Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anushka
    17. Prosinac 2021. 16:30

zoeeuzoee

Cestitaaam na super pregledimaa ,bas mi je drago to vidjeti❤❤❤
    Ja sam isto bila na pregledu sad sa 5 tjedni i vidi se samo gestacijska vrecica u maternici,bas sam tuzna,strah me da opet bije spontani ;/

I meni ti je tako bilo sa 5 tjedana i za 8 dana me narucio ponovno na ultrazvuk i srčeko je kucalo❤samo pozitivno razmišljaj😊

url=https://lilypie.com]

MmmartinaO
    17. Prosinac 2021. 16:55

Bok 🙈❤️ Ovo je moj prvi komentar, i danas sam u 13. tjednu. Čekam još Nifty da potvrdi, da je sve OK onda si budem dozvolila malo sreče 😊 na pregledu je bilo super.. držite fige još za nas 🥰

zoeeuzoee
    17. Prosinac 2021. 16:58

Cure ,znaci gestacijska vrecica mi je vidljiva u maternici al me muci ,jer pise da je oko jajnika vidljivo malo slobodne tekucine,se koja susrela s tim?

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

marta96
    17. Prosinac 2021. 18:04

zoeeuzoee

Cure ,znaci gestacijska vrecica mi je vidljiva u maternici al me muci ,jer pise da je oko jajnika vidljivo malo slobodne tekucine,se koja susrela s tim?

Hej, opusti se. Znam da je lako reći, a teško tako učiniti to znam eto po sebi, ali zbilja. Ja sam isto bila sa 5tj i samo GV bila, kad sam isla sa 6+4 onda su tek bili otkucaji, a da bilo šta nije dobro onda doktor to naglasi. Bolje ne čitati te nalaze jer mi same ne znamo šta znači sve šta piše. Budi hrabra i pozitivna do novog pregleda i moli se da bude sve dobro i bit će❤️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Ariel
    17. Prosinac 2021. 18:22

Zoeuzoe da je nesto lose vec bi ti doktori rekli, tako da opusteno samo. Cekaj drugi pregled i uzivaj u svemu. Nakon spontanih i biokemijske, ovu trudnocu sam docekala puna nade, srece, pozitive i vjere da ce bit sve ok. Koristim terapiju koju mi doktori prepisuju. Ne googlam nista, ne analiziram bolove. I moram priznat, lakse zivim i disem. 
    Nekako si mislim da od panike i negative ne moze nista dobro proci. Tesko je to si tako zacrtat i tako pocet, jako tesko, ali ako uspijes bit ce ti lakse.
    **
    Sto se simptoma tice, evo grudi bilne na dodir i malo vece, cesto pisanje, imala sam prije lagana zatezanja u trbuhu ali pojem magnezij pa je to prestalo, nisam ni kednom povracala al zadbjih par dana osjecam da mi je muka - ali nista strasno i umorna sam cesto. To je to. 

Maajaa12344
    17. Prosinac 2021. 18:57

Pozdrav zenske, citam vas redovito i pratim, ali nisam htjela svojim losim stanjem kriviti lijepe situacije ovdje...ali evo probudila sam se malo iz mrtvih. Noci neprospavane, mucnine, povracanje, proljev...iscrpljena sam... Đumbir majka sve malo smirio. Ali sto sam gladna sada, vuka bi pojela nakon ovih dvopeka i stapica. Na usi mi van idu. Cijei dan danas da kucnem o drvo nema proljeva sto mi je najbitnije jer je gin rekao da to nikako nije dobro i da cemo morati nekakvu terapijicu ako ne stane. Kakvu ne znam? Vidjet cemo jos na prvome pregledu sto ce sve biti 🤞🤞
    Sef me davi kada cu doci raditi, a nisam niti rekla da sam trudna jer sam mislila cekati do prvoga pregleda. Nekako bi probala izgurati do tog pregleda i onda reci, a zbog opisa posla i stresa i fizickoga rada, voljela bi nekako ostati doma. Sto mogu traziti od gin ili doktora da ostanem doma. Planiram ja i otkaz dati, ali sto ako mogu bolovanje pa makar da nesto primam dok sam kuci. Na sto muka sam, ne znam sto da radim. Sto je, stvarno od umora i mucnina nisam koncentrirana na nista i ne mogu raditi, ali i ne zelim poslije lupati glavom da se bebolinu nesto dogodi... Uz taj stres tamo ne bi izdrzala...prije god dana jedan spontani, vjerujem zbog posla bio.... 😩😭

Demetria
    17. Prosinac 2021. 19:12

mrvica20

Ja vas citam ali ne stignem pisati. Sad mi je mala zaspala, moram pripremiti rucak i onda opet pratiti njen tempo. Ja ne znam kako vi ostale cure koje imate malu djecu, ja umirem, uzasno sam umorna i iscrpljena. Nadam se da ce biti bolje kad udem u drugo tromjesecje, da ovaj umor prode…

Cestitam na dobrim pregledima i sretno ostalim curama koje danas imajuja sam trebala ici u srijedu ali mi jegin bolesna pa mi je odgoden pregled za 27.12.

Vi koje ste na komplikacijama..do kad se moraju predati doznake i onaj obrazac o placama?

Čitam kad ona spava 
    Do 5 tog u idućem mjesecu. Znaci za 12 mjesec najkasnije do 5.1

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Nefertiti
    17. Prosinac 2021. 19:22

Nina i Zoeeuzoee gotovo sve nam je isto, simptomi, tjedni trudnoće, pa i pregledi... Nekako mi se onda čini da će nam svima trima to sve biti dobro, šta ne? 🤞

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

zoeeuzoee
    17. Prosinac 2021. 19:31

Nefertiti

Nina i Zoeeuzoee gotovo sve nam je isto, simptomi, tjedni trudnoće, pa i pregledi… Nekako mi se onda čini da će nam svima trima to sve biti dobro, šta ne? 🤞

Tako je moramo biti pozitivnee❤
    Evo saznala sam od prijatelja gin da ono malo tekucine moze ostati od ovulacije i ne mora znaciti nista lose

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Samoja6
    17. Prosinac 2021. 20:03

nina_

Nefertiti

nina_

Nefertiti

Kako je lijepo čitati sve ove dobre vijesti s pregleda ❤️
    Nekako tamo na početku je bilo baš loših vijesti i grozna statistika, skoro svaki dan neka cura javlja da je ostala bez bebe. Pesimist u meni si misli kako već dugo nije bilo loših vijesti i hoću li ja biti ta s lošima, pa mi je još teže čekati taj prvi pregled još 5 dana… 😥

Ista situacija je i kod mene. Također se probudio pesimist u meni. Posljednju M imala sam kad i ti. Kako se osjećaš? Imaš li kakve simptome?

U biti baš i nemam nekih simptoma, povremeno mi dođe mučnina, ali ništa strašno. I zna me probadati oko jajnika i u leđima. Ali ne brinem se zbog toga što nemam nekih jakih simptoma, u prvoj trudnoći nisam imala čak ni ove koje imam sad, bilo mi je sve isto kao da i nisam trudna, a bila je skroz uredna trudnoća… Kako je tebi? Kad je tvoj 1.pregled?

Jednom sam imala nagon na povraćanje i poslije toga ništa pa me i to brine. Sad imam samo lagane mučnine, ništa posebno. Imala sam i boluckanja u stomaku i leđima, a sad je i to skoro skroz nestalo pa mi je i to malo čudno. Na pregled idem za cca 2 tjedna. Nikako da se opustim i mislim pozitivno.

Sad mi je lakše kad znam da nisam jedina... 
    Ja nemam apsolutno ništa od prvog dana! Malo sam češće išla na wc, sad ili sam navikla već ići tako češće ili je i to prestalo! Na sto muka sam! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.