Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaD
    07. Prosinac 2021. 14:36

Vec 4 test pozitivan.. danas mi negdj 11/12 dpo..
    Znam da je normalno da imamo osjecaj kao da cemo dobiti ali bas me brine jer je test pozitivan tako rano i jos dstigne otici a menga doci.. Bas jaki osjecaj imam sa grcicima, mucni mi je vec par dana cijele dane, okus u ustima mi nije bas naj.. kad nesto pojedem ostane mi neki cudan okus..
    Je li i vama tako bilo.
    Inace vec sam mama dvojice decka jedan od 8 a drugi ce sada u prvom mjesecu imati godinicu. :-)
    Ima koga da joj je termin sredinom 8 mj?

Ariel
    07. Prosinac 2021. 14:45

MalaD dobila sam jako full pozitivan test sa 7-8DPO. Rani testovi nam omogucuju da vidimo jesmo li jako rano trudne ali na zalost moze nam se to tjedan dana kasnije oduzet. Nadam se da tebi nije biokemijska trudnoca i da ces bit tu sve do svog termina (isto se nadam za sve cure ovdje jer ste krasne 
    Ja sam napravila test sa 7DPO i to navecer jer sam skuzila da nemam bas apetita taj dan i da mi je malo muka. I vidjela crticu, drugi dan ujutro sam vidjela jaki pozitivan test. Tako da razmisljaj pozitivno. Znas i sama da imas sad u sebi koktel hormona koji ti daju cudan osjecaj. Proci ce i to. 

marta96
    07. Prosinac 2021. 15:33

MalaD

Vec 4 test pozitivan.. danas mi negdj 11/12 dpo..
    Znam da je normalno da imamo osjecaj kao da cemo dobiti ali bas me brine jer je test pozitivan tako rano i jos dstigne otici a menga doci.. Bas jaki osjecaj imam sa grcicima, mucni mi je vec par dana cijele dane, okus u ustima mi nije bas naj.. kad nesto pojedem ostane mi neki cudan okus..
    Je li i vama tako bilo.
    Inace vec sam mama dvojice decka jedan od 8 a drugi ce sada u prvom mjesecu imati godinicu. :-)
    Ima koga da joj je termin sredinom 8 mj?

Ja sam isto radila rano test trakice 9dpo na dalje. Isto su bili već pozitivni. Nažalost meni je ginekolog sam rekao da je to na početku sve ili ništa, nije bas ugodno to čuti, ali zato pozitiva na najjače ❤️😇

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

missR
    07. Prosinac 2021. 17:03

Evo me cure s pregleda 💕 sve je super i onako kako treba biti. Zdrava beba 😌
    Pregled je bio abdominalni i nismo tako mogli pogledat spol jer je beba ludovala tako da smo se onda prebacili na vaginalni i ipak je moja curica postala dječak u ova 4 tjedna 😂😂 tako da - its a Boy 💙💙
    Martina iduci pregled mi je 4.1. pa da mozes na listu stavit🥰
    Atina pitala za onu nasu kuglu. Kaze da se to zateze malo ta strana maternice i da je to sve ok😉 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Marijanaaa12345
    07. Prosinac 2021. 17:10

MissR na prošlom pregledu su vam rekli da je curica ili ste to saznali preko nekog testa? A danas potvrdili da je dječak?
    MalaD ja sam takodjer jako rano primjetila nekako i napravila test i betu potom već u trećem tjednu tj deset dana nakon ovulacije i evo imali sreću sve je uredu, iako bi možda da skužim tek u 5,6,7 tjednu pa da ne prolazim paniku i išekivanje od 3tt već :)

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Marijanaaa12345
    07. Prosinac 2021. 17:21

Moram vam se malo požaliti. Naime, već cetiri tjedna od kada znamo da je dječak muku mučimo s imenom. Nijedno ne sjeda od svih 2000 i koliko sam ih već iskopavala. Ali, moj čovjek je zapeo da mu se sin zove Mars, i ne odustaje i ne vidi nikakav problem u tome. Kao, danas ima svakakvih imena, zašto ne. Meni kroz glavu prolazi dali bi i kako bi ga djeca zezala zbog toga. Šta mislite o tome, Mars?

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

MMMartinaaa
    07. Prosinac 2021. 17:53

Marijanaaa12345

Moram vam se malo požaliti. Naime, već cetiri tjedna od kada znamo da je dječak muku mučimo s imenom. Nijedno ne sjeda od svih 2000 i koliko sam ih već iskopavala. Ali, moj čovjek je zapeo da mu se sin zove Mars, i ne odustaje i ne vidi nikakav problem u tome. Kao, danas ima svakakvih imena, zašto ne. Meni kroz glavu prolazi dali bi i kako bi ga djeca zezala zbog toga. Šta mislite o tome, Mars?

Mislim da je odabir imena zbilja nešto osobno. I svatko od nas ovdje će imati neko svoje mišljenje, pa sumnjam da će ti pomoći. 
    Mars mene osobno prvo osobno podsjeti na čokoladicu, pa onda na planet i zatim na rimskog boga rata. Meni svo 3 od navedenog nije baš neka poželjna asocijacija, ali opet to sam samo ja. 
    Vjerujem da imate još vremena razmisliti ☺️ možda nešto slično tome? Kao Mark ili Mak? 

Sweety
    07. Prosinac 2021. 17:58

MissR cestitke na dobrom pregledu i ipak malenom dječaku. 💙Najvažnije da je sve ok. Samo nemoj jos pocet kupovat u plavoj boji, ko zna do iduceg pregleda 🙈

dunja03
    07. Prosinac 2021. 18:29

cureeee, dosli mi danas nalazi Veritas testa - sve je low risk iiiiiiii osjecaj me nije prevario, stize nam curkaaaaa 🥰🥰🥰🥰

🙋‍♀️ 31 💁‍♂️ 34
    🤸‍♂️ 5,5
    28.09.2021. ➕
    13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
    19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
    02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
    23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉

07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
    28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊

Termin: 11.06.2022. 💖

Ariel
    07. Prosinac 2021. 18:43

Marijanaaa12345

Ja imam u glavi 2 imena za decka i 2 imena za curke. Od kak smo poceli radit na bebi raznisljamo o imenima. Nije vam bitnonsto drugi misle o imenu vaseg deckica nego kako se vi osjecate. Mi ne zelumo s nikim o imenima raspravlajt jer se svi vole petljat u to. Ja imam necaka i necakinju, u pocetku su mi njihova imena bila cudna (jer su ruska) ali s vremenom smo se toliko navikli da ne bi mogla zamislit da imaju druga imena. 
    Mars mene podsjeca odmah na ono: jesi pao s marsa? Ali mi nije ruzno. Djeca zajebavaju i one s najtradicionalnim imenima, ovisno kako se postavi. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.