Upravo sam vise googlala i kazu da glicerin nije bas najbolja opcija za trudnice (pogotovo ako je imala pobacaje prije). On izaziva kontrakcije debelog crijeva i ne preporuca se da trudnica uzima ista sto uzrokuje kontrakcije. Mislim zanm da mi nista nije jer sam uzela glicerin za bebe ali necu vise koristit to.
Jutro curke, sretno na pregledima danas! 🥰🥳
Teab Martonica je pustala muzeve s trudnicama, bar po ljeti kad sam išla kod nje na dogovor za operaciju, ne znam kak je sad, ali tad mi se činila skroz lezernom po pitanju toga.
Ja sam vam drage moje imala epizodu, sinoć sam išla s mužem malo u šetnju do dućana i na pola puta me taaaako presjeklo na lijevoj strani uzas, i još u par navrata, osjetila sam cijelu noć onak zatezanje. Do 4 nisam mogla zaspati. Nadam se da je sve ok 😔. Sutra idem vaditi betu zadnji put i onda slj tjedan pregled.
I da, imam užasne mučnine po noći, po danu bude okej. Ko da se vozim u busu iz '93 po zavojitoj cesti i ne možeš otvoriti prozor. A ujutro ko nova!
Sretno svima danas i nek vam je lijepi dan 🥰
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Upravo sam vise googlala i kazu da glicerin nije bas najbolja opcija za trudnice (pogotovo ako je imala pobacaje prije). On izaziva kontrakcije debelog crijeva i ne preporuca se da trudnica uzima ista sto uzrokuje kontrakcije. Mislim zanm da mi nista nije jer sam uzela glicerin za bebe ali necu vise koristit to.
Ariel jesi probala sa suhim sljivama? Kompot od jabuke? Kompot od sljiva i donat mg ali ono, pola litre odjednom.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Teab Stil Medical pušta pratnju ❤❤
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
TRUDNICE I PREGLEDI 🥰
Teab - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
missR - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ina85 - 9.12. ♥️🤰
Ariel - 10.12. ♥️🤰
Lisa_ - 10.12. ♥️🤰
Sweety - 13.12.💙 it’s a BOY! 💙🤰
Limica - 14.12. ♥️🤰
Tinkica27 - 14.12. ♥️🤰(D)
bubamara19 - 15.12. ♥️🤰 (C)
XoXo - 15.12. ♥️🤰
IK_26 - 15.12. ♥️🤰 (C)
Niki777 - 16.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MfrauM - 16.12. ♥️🤰
AnnieP - 17.12. ♥️🤰
Tini_ - 17.12. ♥️🤰
teja4444 - 17.12. ♥️🤰 (C)
marta96 - 17.12. ♥️🤰 (C)
Tonkica - 17.12. ♥️🤰(C)
Mary10 - 17.12. ♥️🤰
BlaBla - 20.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Nekeybah - 20.12. ♥️🤰
Lisa_ - 20.12. ♥️🤰
Atina25 - 20.12. ♥️🤰 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Visibaba07 - 20.12. ♥️🤰 (D)
ljubičica - 21.12. ♥️🤰
Comming072022 - 21.12. ♥️🤰
Pepsi2019 - 21.12. ♥️🤰 (D)
Gabi12 - 21.12. ♥️🤰(C)
Didi4321 - 21.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Chappie - 22.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MMMartinaaa - 22.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Poison_Ivy32 - 22.12. ♥️🤰
Pepika - 22.12. ♥️🤰 (D)
Ninnek - 23.12. ♥️🤰 (D)
LalaPo - 23.12. ♥️🤰
kristinka9 - 23.12. ♥️🤰 (D)
Teab - 24.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Marijanaaa12345 - 28.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Loza - 28.12. ♥️🤰
Monstera - 29.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Demetria - 03.01. ♥️🤰(C)
Anushka - 04.01. ♥️🤰(D)
Lovely_ - 05.01. ♥️🤰 (D)
Hrabrica - … ♥️🤰 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Principessa007 - … ♥️🤰
Micicaaa - … ♥️🤰
TonkicaPrrr - … ♥️🤰
marimare - … ♥️🤰
nanida - … ♥️🤰 (D)
Ayzis - … ♥️🤰(D)
Darijaaa11 - … ♥️🤰
dunja03 - … ♥️🤰(C)
Tonia♥️ - … ♥️🤰
UKUPNO: 6 dječaka 💙 & 6 curica 🌸
Dobro jutro! 🔆
Čestitke na super pregledima jučer! Hrabrica - kada ti je sljedeći da zapišem?
TeaB & MissR - sretno danas i vama! 💞
Meni nije normalno da ne pustaju muza/decka sa vama na pregled. Ok razumijem ako vam uzimaju briseve i to, ali onda ga na ultrazvuk mogu pozvat. Sto je tako lose da imamo podrsku svaki puta na pregledu?
Prvi puta kad sam bila trudna isla sam sama jer kao zbog korone nije suprug smio sa mnom. Kad su mi rekli da nema otkucaja srca ja sam se slomila na parkingu a on je bio 30 km dalje od mene. Sad ne propusta nista, Oni mu kazu kao uzet ce neke briseve, on kaze u redu kad zavrsite s tim pozovite me. Sad je u Austriji novi lockdown i htjeli ga poslat van iz zgrade i reko im je nek zaborave i da ja ne idem sama. I vec su prihvatili i u bolnici da kad ja imam termin da dolazimo zajedno. Uostalom ja od uzbudenja pol toga ne zapamtim sto mi kazu, dobro je da je netko s nama. Tako da ne razumijem.
Koristi li itko tekuci glicerin za zatvor u trudnoci? Ja sam jucer kupila tekuci glicerin ali za djecu, pa sam ga koristila zbog zatvora. U uputama pise da je za djecu od 5-7 godina i nista ne pise za trudnocu ali me trbuh toliko bolio da sam morala nesto uzet.
Ni meni i cijelu prvu trudnoću smo bili ja u ordinaciji on vani. Jednom smo isli privatno i pustili su ga, drugi puta smo opet isli pred kraj i nisu pustili ni privatnici.
A isto smo svašta prosli u trudnoćama.
Rađala sam sama s maskom
meni je to katastrofa....
*
Odnijela urin i sad cekam red kod doktora pa cu u krevet nadam se da će baka htjeti ostati kod malo s malenom.
Nisam isla raditi nemam snage ni ovdje sjediti samo bi u krevet.
Srećom mala me pustila spavati od 1 do 5:30-6 ali sam se cesto budila zbog nosa.
I jadnicu malu cujem jutros kako svira nosic krasno zarazila sam ju
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
MfrauM inace prije trudnoce sam imala jako problema sa stolicom, ali od kak sam ostala trudna idem bez problema.
Inace jedem puno povrca i vlakana, uzimam magnezij i kalcij na dnevnoj bazi. Ovaj vikend sam napravila slance jer su mi se jako jeli, pojela sam ih previse i to me zatvorilo. Sama sam si kriva Ali onda sam osjetila kako me bas boli sve od tog zatvora i trazila sam jedno jako brzo i efikasno rjesenje. Ali da, moram pripazit sa tim. Evo kuha se juhica sa povrcem za rucak.
*
Meni je sve to van pameti da ne pustaju supruznike na kontrole. Zadnji puta kad sam bila, toliko uzbudena i sretna jer je rekao da je sve ok da nisam ni cula da mi je GV 7mm, to je cuo moj suprug. I kaze on meni to i ja sva zbunjena kad je on to cuo?! Znaci ja nebi ni znala sama, nista nisam cula od srece da je sve bilo ok. I mislim da bi oboje uvijek trebali bit na kontroli (ako zele naravno).
Ni kod nas ne pustaju, u prosloj T je isao jednom samo na pregled privat 4D kad smo radili a sad sam vidjela da trenutno ni ta poliklinika ne pusta tako da cu polako pocet trazit privat di pustaju pa da opet bar bude na 4D jednom
Bok cure, Čestitam na dobrom pregledima i sretno curama danas....
Ja od subote ima nekih problema sa jajnicima. Malo me žiga lijevi pa malo desni, nemam nikakav iscjedak po tipu sukrvice... Sutra smo točno 14tt... Nadam se da je sve okej i da je to sve normalno 😁
Jel ima koja istih problema? Šta mislite jel to normalno?
Mislim,čula sam se sa dr. Rekla je da je to okej,da se maternica širi...
Jel ima koja istih problema da me malo utješi? 🙄🙄🤰🤰
Bok cure, Čestitam na dobrom pregledima i sretno curama danas….
Ja od subote ima nekih problema sa jajnicima. Malo me žiga lijevi pa malo desni, nemam nikakav iscjedak po tipu sukrvice… Sutra smo točno 14tt… Nadam se da je sve okej i da je to sve normalno 😁
Jel ima koja istih problema? Šta mislite jel to normalno?
Mislim,čula sam se sa dr. Rekla je da je to okej,da se maternica širi…
Jel ima koja istih problema da me malo utješi? 🙄🙄🤰🤰
Hej ne znam u kojem si tjednu trudnoće. Ja u zadnje imam ta žiganja i probadanja. Pretpostavljam da se to maternica širi.
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Sortiraj odgovore