Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MfrauM
    08. Prosinac 2021. 09:53

Comming072022

MfrauM

Comming072022

Ne ne bila sam 24.11 na sistematskom preko firme i tada mi je utvrđeno i kao po uzv je bilo 4.5-5 tt, ali po mojoj gin nema baš potrebe prije 21.12 raditi preglede jer mi ne vjeruje da znam datum točan kada je beba doslovno napravljena 😂😂, pa po njoj ispada manje tjedana po zadnjoj mengi. I mi ćemo ako danas nadam se sve bude u redu na Badnjak reći svojima 🤩, imam i ja povremeno grčeve kao da ću dobiti, cure su u prijašnjim objavama rekle da su neke imale takve grčeve i do 8 tt tako da se nekako za to ne brinem više, više me je nekako strah hoće li sve biti u redu s bebom s obzirom da mi je prva trudnoća :)

U istom smo sosu, ja ne znam kako ću dočekati taj pregled 16.12. Isto planiramo reci roditeljima za Badnjak/ Božić, a sad kad čujem Bozicne pjesme odmah mi krenu suze 😂. Ajme ko će izdrzatiiiii.

Kako ste ih mislili iznenaditi? Ja već danima smišljam kako bi bilo najljepše, ali sve su mi ove internet fore super na engleskom, a kada ih prevedem na hrvatski nije mi baš toliko štosno 😂😂.

Dat ćemo isprintati na male bodiće "Dolazim u ljeto 2022." pa ćemo to staviti u vrećicu i onda rec, - e imamo još jedan poklon koji će vam se svidjeti ...i izvaditi ga..."tanaaaan" . Ak tiskamo na engleskom starci neće kuziti 🤣. Mislim da će ih herc strefit. 🤭. Joj samo da prođe pregled,  i moram naci nekog tko tiska na bodice u ZG u roku par dana 😬

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

MfrauM
    08. Prosinac 2021. 09:59

Ariel

Moj suprug i ja smo odlucili nikom ne reci sve dok se vec nece moc sakrit. Posto nismo u hrvatskoj to je izvedivo. Kad sam imala prvi spontani, bio je to dan prije nego sam morala ic za hrvatsku jer je mami bio rodendan. Pa joj nisam mogla lagat zasto necu doc. Iskreno nisam od njih dobila nikakvu utjehu vec su rekli: a tako je moralo bit, bolje sad u ranoj trudnoci nego kasnije…mlada si uspjet cete. Mene je to slomilo i nisam imala potrebu rec im nista sto se kasnije desavalo. Pa sam odlucila samo se pojavit sa skembom i to je to. Kad misle da me tjese, zapravo me njihove rijeci jos vise bole, ali znam da nije to bilo namjerno. Jednostavno su takvi i petljaju se u sve, a ja sad to ne mogu slusat 😅 zelim se veselit sa suprugom u nasem malenom staklenom zvonu.
    Svi koji cete to napravit za Bozic, javite kak je proslo 🤗🤗

Da kužim te, nekako mislim da ljudi pa i oni najbliži u teškim trenucima ne znaju što rec. I onda kažu nešto u tom neznanju što zna bas povrijediti...ja nemrem to sakriti ni da hoću, mojima je cudno kak ne pijem kavu ni vino, čak mislim da nešto njuse, ali ja samo govorim kako je " dr rekao da moram na kontrolu nakon operacije" 😅. A suprugova sestra je med sestra i do sad me pikala pregnylom, i sad joj cudno kak odjednom ne treba a ja ono "maaa dr je rekao da moram sredit stitnjacu" 😄. Nemam više izgovora, kad su tak blizu svaki put kad ih vidim se preznojavam.
    Tvojima ce to biti pravo iznenađenje,  uzivajte u maloj slatkoj tajni 🥰

Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Atina25
    08. Prosinac 2021. 10:05

Dobro jutro cure 
    Svasta se lijepo izdešavalo vidim.. 
    MissR Čestitke na dobrom pregledu  i super ako je to sve dobro..Čestitke na dečkićuuuu 
    Dunja Čestitke na curici 
    Marijana Mi smo imali već spremno ime za dečka, jer smo mislili da je opet dečko pa sad stiže curka, mislimo da će biti Lucija ako ne nađemo neko drugo ime da nas više očara u međuvremenu, iako čisto sumnjam da hoće jer smo je već tako počeli zvat i braco je tako zove pa mislim da će ostati ;) Šta se tiče tih imena, slažem se s Martinom i curama sta su napisale - to bi trebao biti osobi odabir jer kome god da kažete vaše ime svatko će imati svoje mišljenje, tako smo i mi u prvoj T kad bi rekli stalno su ljudi nesto komentrali bez da ih itko ista pita i meni je to bas bezobrazno, primjer Mars mi nije prvi odair ali ako roditeljima nesto znači zasto bis se ja petljala u to, Mak mi je lijepo i Mark. Nama je za dečka bio uvijet za odabir da je kraće, da ne može ispast neki nadimak npr divno nam je Petar al svi bi ga zvali Pero tako da su nam takva imena otpala. 
    Martina Ja sam čitala knjiga i knjiga o dojenju i to je jednostavno tako komplicirana priča da tek kad rodiš to shvatiš, svaka žena je drugačija,svaka beba je drugačija. Moj primjer je bio da je meni krenuo kolostrum i mlijeko odmah bez problema al mi je malac imao preko 4 kile i već bio pregladan da mu nista to nije dovoljno bilo dok mi zrelo mlijeko se nije uspostavilo negdje 30 dana nakon poroda. A do tada smo kombinirali dohranu jer je plakao 0-24 od gladi i bio nervozan na ciki jer nista nije izlazilo (bilo mlijeko u stvaranju). O dozi hormona koji su mene šorali tada ne moram govoriti  jer sam fullll htijela dojiti bas jako na kraju smo uspjeli hvala bogu nekako. Dok je moja kuma stavila malog na ciku od kad se rodio i sve krenulo ko da doje već 3 goine,a treća frendica doslovno ni kap mlijeka imala. Tako da sve je individualno toliko. 
    Ariel Vjerujem ti, i nitko ne razumije kako se osjećaš samo vi napravite kako mislite da je naj. 
    ---
    Meni se opet nekako trbuh splasnuo tako da me neka depra oprala i strah  iako je pregled bio pije 6 dana i bilo je sve OK. 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

MfrauM
    08. Prosinac 2021. 10:07

Anushka i Atina ja sam isto bas u strahu do pregleda, na momente ok, na momente bas loše, ali što možemo 😪😑, moramo to nekako izgurati i misliti pozitivno 🙏

Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Comming072022
    08. Prosinac 2021. 10:08

MfrauM

Comming072022

MfrauM

Comming072022

Ne ne bila sam 24.11 na sistematskom preko firme i tada mi je utvrđeno i kao po uzv je bilo 4.5-5 tt, ali po mojoj gin nema baš potrebe prije 21.12 raditi preglede jer mi ne vjeruje da znam datum točan kada je beba doslovno napravljena 😂😂, pa po njoj ispada manje tjedana po zadnjoj mengi. I mi ćemo ako danas nadam se sve bude u redu na Badnjak reći svojima 🤩, imam i ja povremeno grčeve kao da ću dobiti, cure su u prijašnjim objavama rekle da su neke imale takve grčeve i do 8 tt tako da se nekako za to ne brinem više, više me je nekako strah hoće li sve biti u redu s bebom s obzirom da mi je prva trudnoća :)

U istom smo sosu, ja ne znam kako ću dočekati taj pregled 16.12. Isto planiramo reci roditeljima za Badnjak/ Božić, a sad kad čujem Bozicne pjesme odmah mi krenu suze 😂. Ajme ko će izdrzatiiiii.

Kako ste ih mislili iznenaditi? Ja već danima smišljam kako bi bilo najljepše, ali sve su mi ove internet fore super na engleskom, a kada ih prevedem na hrvatski nije mi baš toliko štosno 😂😂.

