Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Comming072022
    08. Prosinac 2021. 08:27

Ne ne bila sam 24.11 na sistematskom preko firme i tada mi je utvrđeno i kao po uzv je bilo 4.5-5 tt, ali po mojoj gin nema baš potrebe prije 21.12 raditi preglede jer mi ne vjeruje da znam datum točan kada je beba doslovno napravljena 😂😂, pa po njoj ispada manje tjedana po zadnjoj mengi. I mi ćemo ako danas nadam se sve bude u redu na Badnjak reći svojima 🤩, imam i ja povremeno grčeve kao da ću dobiti, cure su u prijašnjim objavama rekle da su neke imale takve grčeve i do 8 tt tako da se nekako za to ne brinem više, više me je nekako strah hoće li sve biti u redu s bebom s obzirom da mi je prva trudnoća :)

Didi4321
    08. Prosinac 2021. 08:32

Dobro jutro cure!
    Sretno danas na pregledima 
    Marijana nemam pojma kako se to tocno odrzava, skuzim na potkosulji da ima malo zuckasto i na samoj bradavici bude malo skoreno, operem obicnom vodom.
    Teab vjerujem da ti je to kolostrum.
    Mene isto nekad brine dal cu imati mlijeka, jer moja mama ga nije imala ni sa mnom ni sa sestrom. Takodjer se krenem nekad brinuti sto ako budem imala insuficijenciju cerviksa kao mama, pa da ce mi trebati serklaza. Ali trudim se biti sto mirnija i pozitivnija, da ne opterecujem ni sebe ni bebu brigama na koje ne mogu utjecati.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• Pepika
    08. Prosinac 2021. 08:32

U prvoj kolostrum mi nije uopce se bio javio prije poroda, a sad s obzirom da sam pred 2 i pol mj prestala dojiti ako pritisnem jos uvijek ide mlijeko van 😂 samo nemojte tiskati van s razmisljanjem da ga odrzite 
    Cure koje ste bile na pregledima i koje ste saznale koji spol su vase male mrvice cestitam❤️

MfrauM
    08. Prosinac 2021. 08:35

Comming072022

Ne ne bila sam 24.11 na sistematskom preko firme i tada mi je utvrđeno i kao po uzv je bilo 4.5-5 tt, ali po mojoj gin nema baš potrebe prije 21.12 raditi preglede jer mi ne vjeruje da znam datum točan kada je beba doslovno napravljena 😂😂, pa po njoj ispada manje tjedana po zadnjoj mengi. I mi ćemo ako danas nadam se sve bude u redu na Badnjak reći svojima 🤩, imam i ja povremeno grčeve kao da ću dobiti, cure su u prijašnjim objavama rekle da su neke imale takve grčeve i do 8 tt tako da se nekako za to ne brinem više, više me je nekako strah hoće li sve biti u redu s bebom s obzirom da mi je prva trudnoća :)

U istom smo sosu, ja ne znam kako ću dočekati taj pregled 16.12. Isto planiramo reci roditeljima za Badnjak/ Božić, a sad kad čujem Bozicne pjesme odmah mi krenu suze 😂. Ajme ko će izdrzatiiiii.

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Loza 💙😇
    08. Prosinac 2021. 08:39

Comming072022

ma nije to tako strašno i da odeš tek tada jer će do tada sigurno srce već početi kucati, a ne da npr odeš ranije u tjednu dok još ne kuca i živa se pojedeš zašto se ništa ne čuje, a u biti si došla malo rano... 
    Mene isto to sve brine hoće li biti ok, isto prva trudnoća. Baš sam jučer s mužem pričala, nisam neka paranoična, samo još nisam sigurna kako se trebam točno osjećati i što je sve normalno, a što nije :D

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

MMMartinaaa
    08. Prosinac 2021. 08:41

TRUDNICE I PREGLEDI 🥰

Comming072022 - danas ♥️🤰
    Ina85 - sutra ♥️🤰
    Ariel - 10.12. ♥️🤰
    Lisa_ - 10.12. ♥️🤰
    Sweety - 13.12.💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Limica - 14.12.  ♥️🤰
    Tinkica27 - 14.12. ♥️🤰(D)
    bubamara19 - 15.12. ♥️🤰 (C)
    XoXo - 15.12. ♥️🤰
    IK_26 - 15.12. ♥️🤰 (C)
    Niki777 - 16.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    MfrauM - 16.12. ♥️🤰
    AnnieP - 17.12. ♥️🤰
    Tini_ - 17.12. ♥️🤰
    teja4444 - 17.12. ♥️🤰 (C)
    marta96 - 17.12. ♥️🤰 (C)
    Tonkica - 17.12. ♥️🤰(C)
    Mary10 - 17.12. ♥️🤰
    BlaBla - 20.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Nekeybah - 20.12. ♥️🤰
    Lisa_ - 20.12. ♥️🤰
    Atina25 - 20.12. ♥️🤰 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Visibaba07 - 20.12. ♥️🤰 (D)
    ljubičica - 21.12. ♥️🤰
    Comming072022 - 21.12. ♥️🤰
    Pepsi2019 - 21.12. ♥️🤰 (D)
    Gabi12 - 21.12. ♥️🤰(C)
    Loza - 21.12. ♥️🤰
    Didi4321 - 21.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Chappie - 22.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    MMMartinaaa - 22.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Poison_Ivy32 - 22.12. ♥️🤰
    Pepika - 22.12. ♥️🤰 (D)
    Ninnek - 23.12. ♥️🤰 (D)
    LalaPo - 23.12. ♥️🤰
    kristinka9 - 23.12. ♥️🤰 (D)
    Teab - 24.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Marijanaaa12345 - 28.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Monstera - 29.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Teab - 03.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Demetria - 03.01. ♥️🤰(C)
    Anushka - 04.01. ♥️🤰(D)
    missR - 04.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Lovely_ - 05.01. ♥️🤰 (D)
    Hrabrica - za cca 3tj 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Principessa007 - … ♥️🤰
    Micicaaa - … ♥️🤰
    TonkicaPrrr - … ♥️🤰
    marimare - … ♥️🤰
    nanida - … ♥️🤰 (D)
    Ayzis - … ♥️🤰(D)
    Darijaaa11 - … ♥️🤰
    dunja03 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Tonia♥️ - … ♥️🤰 

