Ja sam isto imala povišen TSH. I uputio me dr kod endokrinologa i idem na kontrole svaka 4 tj i pijem Euthyrox.
Svako jutro prije jela ga popijem.
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
Dobar dan cure, ja standard gušims e na poslu pa da vas brzinski pozdravim, šaljem puse i drzim fige da pregledi budu super.
Anushka Slžem se s DIDI to je ono sta i ja znam,nemoj brinuti a i carski nije smak svijeta, bitno da je s bebicom sve ok
---
Žao mi je cure koje imate gubitke, evo ja sam isto sva isprepadana , od naj frendice tata umro od korone prije 3 dana uzasno me to pogodilo onda prije 2 dana zove me mama da su ona i tata pokupili koronu da su loše,imaju veliku temp a ona je još onkološki bolesnik, taman je trebala krenuti na zračenja i eto. Bas sam potonula nekako
Strah me svega samo da oni budu dobro..
---
Meni se već 2 dana za redom dešava jako čudna situacija navečer kad legnem na leđa pokušam opipati rukama malo di je kao bebica tj dal osjetim povećanje maternice i zaista osjetim al onako nije proporcionalno već mi je s desne strane kao neka kugla a s lijeve nista, ono kao da diram bebinu glavu nemam pojma mozda sam zabrijala uglavnom prečudno da li neka od vas može već napipati kao stvrdnutu maternicu? Ja se sjećam da sam s malcem isto u ovim tjednima već osjetila doduše tada sam u podrucju trbuha bila mrsavija puno pa se lakše to osjetilo nego sad.. Zavrsila sam s vaginaletama i čekam danas/sutra nalaz urina..
---
Martina nadam se da će rezultat doć uredan
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Nisam sigurna bi li kupovala babywatcher. Mislim da ako ne bi mogla nac srce da bi se sva isprepadala i da bi panicarila i isla na hitnu i svasta nesto. Ali to sam ja, nismo sve iste :)
Zao mi je sve koje imate gubitke i stres oko vas. Suprug i ja smo bili okruzeni stresom jer se njemu roditelji sad rastaju i vidimo njihovu najruzniju stranu. Ne mare za svoju djecu i gledjau samo na sebe. Dosli smo do toga da ne zeli vidjet ni cut za svoje roditelje. Meni je to jako krivo ali sam se odlucila maknut od svega jer nije to zdravo ni za mene ni za njega. On je odlucio ne obazirat se vise jer zeli bit fokusiran na nas kao obitelj.
Sto se tice korone, aj sam se cijepila a suprug ide danas po 3. dozu. Ali ipak izbjegavam ici na posao maksimalno, idem 2 dana u tjednu sama, sve ostalo od doma jer tako se malo sigurnije osjecam. Dodatni plus je sto pod pauzom doma odspavam 1h
Joj watcher je zakon stvar 👌👌 stvarno umiri misli 👌 i sretno svima nama koje danas imamo pregled ❤
JA: 33 g, endometrioza
MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️
Atina i meni se isto dogada. Znaci kad lezim i pipam lijeva strana mi je “prazna” a desna tvrda i bas onako ko kugla. Cak i vise osjecam bolove na toj desnoj strani 😅
Valjda je to normalno bas cu pitati doktora sutra pa ti pisem
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Cure, evo mene s pregleda, s bebačem je sve ok, lijepo napreduje, vadila sam danas krv za nifty. Jedino mi je dijagnosticirana placenta previa, tako da sam odmah potonula. Kaže da sam podložnija krvarenjima, ali i da ne mora doći do njih, do sada je sve bilo ok. Naravno carski mi ne gine, s obzirom na prvi prirodni porod, ovo mi je šok. Tako da sretna sam da je s bebicom sve ok, al evo ipak sam malo u depri laganoj.
Nemoj biti u depri, ako ti je sada placenta previa , ne mora značiti da ce i ostati. Ja sam u prvoj trudnoci imala tu dijagnozu, ali mi se poslije povukla i bilo je sve ok. Nikad ni krvarenja nit nista
Na kraju sam rodila carskim rezom, jer mi je beba bila okrenuta kako ne treba.
Dobar dan cure, ja standard gušims e na poslu pa da vas brzinski pozdravim, šaljem puse i drzim fige da pregledi budu super.
Anushka Slžem se s DIDI to je ono sta i ja znam,nemoj brinuti a i carski nije smak svijeta, bitno da je s bebicom sve ok
—
Žao mi je cure koje imate gubitke, evo ja sam isto sva isprepadana , od naj frendice tata umro od korone prije 3 dana uzasno me to pogodiloonda prije 2 dana zove me mama da su ona i tata pokupili koronu da su loše,imaju veliku temp a ona je još onkološki bolesnik, taman je trebala krenuti na zračenja i eto. Bas sam potonula nekako
Strah me svega samo da oni budu dobro..
—
Meni se već 2 dana za redom dešava jako čudna situacija navečer kad legnem na leđa pokušam opipati rukama malo di je kao bebica tj dal osjetim povećanje maternice i zaista osjetim al onako nije proporcionalno već mi je s desne strane kao neka kugla a s lijeve nista, ono kao da diram bebinu glavu nemam pojma mozda sam zabrijala uglavnom prečudnoda li neka od vas može već napipati kao stvrdnutu maternicu? Ja se sjećam da sam s malcem isto u ovim tjednima već osjetila doduše tada sam u podrucju trbuha bila mrsavija puno pa se lakše to osjetilo nego sad.. Zavrsila sam s vaginaletama i čekam danas/sutra nalaz urina..
—
Martina nadam se da će rezultat doć uredan
Ajme, baš mi je žao radi roditelja, stvarno se nadam se da će proći što lakše i brzo se oporaviti 🙏 Mene isto uopće nije svejedno oko cijele te korona situacije, i pokušavam se paziti maksimalno.
Što se tilče trbuščića, meni je iskočio (malo) onaj dio ispod pupka, onako se zaokružio i na opip je tvrđi, nije onako pupaste teksture kao regularni "špekić" recimo. Ali ne skuži se ovako kada sam obučena, pogotovo ispod 100 slojeva robe. Radujem se izgledati "kao trudnica" uskoro. 🤰❤️
Stigli su mi nalazi, T3 i T4 uredni (kao i uvijek), TSH 4.23 (blago povišen), vitamin D super, čekam da me zovu iz endokrinološke ambulante, srećom trudnice rješavaju telefonski, ne trebam se prešetavat po bolnici.
MissR Ajme pitaj ga sutra molim te bas mi je nekako scary to nadam se da je sve ok, ali bas čudno..
Vi kojima je to prvo dijete ćete još malo sačekati oko trbuščića,a nama vjer s drugom je već to malo više vidljivije
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Hvala cure na savjetima, malo ste me umirile, gdje god čitam piše da se ta dijagnoza postavlja tek kasnije.Makar sam ja doktora odmah danas pitala jer ono tek sam 12 ti tjedan i kaže da će se teško stanje promijeniti, kak on to može znati tak rano? Onda sam išla čitati o placenti previji, još gore, bolje da ne čitam🙈
url=https://lilypie.com]
Cure, jedna žena prodaje baby watcher za 150kn pa ću ga uzeti makar nisam imala u planu. Kaže mi ona da se mora staviti neki gel ili nesto na sondu prije nego se stavi na trbuh. Pa šta preporučate?
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji