Nama pregled prosao u redu. 29.12 planiramo uraditi panorama test. Vadenje krvi je bilo bolno. Ko da su slonu vadili krv.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Drage cure, čitam vas i dalje redovito, ali nisam baš imala snage ovih dana pisati. Mučnine i povraćanje krenuli na najjače 😓 sve mi se čini da mi danas ne gine infuzija. Navečer mi se inače malo otvori apetit, pa ćemo vidjet. Nadam se da je ovo vrhunac i da se neće više pogoršavati…
Baš sam pročitala tvoj post i mislim se kako se i ja osjećam baš užasno. 8tj+1 mučnine, bolovi, probadanja..ne povraćam ali jedva izdržavam. Maloprije sam popila lekadol jer nisam više mogla trpiti valjda će malo pomoći. Svaki dan mislim da će popustiti i biti lakše pa nikako. Ne znam da sam pročitala da je ijednoj ženi ovako bilo? Jeli to normalno tako se užasno osjećat? Danas popodne sam bila blijeda, hladni znoj me oblio, baš grozno..ne znam do koje mjere treba trpiti do odlaska na hitni? tek 21.12. mi je pregled. Ne znam da li da pitam doktora da pomakne pregled malo ranije da vidimo što se događa?? Evo nisam pametna što raditi..
😕😕😕 Jeli tebi cijeli dan mučnina i loše ili bude perioda kad se poboljša i možeš funkcionirati?
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Baš sam pročitala tvoj post i mislim se kako se i ja osjećam baš užasno. 8tj+1 mučnine, bolovi, probadanja..ne povraćam ali jedva izdržavam. Maloprije sam popila lekadol jer nisam više mogla trpiti valjda će malo pomoći. Svaki dan mislim da će popustiti i biti lakše pa nikako. Ne znam da sam pročitala da je ijednoj ženi ovako bilo? Jeli to normalno tako se užasno osjećat? Danas popodne sam bila blijeda, hladni znoj me oblio, baš grozno..ne znam do koje mjere treba trpiti do odlaska na hitni? tek 21.12. mi je pregled. Ne znam da li da pitam doktora da pomakne pregled malo ranije da vidimo što se događa?? Evo nisam pametna što raditi..
😕😕😕 Jeli tebi cijeli dan mučnina i loše ili bude perioda kad se poboljša i možeš funkcionirati?
Neki dan sam zvala svoju ginekologicu, kaže da nažalost nema neke pomoći, osim infuzije ako baš osjetim da sam slaba i imam vrtoglavice (i da nisam mogla ništa pojesti/popiti kroz dan). Ujutro mi bude najgore, obavezno prvo povraćam, nakon toga bude bolje pa mogu nešto pojesti. Ali nakon par sati onda još jednom ili dvaput povraćam i tek predvečer se smiri da mogu nešto pojest i da to ostane u želucu.
Neki dan sam zvala svoju ginekologicu, kaže da nažalost nema neke pomoći, osim infuzije ako baš osjetim da sam slaba i imam vrtoglavice (i da nisam mogla ništa pojesti/popiti kroz dan). Ujutro mi bude najgore, obavezno prvo povraćam, nakon toga bude bolje pa mogu nešto pojesti. Ali nakon par sati onda još jednom ili dvaput povraćam i tek predvečer se smiri da mogu nešto pojest i da to ostane u želucu.
Ajme ženo grozno je to.. mogu misliti kako ti je kad se ispovraćaš. Jeli onda prilegneš malo? Ja ne povraćam, ali mi je sve ostalo. Kao da trebam dobiti pa svaki dan tako mučenje. Samo što kad imam menstruaciju popijem neofen 400 i divota. A sad moram trpiti 😕😕 udari ovo po psihi. Ujutro se moram nagovarati da se ustanem iz kreveta. Ne da mi se ustati kad znam što me sve čeka.
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
15/2/22 5.pregled...