UKUPNO: 7 dječaka 💙 & 6 curica 🌸

Dobro jutro cure! Nadam se da sam uspjela sve pohvatati i dobro ažurirati listu 🤓😃
    Čestita svima na lijepim vijestima i dobrim pregledima. Neka se tako nastavi za sve nas ovdje. 
    Comming - sretno onda danas 🤗
    Ja bi svima koje planiraju dojiti, a koje možda imaju neke strahove, nedoumice, ili će jednostavno postati mame po prvi puta (kao ja), da si pročitaju "Knjiga o dojenju" (Hannah Lothrop). Ja sam se učlanila na FB-u u Rodinu grupu podrška dojenju, i puno sam naučila samo čitajući pitanja i odgovore (odgovaraju savjetnice za dojenje, dakle ne bilo tko). 🥰

Comming072022
    08. Prosinac 2021. 09:12

MfrauM

Comming072022

U istom smo sosu, ja ne znam kako ću dočekati taj pregled 16.12. Isto planiramo reci roditeljima za Badnjak/ Božić, a sad kad čujem Bozicne pjesme odmah mi krenu suze 😂. Ajme ko će izdrzatiiiii.

Kako ste ih mislili iznenaditi? Ja već danima smišljam kako bi bilo najljepše, ali sve su mi ove internet fore super na engleskom, a kada ih prevedem na hrvatski nije mi baš toliko štosno 😂😂.

Comming072022
    08. Prosinac 2021. 09:16

Loza 🐾🐾

Comming072022

ma nije to tako strašno i da odeš tek tada jer će do tada sigurno srce već početi kucati, a ne da npr odeš ranije u tjednu dok još ne kuca i živa se pojedeš zašto se ništa ne čuje, a u biti si došla malo rano…
    Mene isto to sve brine hoće li biti ok, isto prva trudnoća. Baš sam jučer s mužem pričala, nisam neka paranoična, samo još nisam sigurna kako se trebam točno osjećati i što je sve normalno, a što nije :D

Mislim da bi po mom proračunu srčeko već trebalo kucati, vidjet ćemo danas 🤗🤗 samo sam ja sva uzbuđena oko svega da bih ja sada sve odmah, a znam da ne može 😂😂
    Uhh to osjećanje, sve što nisam do sada nekako imala i na neke stvari obraćala pažnju mi je čudno, onda tlačim kolegice na poslu je li ok i je li i njima tako bilo, jer još ne mogu mamu 😂😂😂

Anushka
    08. Prosinac 2021. 09:35

Curke, na temu curenja kolostruma, to vam nije pokazatelj hoćete ili ne imati mlijeka, tako da ne brinite. Nekima curka u trudnoći nekima ne.meni je u prvoj curkalo preko noći, ujutro bih se probudila u mokrim mrljicama, ali nista strašno, operete, presvucete se ako treba i to je to😊sad me zanima kako će biti u ovoj trudnoći. Sretno svima na pregledima i cestitam svima na uspješnim jučer, čitam Vas al nisam psihicki baš najbolje od pregleda u ponedjeljak, užasno me strah😒

url=https://lilypie.com]

Ariel
    08. Prosinac 2021. 09:51

Moj suprug i ja smo odlucili nikom ne reci sve dok se vec nece moc sakrit. Posto nismo u hrvatskoj to je izvedivo. Kad sam imala prvi spontani, bio je to dan prije nego sam morala ic za hrvatsku jer je mami bio rodendan. Pa joj nisam mogla lagat zasto necu doc. Iskreno nisam od njih dobila nikakvu utjehu vec su rekli: a tako je moralo bit, bolje sad u ranoj trudnoci nego kasnije...mlada si uspjet cete. Mene je to slomilo i nisam imala potrebu rec im nista sto se kasnije desavalo. Pa sam odlucila samo se pojavit sa skembom i to je to. Kad misle da me tjese, zapravo me njihove rijeci jos vise bole, ali znam da nije to bilo namjerno. Jednostavno su takvi i petljaju se u sve, a ja sad to ne mogu slusat 😅 zelim se veselit sa suprugom u nasem malenom staklenom zvonu. 
    Svi koji cete to napravit za Bozic, javite kak je proslo 🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.