Samoja6 evo mene bez simptoma. Malo su mi samo grudi vece, ali nista previse, kod a imam pms. Inace sam po prirodi osoba koja moze jako puno spavat pa tako i sad mogu spavat puno, ali nikakvi simptomi previse. I ja sam se pitala je li to ok, jer ovo mi je sad 3. trudnoca (koja se nadam da ce bit iznesena do kraja) ali ni u jednoj nisam imala nikakve simptome.
Moja prijateljica kaze nek samo uzivam i budem sretna. Ona je. povracala stalno i u umivaonik i u sudoper jer nebi stigla do wc-a.
MfrauM sto se tice straha, on je sveprisutan. Nakon nekoliko gubitaka, svaki puta kad idem pisat imam toliki strah da cu naic na krv. Zadnjih par dana osjecam zatezanje u donjem dijelu trbuha, onako ko da moram na wc. Nije bolno, ali je tu i osjecam. Odmah pomislim nesto lose ali isto tako samu sebe podsjetim da je ovo beba koju sad imam. Ta beba je zasluzila srecu, veselje i ljubav. Stres i strah ne moze donest nista dobro. Sto god da smo prosli, nije ta beba to kriva i trebam joj se radovat maximalno. Samo se primim za trbuh i zamolim ju da nek bude zdrava i sa mnom do kraja. To me nekako umiri.
Dobro jutro cure!
Sretno na pregledima danas
Zao mi je sto prolazite kroz teske situacije i gubitke. Pisite nam sto god vam je na umu, mi cemo vas saslusati jer smo tu jedna za drugu.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Cure na pregledima danas svu srecu vam zelim,javite se❤️
Lovely ovo zadnje sto si napisala.. i ja stalno mozgam di mi je trbuscic🤷🏻♀️
Nekako sam si i mrsava, nisam bas ni kila dobila pa se onda ubediram jel sve ok. Simptoma sve manje..
Sutra je pregled i bas sam nestrpljiva 😬
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Curama sretno na pregledima,i nek nam dodu s ljepim vjestima.
Cure koje koriste baby watcher,gdje ga stavite kad trazite bebaca,direkt na trbuh ili malo iznad maternice? Prvi put cu se koristit s tim pa nemam pojma
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Lovely fala ti,trebao bi mi aparatic doc svaki cas pa se bas veselim cut srceko
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Dobro jutro cure,
Sretno na današnjim pregledima 💕
Žao mi je cura koje prolaze kroz stresne situacije. Ja sam inače dosta tjeskobna osoba, ali otkad sam saznala da sam trudna, apsorbiram stres i eleminiram jako brzo - šta ti je mozak 🤷🏼♀️
Imam jedno pitanje vezano za povećan TSH. Ima li cura koje su na terapiji? Ukoliko ima, koliko vam je povećan? Ja sam 2 put vec vadila hormone stitnjace i TSH mi je 4.90 a u prvom tromjesečju je normalno do 2.5. Čekam popodne da nazovem ginekologa da odem na pregled ili razgovor barem jer mi je previše čekati još 10 dana na isti
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Dobro jutro cure,
Sretno na današnjim pregledima 💕
Žao mi je cura koje prolaze kroz stresne situacije. Ja sam inače dosta tjeskobna osoba, ali otkad sam saznala da sam trudna, apsorbiram stres i eleminiram jako brzo - šta ti je mozak 🤷🏼♀️
Imam jedno pitanje vezano za povećan TSH. Ima li cura koje su na terapiji? Ukoliko ima, koliko vam je povećan? Ja sam 2 put vec vadila hormone stitnjace i TSH mi je 4.90 a u prvom tromjesečju je normalno do 2.5. Čekam popodne da nazovem ginekologa da odem na pregled ili razgovor barem jer mi je previše čekati još 10 dana na isti
Meni se tsh povisio u trudnoci, ista vrijednost kao tvoja, javila se dr opce i odmah me stavila na terapiju, kontroliram vrijednost svaka 4 tjedna.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Cure, evo mene s pregleda, s bebačem je sve ok, lijepo napreduje, vadila sam danas krv za nifty. Jedino mi je dijagnosticirana placenta previa, tako da sam odmah potonula. Kaže da sam podložnija krvarenjima, ali i da ne mora doći do njih, do sada je sve bilo ok. Naravno carski mi ne gine, s obzirom na prvi prirodni porod, ovo mi je šok. Tako da sretna sam da je s bebicom sve ok, al evo ipak sam malo u depri laganoj.
url=https://lilypie.com]
Baby watcheru-krenem od sredine pupka i lagano pomorcem gornji dio u krug a na stomaku mirujem i tražim otkucaje pa polako pomicem po pupku u smjeru gdje sam uhvatila otkucaje. Kad su mali i kad imaju puno mjesta onda bjeze od babywatchera.
Kasnije im je teze.
One niske otkucaje zanemarite to se vase srce nekad cuje
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Cure, evo mene s pregleda, s bebačem je sve ok, lijepo napreduje, vadila sam danas krv za nifty. Jedino mi je dijagnosticirana placenta previa, tako da sam odmah potonula. Kaže da sam podložnija krvarenjima, ali i da ne mora doći do njih, do sada je sve bilo ok. Naravno carski mi ne gine, s obzirom na prvi prirodni porod, ovo mi je šok. Tako da sretna sam da je s bebicom sve ok, al evo ipak sam malo u depri laganoj.
Meni je isto posteljica preko unutarnjeg usca maternice, ali to jos ne znaci sluzbeno placentu previu jer se ceka do 20.tj da se maternica rastegne i vecinom se onda placenta pomakne u normalni polozaj. Zato se nemoj bedirati jer jos ima nade da sve bude uredno
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji