Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MomM.94
    08. Prosinac 2021. 14:03

Hei curke bome ste se raspisale. 🙈 I ja si sve razmisljam kupiti BW, da bar malo umiri. Ja sam prvo rekla za trudnocu suprugu, i mami, mama je skoro plakala od srece, jer ona se nikak nije mogla pomirit s tim da budem imala samo jedno djete.Bilo mi je tesko sestri rec jer je imala spontani u 6.mj, al bilo joj je bas drago. ❣️
    Meni je jucer malac u vrticu pokupio djecje gliste. 🤯 Danas je pocel s terapijom, i rekla je pedijatrica da bi trebali i ja i suprug preventive radi. Ali citala sam trudnice ne smiju to koristit, pogotovo ne u prvih 3.mj. Za sad ih jos nemam, i sve se nadam da me budu zaobisle. 😒

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Loza 💙😇
    08. Prosinac 2021. 14:12

Lovely ma znam da je rano, čak sam negdje pročitala da se od 14tt mogu tek čut otkucaji na tome, al nisam sigurna. U svakom slučaju, strepim sada do prvog pregleda, nervoznija sam nego si to želim priznat i nego što sam mislila da ću biti. Hvala na preporuci u svakom slučaju :)
    teja brz oporavak sinu <3 <3

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Teab
    08. Prosinac 2021. 14:16

Loza slazem se s ovim kaj Lovely kaze,ja sam isto bila pa bi pa nebi,pa kaj ak ne nadem srce,ali isla sam na sve ili nista a intuicija mi je rekla da je sve kak treba bit i reko fuckas ga uzet cu ga (najvise zbog muza)od kad sam trudna nije vidio bebu osim preko slike a ja ipak drugcije je kad se cuje srceko,bio je bas sretan. Tako da ne zalim novaca 

Teja ajooj,brz oporavak zelim 🙂

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Mary10
    08. Prosinac 2021. 14:26

Pozdrav curke, 

Ja koja nisam bila po bolnicama i pregledima skoro nikad, sada me vec iscrpilo. Evo konacno napravila sve pretrage za štitnjaču, stavljena na terapiju. Još imam dovršiti urinokulturu i čekati na nalaze jer navodno imam nekakvu infekciju otkrivenu u urinu, a mene ne pecka i ne boli 🤷🏼‍♀️

Gazim prema kraju prvog tromjesečja pa je već dostaaa lakše i sa mučninama i umorom. 

Nadam se nekom mirnom razdoblju ispred sebe 🙊

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Loza 💙😇
    08. Prosinac 2021. 14:27

Teab a nije stvar novaca, nego "što ako ne nađem otkucaje" ili bilo što negativno. Joj moj je baš zapeo da želi ići sa mnom na prvi pregled, a ja iskreno ne želim da ide jer sam jako uplašena, a i svakako mislim da ga ne bi ni pustili unutra. Nekako prvi pregled želim obaviti sama da ne vidi kako će mi tlak bit 200 i tako haha.
    Joj vi ste tu sve već u nekim većim tjednima, jel još strahujete pred pregled?

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Comming072022
    08. Prosinac 2021. 14:31

Cure evo mene s pregleda, kaže da smo 6+1, ŽV je 3 mm, EO 5 mm, cerv.zatvoren. Srčeko nismo čuli, ali vidjeli smo kako lijepo i brzo kuca ♥️ iako me prepao da solgar folna nije dovoljna već trebala bih neki preparat vitamina još uzimati 😮, i preporuke umjereno mirovanje, apst od spol.odnosa. Malo me s tim uplašio, ali rekao je da je sve u redu.

Demetria
    08. Prosinac 2021. 14:35

Baby watcher - u pravilu pise u uputama ne prije 14tog tjedna.
    Bebica je brza i pliva zato treba sondu usmjeriti u jednom smjeru i čekati. Proletjeti će osim ako ne spava.
    Ali meni je baby watcher puno pomogao.
    Čitala sam da u Zagrebu u određenim bolnicama to daju mamama mjesto ctga ako dugo leže na očuvanju u bolnici.
    *
    Moram otići kupiti kuglice i boju za njih i trakicu i kopirati više uzv-a koji ćemo staviti u kugle.
    Prvi puta smo rekli uz srcolike balone punjene konfetima jer je bilo Valentinovo.
    Sad ćemo s kuglama.
    Mužu sam u prvoj trudnoći odmah rekla cim sam izasla iz toaleta a u drugoj smo mu cura mala i ja poklonile vrećicu s testovima.
    Sada smo majkama rekli tako sto je mala imala body na kojem s piše: https://brightcolormom.com/wp-content/uploads/2020/03/have-a-secret-big-sister-pregnancy-announcement-shirt.jpg
    *
    Ima li koja mama trudnica da doji? Ili imate savjet kako da prestanemo? Sad me raskrvarila krvnicki u snu.
    Ne mogu više.
    Mislim da sam bolesna (dosao mi nalaz krvi pod upalnim procesom sam Crp mi visok) upravo jer beba i moja Tena Aurora traže svoje. A ni vrijeme vani mi ne ide u prilog.
    Čekam rezultat pcr testa 
    *
    Cure nemojte se bojati hoćete imati mlijeka ili ne.
    Meni su rekli da uopće necu moci dojiti.
    Evo 14 dugih mjeseci.
    Jedino mi zao sto nismo na vrijeme uveli i AD jer sam ja bila pretvrdoglava i zadrta samo majcino mlijeko samo mm.
    A imali probleme s kilažom ma sa svime.
    *
    Brinete se o obitelji sto sada govore.
    Moja svekrvi je moja mala prvo unuce.
    Znači stariji sin joj desetak godina u braku stalno ih pila a oni ne zele djecu.
    Čovjek bi pomislio da će onda biti tu za mene i buduću unuku.
    Pih cijelu trudnoću je bila fina samo kad smo bili pred drugima. Ovako ni poruke ni poziva.
    Sad evo umirem već dva dana a ona otisla raditi.
    Muz joj da mi pomogne malo. Je pomogla je pričuvati dok se nisam otisla testirati i vratila se.
    Toliko o nevjesti koja joj donosi drugo unuce u kucu.
    Bolje da nemam nikoga nego ovako.
    Eto frustrirana sam i umorna i boli me cica

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Teab
    08. Prosinac 2021. 14:36

Loza ma znam,naravno zbog tog sam se i ja premisljala,al sad kad vidim kak mi je muz sretan znam da nisam pogrijesila.
    Iskreno od ovog pregleda vise me nije strah,sad se bas veselim svakom pregledu,ali bio je veliki strah kroz cijelo prvo tromjesecje 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Demetria
    08. Prosinac 2021. 14:39

Comming072022

Cure evo mene s pregleda, kaže da smo 6+1, ŽV je 3 mm, EO 5 mm, cerv.zatvoren. Srčeko nismo čuli, ali vidjeli smo kako lijepo i brzo kuca ♥️ iako me prepao da solgar folna nije dovoljna već trebala bih neki preparat vitamina još uzimati 😮, i preporuke umjereno mirovanje, apst od spol.odnosa. Malo me s tim uplašio, ali rekao je da je sve u redu.

Neka te to ne brine. Uzmi bilo koje prenatale vjerojatno ti krvna slika malo lošija.
    S obzirom na godišnje doba nije ni čudo.
    Mirovanje i apst sam imala i ja u prvoj trudnoći brzo Ce ti to proci.
    *
    Loza vise ima prednosti BW nego mana. Ne znam odakle si ali probaj preko marketplace ili Facebooka potražiti jeftiniji. Ili pitati nekog da ti posudi

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Comming072022
    08. Prosinac 2021. 14:42

Demetria

Comming072022

Neka te to ne brine. Uzmi bilo koje prenatale vjerojatno ti krvna slika malo lošija.
    S obzirom na godišnje doba nije ni čudo.
    Mirovanje i apst sam imala i ja u prvoj trudnoći brzo Ce ti to proci.
    *
    Loza vise ima prednosti BW nego mana. Ne znam odakle si ali probaj preko marketplace ili Facebooka potražiti jeftiniji. Ili pitati nekog da ti posudi

Još nisam vadila krvnu sliku ovo sam išla na uzv privatno samo da svoju glavu smirim 🥰🥰 koje ste vi pile uz folnu prenatale?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.