Curke za mučnine moja nutricionistica je rekla da imam kraj noćnoga ormarica prerezanu limetu, miris limete smiruje mučninu i odmah nešto pojesti još prije ustajanja. Imati kraj kreveta neki suhi kreker ili nešto. Ja sam skuzila da mi jako paše naranča, ali ju jedem u 2,3 ujutro, mučnina krene u 4,5 i traje 2h ali bas mi paše taj citrusni miris. Eto možda nekom pomogne. I da, svako jutro prije wc-a popijem šalicu čaja od đumbira. Znam da se moje mučnine ne mogu mjeriti s vasima ali probajte sve što se nudi. Proći će i to, moramo izgurati još par tjedana.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Ja sam se upravo to pitala - jel ovo stanje normalno i trebam li reagirati jer sam bila ziva koma skoro 5 tjedana u komadu. Doslovno sam bila toliko lose i sa mucninama i bolovima u zeludcu i povracanjem da se nisam uopce mogla radovati trudnoci i bebi.
Prije 5 dana su mi stali ti jaki bolovi. Noci su mi i dalje gore dok su jutra blazena. I sada me evo bolucka zeludac ali funkcioniram.
Znam da je individualno ali se nadam da cu vas utjesiti jer te mucnine u pravilu imaju pocetak i kraj.
Jos uvijek nemam zelje za junk foodom, cokoladom i sl, trazi mi samo zdravo ali za to se buniti necu. Bitno da ide na bolje 😁
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Ljubičica, preležim skoro cijeli dan 🙈
Također odgađam ustajanje jer znam što me čeka.
MfrauM probala sam i s grickanjem nečeg prije ustajanja, ali svejedno me je čekalo povraćanje... A miris citrusa ili mentola i meni paše, samo ne smijem jesti ništa citrusno jer me i kiselina muči pa mi bude još gore. Mineralna mi koliko-toliko pomogne, to je jedino što mogu pit, a da mi ne izaziva mučninu.
Lovely_ hvala, bar si me malo utješila 😁 kažem preživjet ću, samo da ne ide gore od ovoga. Nadam se da će za par tjedana i nama lagano krenut popuštati mučnine i povraćanje 💪
Na kraju dana se onda još lošije osjećam jer cijeli dan ne mogu ništa napraviti, sve je na mužu ovih dana. A on se jadan neće ni požaliti pa mi baš bude krivo.
Lovely i mary--- hvala malo ste utješile. Mislila sam da sam neki poseban slučaj i da me vlastita maternica mrzi 😏 uvijek je malo lakše kad netko s tobom podijeli slično iskustvo.ja navecer popijem čaj od đumbira s medom. Ne volim ga ali pojela bi i go,,, sad da znam da će pomoći.😏
Nekeybah---- meni je isto krivo jer ne mogu puno po kući, uglavnom preležim. Malo sredim kuhinju navečer, sitne stvari po danu. Srećom moja curka je velika pa sama sebi može dosta napraviti. Da imam malo dijete stvarno ne znam kako bih uz ovo moje stanje.
Teško je, al najviše me tješi što mora doći kraj..
Nekeybah-- pratim te.. ti si tjedan ispred mene, kad tebi popusti i ja imam nade 😁🤞🍀
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
15/2/22 5.pregled...
Curke za mučnine moja nutricionistica je rekla da imam kraj noćnoga ormarica prerezanu limetu, miris limete smiruje mučninu i odmah nešto pojesti još prije ustajanja. Imati kraj kreveta neki suhi kreker ili nešto. Ja sam skuzila da mi jako paše naranča, ali ju jedem u 2,3 ujutro, mučnina krene u 4,5 i traje 2h ali bas mi paše taj citrusni miris. Eto možda nekom pomogne. I da, svako jutro prije wc-a popijem šalicu čaja od đumbira. Znam da se moje mučnine ne mogu mjeriti s vasima ali probajte sve što se nudi. Proći će i to, moramo izgurati još par tjedana.
Potpisujem
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji