
    17. Prosinac 2021. 13:24

Nefertiti

Kako je lijepo čitati sve ove dobre vijesti s pregleda ❤️
    Nekako tamo na početku je bilo baš loših vijesti i grozna statistika, skoro svaki dan neka cura javlja da je ostala bez bebe. Pesimist u meni si misli kako već dugo nije bilo loših vijesti i hoću li ja biti ta s lošima, pa mi je još teže čekati taj prvi pregled još 5 dana… 😥

Ista situacija je i kod mene. Također se probudio pesimist u meni. Posljednju M imala sam kad i ti. Kako se osjećaš? Imaš li kakve simptome?

Leemma
    17. Prosinac 2021. 13:56

mrvica20

Ja vas citam ali ne stignem pisati. Sad mi je mala zaspala, moram pripremiti rucak i onda opet pratiti njen tempo. Ja ne znam kako vi ostale cure koje imate malu djecu, ja umirem, uzasno sam umorna i iscrpljena. Nadam se da ce biti bolje kad udem u drugo tromjesecje, da ovaj umor prode…

Cestitam na dobrim pregledima i sretno ostalim curama koje danas imajuja sam trebala ici u srijedu ali mi jegin bolesna pa mi je odgoden pregled za 27.12.

Vi koje ste na komplikacijama..do kad se moraju predati doznake i onaj obrazac o placama?

Mrvica20, HZZO-u to treba predati do 5. u mjesecu za prethodni mjesec. Kada se prijavljujes mozes im i to sve mailom poslati skenirano/ slikano, na pisarnicu, tako sam ja. Saljes doznake, potvrdu o placi, osobnu i tekuci racun. I jos u mailu navedes svoj kontakt. 😊

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

Leemma
    17. Prosinac 2021. 14:02

Cure, koja dobra dusa ce meni debilu objasnit kak da ovu lijepu lenticu napretka stavim u potpis? 😆
    Sve sam izradila i kopirala onaj neki link, ali samo mi se on vidi. Kaj trebam nadodat? Koji link uopce kopirat? 
    Hvala strpljivima na objasnjenju 😄😅

👩33 👦39
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    Termin - 27.6.2022. 🌞

zoeeuzoee
    17. Prosinac 2021. 14:16

Cestitaaam na super pregledimaa ,bas mi je drago to vidjeti❤❤❤
    Ja sam isto bila na pregledu sad sa 5 tjedni i vidi se samo gestacijska vrecica u maternici,bas sam tuzna,strah me da opet bije spontani ;/

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• Tasm
    17. Prosinac 2021. 14:34

Ina85

Ariel

Evo mene sa mog pregleda. Kazu da je beba perfekcionist i da na milimetar pase mjerama za 7+0
    Srce snazno kuca i sve je super. Produzili su mi inekcije i progesteron sve do kraja 12 tt. Rekao je doktor da on nije siguran ako mi bas trebaju jer nemam trombofiliju ali da je siguran da mi ne mogu naskodit. Tako da sam pokupia za jos 10 dana (svakih 10 dana trebam dobit novi recept).
    Sljedecu kontrolu imam u srijedu 22.12. i to kod svoje ginekologice. Vise ne moram ici u kliniku, kazu da je sa njihove strane sve super i nek mi dalje ginekologica vodi trudnocu.
    Suprug je bio sa mnom ali iza zastora dok sam ja bila na ultrazvuku (posto nije bio preko trbuha) i kaze da mu je kamen ssa srca pao kad je rekla da se vidi kako srce lijepo kuca.Dobila sam i prvu slikicu.
    Jos je rekao doktor da je sa nama sve u redu i da ne moramo doci na analizu nalaza nase krvi jer nemamo sto analizirat. Sve je super i zdravi smo, te ne zna zasto sam imala te spontane. Ali bitno da je to iza nas. Evo sva sam leprsava i uzbudena od srece.
    Svim drugim curama, koje imaju danas preglede, zelim svu srecu i puno divnih vijesti.

Imamo istu situaciju. Po nalazima nemam trombofiliju. Osim pai 1 heterozigot al kazu da to 80% zena ima. Al mi odobrili heparin zbog tolikih pobacaja. Ja neznam do kad cu se morat bost. Nista mi tocno neznaju rec 🤷‍♀️. Bas mi je muka vise to bockanje. 🥲

Ja osim pai imam i mutaciju na mthfr, medutim isto tako nakom vise pobacaja sam dovela trudnocu uz fragmin 5000 do kraja, evo sada u novoj trudnoci mi nije odobren heparin, samo aspirin uzimam i hvala Bogu sve ok za sada

• Tasm
    17. Prosinac 2021. 14:40

zoeeuzoee

Cestitaaam na super pregledimaa ,bas mi je drago to vidjeti❤❤❤
    Ja sam isto bila na pregledu sad sa 5 tjedni i vidi se samo gestacijska vrecica u maternici,bas sam tuzna,strah me da opet bije spontani ;/

Samo hrabro, ignoriraj sve lose misli, bude sve uredu 💪💪💪💪

MomM.94
    17. Prosinac 2021. 14:55

Hei curke da se i ja javim poslije pregleda.Bila u Petrovoj od 8 do 11, radila sam kombinirani probir i bila na uzv.S bebicom je sve super, mlati nogicama i rukicama.🥰
    Za spol nije bila sigurna pa mi nije htjela rec. Sad mogu uzivat u blagdanima. 
    Sljedeci pregled 12.01.

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Leemma
    17. Prosinac 2021. 14:57

mrvica20

Hvala Lemmaa
    Sto se tice trakice pretpostavljam da imas isti problem koji sam i ja imala. Kad dodes do kraja gdje ti ispise kodove, izaberi Forum - PseudoHTML, UBBCode and BB Code i taj kod kopiraj

Tenkju ☺

👩33 👦39
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    Termin - 27.6.2022. 🌞

ljubičica
    17. Prosinac 2021. 15:03

Leemma

mrvica20

Ja vas citam ali ne stignem pisati. Sad mi je mala zaspala, moram pripremiti rucak i onda opet pratiti njen tempo. Ja ne znam kako vi ostale cure koje imate malu djecu, ja umirem, uzasno sam umorna i iscrpljena. Nadam se da ce biti bolje kad udem u drugo tromjesecje, da ovaj umor prode…

Cestitam na dobrim pregledima i sretno ostalim curama koje danas imajuja sam trebala ici u srijedu ali mi jegin bolesna pa mi je odgoden pregled za 27.12.

Vi koje ste na komplikacijama..do kad se moraju predati doznake i onaj obrazac o placama?

Mrvica20, HZZO-u to treba predati do 5. u mjesecu za prethodni mjesec. Kada se prijavljujes mozes im i to sve mailom poslati skenirano/ slikano, na pisarnicu, tako sam ja. Saljes doznake, potvrdu o placi, osobnu i tekuci racun. I jos u mailu navedes svoj kontakt. 😊

Što treba predati svaki sljedeći mjesec? Dovoljna damo doznaka?

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.