Bok cure, Čestitam na dobrom pregledima i sretno curama danas….
Ja od subote ima nekih problema sa jajnicima. Malo me žiga lijevi pa malo desni, nemam nikakav iscjedak po tipu sukrvice… Sutra smo točno 14tt… Nadam se da je sve okej i da je to sve normalno 😁
Jel ima koja istih problema? Šta mislite jel to normalno?
Mislim,čula sam se sa dr. Rekla je da je to okej,da se maternica širi…
Jel ima koja istih problema da me malo utješi? 🙄🙄🤰🤰
Hej ne znam u kojem si tjednu trudnoće. Ja u zadnje imam ta žiganja i probadanja. Pretpostavljam da se to maternica širi.
Joj nadam se da je to ok, mene je bas primilo noćas to ziganje, a danas sam 7+1. Lijeva strana samo. Huh.
Malo ste me utješile 😌
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Eto gotov pregled,110 g,sve se uredno razvija i rastemo,slj pregled 3.1.
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Zaboravila napisat dugacak skoro 22 cm
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Cure jel vi provjeravate sve sta koristite prije ili?
Npr ja jučer namazala noge s masti od gaveza Harite Argan. Nemaju nikakvo upozorenje, danas slučajno vidim na nekoj objavi da se gavez ne smije koristiti u trudnoći. Kod njih tog upozorenja nije bilo. Sad sam im poslala upit i čekam odgovor, ako će ga biti.
Super za preglede ❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Npr ja jučer namazala noge s masti od gaveza Harite Argan. Nemaju nikakvo upozorenje, danas slučajno vidim na nekoj objavi da se gavez ne smije koristiti u trudnoći. Kod njih tog upozorenja nije bilo. Sad sam im poslala upit i čekam odgovor, ako će ga biti.
Super za preglede ❤️
Ja sam dobila neki dan antibiotik za E.Coli. Pitala sam je li siguran za trudnice i za osobe alergične na penicilin. Antibiotik je prošao kroz privatnog ginekologa, socijalnog ginekologa koji je dao recept i ljekarnu koja ga je izdala.
Doma sam išla čitati uputu o lijeku prije konzumiranja i pisalo je da se ne preporučuje za trudnice i osobe koje su alergične na penicilin. Tako da sam ga odbila popiti.
Ne znam šta bi bilo da sam ga išla piti bez da sam čitala, a bila sam sama doma. Moglo je biti ništa, a mogla sam pasti u anafilaktički šok od alergije. Tako da nisam riskirala i nisam ga popila.
To je užas kad moras biti sam svoj doktor uvijek. A gdje imas tu bestiju, u mokraći?
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ja sam dobila 3 lijeka sad kod doktora u klinici (koristim ih od prvog dana kad sam dobila pozitivan test). Sve pijem po uputama doktora a u uputama tableta pise da dugorocno koristenje tih tableta u trudnoci izaziva rizik za nerodeno dijete.
Tamo u bolnicu me poslala ginekologica nakon vise uzastopnih spontanih i pise da je najbolja bolnica u drzavi za umjetne oplodnje i pomoc pri trudnoci. Sad vise ne znam, uzimam te lijekove ali planirma u petak pitat koliko dugo moram to uzimat jos. (Prednisolon "Nycomed". 5mg - pola tablete ujutro i jedna ciejna navecer).
Ne koristim nikakve kreme ninista osim labela, pa nisam bas upucena ali malo vise pazim s kojim sredstvima cistim stan.
Super za preglede ❤️
Ja sam dobila neki dan antibiotik za E.Coli. Pitala sam je li siguran za trudnice i za osobe alergične na penicilin. Antibiotik je prošao kroz privatnog ginekologa, socijalnog ginekologa koji je dao recept i ljekarnu koja ga je izdala.
Doma sam išla čitati uputu o lijeku prije konzumiranja i pisalo je da se ne preporučuje za trudnice i osobe koje su alergične na penicilin. Tako da sam ga odbila popiti.
Ne znam šta bi bilo da sam ga išla piti bez da sam čitala, a bila sam sama doma. Moglo je biti ništa, a mogla sam pasti u anafilaktički šok od alergije. Tako da nisam riskirala i nisam ga popila.
To je užas kad moras biti sam svoj doktor uvijek. A gdje imas tu bestiju, u mokraći?
Da urinokultura je pokazala e.coli.
Ali ja je imam već godinama. Mislim da je vučem već više od 10 godina po nalazima. Ne mogu se nje riješit nikako. Ne izaziva mi nikakve tegobe, niti ne znam da je imam, ali svaka urinokultura je pokaže. Nemam peckanja, svrbež, bolove, često mokrenje niti išta što je inače pokazatelj infekcije sa e coli.
Koma. Ali toplo ti preporučujem da si uzmeš D manozu Jadrankina formula. Ne znam iz kojeg si grada točno, ali u pojedinim ljekarnama ima. Za ostale proizvođače ne mogu garantirati, ali za ovu je baš riješilo tu beštiju. Pije se 3x1 sa dosta tekućine kroz dan. Skroz sigurna u trudnoći.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
MMMartinaaa čim mi jave termin, javim 🥰 sigurno za tri tjedna ali tek par dana ranije saznam točan dan jer mi dolazi u kliniku doc koja radi inače u bolnici pa sve ovisi o njenim smjenama.
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Čekamo betu ❤️🙏
MFrauM ja sam imala slično iskustvo u ranijim tjednima i nastavilo se, sada sam 15tt i idalje zna biti odjednom presjek i zicanje neko i nagla ostra bol. Na pregledu je sve ok pa ja to shvatila kao da nije problem nego da se to tijelo privikava.
IK26 ja sam u 15tt i imam sve siptome koda cu prokrvariti svaki tren, lijevi jajnik pa desni pa donji dio leđa, pa prestane pa ponovno počne. Kako sam gore napisala, posto je na pregledu sve uredu, vjerujem da to nebi trebao pretstavljat razlog za zabrinutost nego da se maternica širi.
Mislim da nema prostora za brigu :)
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
MFrauM ja sam imala slično iskustvo u ranijim tjednima i nastavilo se, sada sam 15tt i idalje zna biti odjednom presjek i zicanje neko i nagla ostra bol. Na pregledu je sve ok pa ja to shvatila kao da nije problem nego da se to tijelo privikava.
IK26ja sam u 15tt i imam sve siptome koda cu prokrvariti svaki tren, lijevi jajnik pa desni pa donji dio leđa, pa prestane pa ponovno počne. Kako sam gore napisala, posto je na pregledu sve uredu, vjerujem da to nebi trebao pretstavljat razlog za zabrinutost nego da se maternica širi.
Mislim da nema prostora za brigu :)
Ja sam se čula sa dr pa je rekla da je to ok.. da se maternica širi. Ali sam htjela čuti ima li još koja takvih tegoba.
Sad mi je malo lakše 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji