Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maajaa12344
    15. Prosinac 2021. 09:09

Cure moje ja ne znam na kojoj sam planeti...tolike mučnineee uff...vrati mi film da fakultetske dane i pijančevanja i onaj mamurluk drugi dan kad sam mislila ono "nikad više tako"....ma to je bila mila majka naspram ovoga...još plus proljev, povraćanje imam osjećaj da ću svaki čas, sve mi u grlu nekako. Ne znam koji čaj bi mi mogao biti ok, sve što sam uzela mirisom me tako baci na povraćanje i još veću mučninu. Voda mi se počela gaditi, tako da zapravo jako malo i pijem. Ako ništa drugo, makar mi je koža divna i kosa počela mlade izbacivati

Leemma
    15. Prosinac 2021. 09:32

Maajaa12344

Cure moje ja ne znam na kojoj sam planeti…tolike mučnineee uff…vrati mi film da fakultetske dane i pijančevanja i onaj mamurluk drugi dan kad sam mislila ono "nikad više tako"….ma to je bila mila majka naspram ovoga…još plus proljev, povraćanje imam osjećaj da ću svaki čas, sve mi u grlu nekako. Ne znam koji čaj bi mi mogao biti ok, sve što sam uzela mirisom me tako baci na povraćanje i još veću mučninu. Voda mi se počela gaditi, tako da zapravo jako malo i pijem. Ako ništa drugo, makar mi je koža divna i kosa počela mlade izbacivati

Meni kola pomaze. Nije bas zdravo rjesenje, ali kad mi se krene manijacki dizat zeludac bude daj sto das da se spasim 😅🤢

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

ljubičica
    15. Prosinac 2021. 09:33

Leemma

Pozdrav zenske!
    Evo i ja bih vam se prikljucila! citam vas neko vrijeme, ali iz prikrajka ko neki psihopat, reko ajde da se i oglasim 😆
    Mi smo danas na 12+2, jucer na UZV sve u redu, napravili Nifty i sad cekamo da vidimo jel nam stize pimpac ili pipica 💙💗
    Ako je sve ok, iduci uzv 11.1. Dalekoooooooo 😅
    Bebac nam je iz IVFa i ja sam dobila tezu hiperstimulaciju pa su mi jajnici jos uvijek ogromni - 10ak cm po komadu. Tako da sam od pocetka na bolovanju/komplikacijama i zbog rizika od tromboze se pikam Fragminima.
    Masem vam svima!

Dobrodošla želim ti urednu trudnoću!!! 😁😁🍀🍀
    Baš mi je drago da si se javila i da je neko napisao koliko u centimetrima su mu bili jajnici. 
    Meni su bili osam centimetara i niko mi nije htio reći jesam li u hiperstimulaciji. Koga god sam pitala svi su izbjegavali odgovor ne znam zašto 😕🤷🤷
    Nisam bila hospitalizirana, doma sam se oporavljala.
    Jesi li ti odmah nakon punkcije išla na transfer?
    Meni su bili rekli da moram napraviti pauzu tri mjeseca dok se sve ne smiri.

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Marijanaaa12345
    15. Prosinac 2021. 09:34

Maajaa12344

Cure moje ja ne znam na kojoj sam planeti…tolike mučnineee uff…vrati mi film da fakultetske dane i pijančevanja i onaj mamurluk drugi dan kad sam mislila ono "nikad više tako"….ma to je bila mila majka naspram ovoga…još plus proljev, povraćanje imam osjećaj da ću svaki čas, sve mi u grlu nekako. Ne znam koji čaj bi mi mogao biti ok, sve što sam uzela mirisom me tako baci na povraćanje i još veću mučninu. Voda mi se počela gaditi, tako da zapravo jako malo i pijem. Ako ništa drugo, makar mi je koža divna i kosa počela mlade izbacivati

Ja ti pijem da coca colu kad mi bas mucno, onda caj od mente i kamilice i limunadu, limunada dosta pomogne. 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Marijanaaa12345
    15. Prosinac 2021. 09:35

Zadnjih dana me drži kao neka viroza, glupa temperatura 37.3, umor, neka tupa bol kosti, zimica, radila sam kućni test nije corona, pila čaj limunadu spavala, nista puno nije pomoglo, danas uzela Plivit C 500 mg, jel to ok, nije pisalo nista pametno da trudnice nesmiju? 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Ina85
    15. Prosinac 2021. 09:37

Jutro cure. Vidim dosta nas ovdje pate mucnine. Moje su uzele maha uvecer. Uhhh 🤢 niti psu nemogu blizu i ona mi jadnica smrdi. Nije joj jasno zasto je nemazim 😂
    Uglavnom mi smo usli u 10 tt i danas me bas bolucka dolje. Sve se ubjeđujem da je to normalo i da se siri maternica. Al bas nisu ugodni ti bolovi , slicni kao pred mengu. Pa malo popuste pa opet krenu. 🥴
    Dobrodosle sve nove i sretno.

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Visibaba07
    15. Prosinac 2021. 09:41

Jutro cure 😊
    Sretno na pregledima danas..
    Dobrodošle nove cure,želim vam mirnu i školsku trudnoću..
    Netko je pitao za mučnine,ja sam evo 14tt i nisam nijednom povratila,naravano da sam se pitala kao i ti dali je to normalno ali je normalno je..svaka od nas je drugačija i svaka trudnoća istoj ženi je drugačija..
    Ja moram reć da spavam dobro po noći,mislim imam buđenje ili dva zbog pišanja i zaspim nazad bez problema,ne jedem gluposti i imam 3 obroka na dan,tako da stvarno može bit da je povezano sa hranom i jetrom..
    Šta se probadanje tiče u početku je bilo češće sada isto imam ali rjeđe,to vjerovatno ovisi o tjednu i o tome kako se širi sve..
    Baš je lijepo vidjeti da nas ima sve više i više ☺️

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

ljubičica
    15. Prosinac 2021. 09:43

nina_

6 tjedana sam trudna računajući od posljednje M. Nije mi prva trudnoća, a nešto se ne sjećam tih bolova iz ranijih trudnoća. Noćas sam čak sanjala da sam prokrvarila. Baš se brinem. Nadam se da će s našim bebicama sve biti u najboljem redu.

Nisam ni ja imala u prošloj trudnoći baš ništa. Ali eto sve su trudnoće različite. 

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

missR
    15. Prosinac 2021. 09:48

Dobro jutro cure 💕
    Sretno danas na pregledima! 
    Cure s mucninama zao mi je ali proci ce, meni su nakon 12 tt ko rukom odnesene prestale 😊
    Ina i meni je moj pas jaaaako smrdio, nisam mu se mogla pribliziti na metar. Sad smo nadoknadili i setnje i mazenje u 2. tromjesecju 🤭
    Mene bas boli trbuh od jutros na desnoj strani imam osjecaj da se sve isteze, jedva sam se ispravila jutros.. pijem caj i cekam da prode. Ja sam valjda neki tip koji lose podnosi ta rastezanja pa sve zivo osjetim i bas mi smeta🤷🏻‍♀️ 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Leemma
    15. Prosinac 2021. 09:48

ljubičica

Leemma

Pozdrav zenske!
    Evo i ja bih vam se prikljucila! citam vas neko vrijeme, ali iz prikrajka ko neki psihopat, reko ajde da se i oglasim 😆
    Mi smo danas na 12+2, jucer na UZV sve u redu, napravili Nifty i sad cekamo da vidimo jel nam stize pimpac ili pipica 💙💗
    Ako je sve ok, iduci uzv 11.1. Dalekoooooooo 😅
    Bebac nam je iz IVFa i ja sam dobila tezu hiperstimulaciju pa su mi jajnici jos uvijek ogromni - 10ak cm po komadu. Tako da sam od pocetka na bolovanju/komplikacijama i zbog rizika od tromboze se pikam Fragminima.
    Masem vam svima!

Dobrodošla želim ti urednu trudnoću!!! 😁😁🍀🍀
    Baš mi je drago da si se javila i da je neko napisao koliko u centimetrima su mu bili jajnici.
    Meni su bili osam centimetara i niko mi nije htio reći jesam li u hiperstimulaciji. Koga god sam pitala svi su izbjegavali odgovor ne znam zašto 😕🤷🤷
    Nisam bila hospitalizirana, doma sam se oporavljala.
    Jesi li ti odmah nakon punkcije išla na transfer?
    Meni su bili rekli da moram napraviti pauzu tri mjeseca dok se sve ne smiri.

Ljubičice, 8 cm ti je sigurno bio neki blazi hiper! Mislim da je sve iznad 5cm hiper. Ne znam zasto su to tako skrivali 😅 da, isla sam 5. dan nakon punkcije na transfer, na dan transfera doktor nije ni radio uzv, a moguce da su vec tad bili uvecani jajnici. Pa sam lijepo nakon tjedan dana zavrsila u bolnici 🙈🙈
    Sad vise ni ne znam koliki su, samo mi na pregledu kaze "i dalje uvecani". A ja bas osjecam bolove kad probam skvrcit noge ili kad malo stisnem trbuh. To bi trebalo sad u drugom tromjesecju valjda se napokon smanjiti 😅

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.