Dat ćemo isprintati na male bodiće "Dolazim u ljeto 2022." pa ćemo to staviti u vrećicu i onda rec, - e imamo još jedan poklon koji će vam se svidjeti …i izvaditi ga…"tanaaaan" . Ak tiskamo na engleskom starci neće kuziti 🤣. Mislim da će ih herc strefit. 🤭. Joj samo da prođe pregled, i moram naci nekog tko tiska na bodice u ZG u roku par dana 😬

Ja sam mislila ako mi danas prođe sve okej na pregledu da već sljedeći tjedan krenem sa traženjem printa na vodičima za brata i muževu sestru, a za roditelje još smišljamo😂😂 ja bi htjela svakom posebno nešto napraviti, jer svi jedva čekaju kada ćemo im reći da čekamo bebu, a mi ih uvjeravamo već dugo da uopće još na to ne mislimo 😂😂

MfrauM
    08. Prosinac 2021. 10:16

Comming072022

MfrauM

Comming072022

MfrauM

Comming072022

Dat ćemo isprintati na male bodiće "Dolazim u ljeto 2022." pa ćemo to staviti u vrećicu i onda rec, - e imamo još jedan poklon koji će vam se svidjeti …i izvaditi ga…"tanaaaan" . Ak tiskamo na engleskom starci neće kuziti 🤣. Mislim da će ih herc strefit. 🤭. Joj samo da prođe pregled, i moram naci nekog tko tiska na bodice u ZG u roku par dana 😬

Ja sam mislila ako mi danas prođe sve okej na pregledu da već sljedeći tjedan krenem sa traženjem printa na vodičima za brata i muževu sestru, a za roditelje još smišljamo😂😂 ja bi htjela svakom posebno nešto napraviti, jer svi jedva čekaju kada ćemo im reći da čekamo bebu, a mi ih uvjeravamo već dugo da uopće još na to ne mislimo 😂😂

Joj bit će bas pravo iznenađenje 😍🥰. Ja sam jučer prodala mami priču mioma na maternici (koji fakat imam , ali ne priječi trudnocu) ona je sirota tak pokisla 🤭. A nemam srca još ništa rec dok ne budem sigurna da je sve ok, jer i ona sama ima sumnju na neki tumor, tata rak pluća i sveki isto rak pluca. Još da ja dođem s lošim vijestima nedaj Boze, to bi ih pokosilo. Moramo biti kul da ništa ne posumnjaju😎. Nas ima bas puno u familiji pa je muž rekao "tko će to sve natiskati, koliko je to para"🤣. A nasla sam fora ideje za lijepe šalice "Best aunt" itd... ali morat ću odustati od toga 😄. 
    Javi mi što si smislila, bas me zanima. 
    Drzim fige na pregledu!! 🥰

Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Comming072022
    08. Prosinac 2021. 10:32

MfrauM

Javi mi što si smislila, bas me zanima.
    Drzim fige na pregledu!! 🥰

Mislila sam bratu svom bodi s natpisom- Uncle's drinking buddy, za muževu sestru- Hello Auntie.
    Eee sada za svekra i tatu možda bocu vina sa natpisom, 
    A svekrvu i mamu kutiju sa malom Božićnom čizmicom i ispod nje slikica uzv-a od pregleda 21.12 ako uspijem ishodovati jer ova moja izgleda tako rano niti ne daje slikice 😞
    Ili možda svim 4 oro napravim te poklone sa čizmicama 🤩🤩
    Odbrojavam sitno, tu na poslu uopće nisam fokusirana 😂😂

Ariel
    08. Prosinac 2021. 10:42

MfrauM

Da kužim te, nekako mislim da ljudi pa i oni najbliži u teškim trenucima ne znaju što rec. I onda kažu nešto u tom neznanju što zna bas povrijediti…ja nemrem to sakriti ni da hoću, mojima je cudno kak ne pijem kavu ni vino, čak mislim da nešto njuse, ali ja samo govorim kako je " dr rekao da moram na kontrolu nakon operacije" 😅. A suprugova sestra je med sestra i do sad me pikala pregnylom, i sad joj cudno kak odjednom ne treba a ja ono "maaa dr je rekao da moram sredit stitnjacu" 😄. Nemam više izgovora, kad su tak blizu svaki put kad ih vidim se preznojavam.
    Tvojima ce to biti pravo iznenađenje, uzivajte u maloj slatkoj tajni 🥰

Pa bas to. Moja seka je rodila vec dva puta, imala je skroz uredne trudnoce i mama me svako malo zvala i govorila kak je njoj jako tesko jer joj je muka. I onda kad se meni desilo sto se deslo je njezin komentar bio bez imalo empatije. Sto je mene dodatno rastuzilo. Na kraju sam dosla u hrvatsku i morala na hitnu kiretazu jer se uz pomoc tableta nije sve pocistilo. Cak ni tad, kad sam poslije operacije dosla k njima direktno...nista. A onda su krenuli savijeti kao da su svi medicinuzavrsili. Muzevim roditeljima nismo nista rekli pa me njegov tata stalno ispituje kad cemo. 
    Jednom mi je rekao da ako imam problema sa zacecem da on ima super vitamine za to. Ja sam mislila da cu ga pogodit tavom u glavu koliko me nasekiral. Da je suprug to cuo onda, netko bi letio van sigurno. (Njega je sve ovo jako pogodilo)
    Tako da nakon svega moji vise ni ne pitaju kad cemo, pa sam odlucila drzat to tajnom maximalno. Rekla sam da cu probat do proljeca, pa se samo pojavit u uskoj haljini koja naglasava baby bump. 
    Svatko ima svoj nacin i vrijeme kad su spremni to rec...i sve je to u redu. Mi jos nismo spremni. Ali mislim da za Bozic, tko zeli rec, je odlican poklon. 
    ps. imam srece jer ne pijem kavu, ni alkohol ni ne pusim...nista. Jedino obozavam suho meso i sveee vrste sira pa sad ne mogu to jest. To me izluduje jer mi se jede sve to suho meso  i tog domaceg uvijek ima, bit ce cudno kad necu jest to ali ok reci cu da samna dijeti kroz bozic 

Ariel
    08. Prosinac 2021. 10:44

Comingo072022 zatrazi slikicu, reci za sto ti treba i mislim da ce ti ju dat bez problema. Zvuci jako slatko sto si smislila. JAvi kakve su reakcije bile kad su to vidjeli. 

Comming072022
    08. Prosinac 2021. 11:14

Lovely_

Atina znam kako ti je. Ja još nemam trbuh i stalno hodam po kući i ispitujem muža zašto nemam trbuh, di mi je trbuh, gdje stane ta beba od 18cm, jel ona ima mjesta, jel se ona razvija kako treba ako meni trbuh ne raste i svakakve još neke moje gluposti 😅😅
    Vidim da pričate o objavi trudnoće. Vjerujem da svaka ima svoj trenutak kada to želi reći ostatku svijeta. Sve mj imamo drugačje živote, sudbine, iskustva…
    Ja sam saznala da sam trudna kad sam bila 4+0. To mi je bio prvi + u životu i prva trudnoća i bila sam jako uzbuđena. Prvo sam rekla suprugu, a nakon toga sam odmah zvala mamu da joj kažem, a nakon toga smo otišli kod suprugovih roditelja i rekli i njima. Samo smo ih zamolili da to drže za sebe dok ne prođe prvi pregled. Idući dan sam odmah morala reći šeficama da sam trudna zbog opisa radnog mjesta. Nakon par dana sam morala na strogo mirovanje i svi su počeli ispitivat zašto sam doma šta se događa, zašto ne smijem ništa bla bla bla. Tako da smo do prvog pregleda svima govorili da imam crijevnu virozu 🤣
    Nakon prvog pregleda je znala cijela firma i onda smo počeli govorit ostatku obitelji i prijateljima jer mi je bilo glupo da ljudi na poslu znaju, a meni dragi ljudi ne znaju. I evo već 3 mjeseca sam na radu od kuće.

Ja bih najrađe rekla svima jer sam preuzbuđena i presretna  pogotovo mami, ali suprug je ipak bio za to da malo sačekamo i sve. A na poslu sam morala reći jer mi je stalno bilo loše u početku i žgaravica i sve, ali i zbog toga jer mi je šefica jako dobra, a ne želim da ju doveden pred gotov čin da ne stigne naći privremenu zamjenu :), dok kolege i kolegice su već na ljeto počeli planirati sami kako ću do kraja godine biti trudna i da idem doma 😂😂. Svi smo kao mala obitelj i ne možemo ništa skriti jedni od drugih 🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.