Pozdrav svima. Sad kad ste spomenule pogrebe, ja trenutno imam situaciju u kojoj je član obitelji na samrti, u mukama, nažalost samo čekamo dan. Jako je teško, neopisivo, bojim se za bebu, ne mogu kontrolirati svoje emocije i bol.
Mogu misliti kako ti je.
Ja brata nisam vidjela od Božića 2019, zatrudnjela tu negdje
U 2020 toj bila na mirovanju pa lockdown pa visoki mjeseci i nisam smjela putovati i brat mi premine tjedan pred porod.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
caoo curke 💕
Neko je napisao da se ne smije uzimati propolis, pa me zanima zbog cega?
ja sam ga koristila za natecene desni i afte bukvalno me prodje za noc a da nisam sad bih dobrano krvarila iz desni i sad me to kopka jesam li nastetila bebici 🥺
caoo curke 💕
Neko je napisao da se ne smije uzimati propolis, pa me zanima zbog cega?
ja sam ga koristila za natecene desni i afte bukvalno me prodje za noc a da nisam sad bih dobrano krvarila iz desni i sad me to kopka jesam li nastetila bebici 🥺
Ja... mislim jednu kažu da se smije drugi ne a ja izbjegavam zbog potencijalnog botulizma kao i za bebe sto nije preporučljivo dati prije godinu i nešto
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ja iskreno do danas nisam razmišljala o trudnicama i pogrebu,danas je umro bliski član obitelji i odmah svi kako ja nebi smjela na pogreb..ne vjerujem u te priče i ići ću na pogreb,bilo bi mi žao da ne idem. Očekivali smo taj dan i svi smo se nekako pripremili,već oplakali ako me razumijete..
Znatiželja mi nije dala mira i piše da ako ideš na pogreb u mrtvačnicu da rodiš nepigmentirano dijete 🙄
Žao mi je zbog tvojeg gubitka. Kod nas isto kažu da nije dobro da ide trudnica na sprovod, ali nisam čula razlog. Ja inače nejdem na sprovode, samo tamo gdje moram nažalost. Jednostavno nemam tu snagu i psihu to podnijeti. Sad kad sam se onesvijestila na misi, jos manje mislim da bi mogla na sprovod, isto smo imali smrtni slučaj u obitelji, malo daljoj, ali išli su moji, ja nisam. To je moje osobno mišljenje i iskustvo.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ajme Demetria bas mi je zao kroz što si prošla, i cure koje prolazite te teške trenutke, mislit cu na vas. Nekako to za pogreb mislim da su bapske priče, možda je bolje nekako suzdržati se od stresa.
Ja se bas teško nosim sa svime, doma imamo 2 onkoloska pacijenta, i svako malo netko ide na preglede, trudim se ne misliti bas crno, ali bas mi teško to sve pada. Najgore mi dođe navečer kad se sve smiri onda krenu brige.
Kako se vi nosite sa strahovima dal je sa bebicom sve u redu? Ja bas imam problema sa tim u zadnje vrijeme. Možda zato što stvarno dugo cekamo taj pregled, a dr me salje na vađenje krvi i online pregledava nalaze i kaže da su nalazi odlični, ali ja kao da nisam svega svjesna, ono kao da nisam sigurna da je to to, dok ne vidim taj uzv. Možda i zato što stvarno dugo čekamo bebu , 10 godina.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Cure ima li iti jedna bez ikakvih simptoma? Izludi me to više... Kao da se apsolutno ništa ne događa...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
TRUDNICE I PREGLEDI 🥰
Hrabrica - danas ♥️🤰 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Demetria - danas ♥️🤰(C)
Anushka - danas ♥️🤰(D)
Teab - sutra 💙 it’s a BOY! 💙🤰
missR - sutra 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Ina85 - 9.12. ♥️🤰
Ariel - 10.12. ♥️🤰
Lisa_ - 10.12. ♥️🤰
Sweety - 13.12.💙 it’s a BOY! 💙🤰
Limica - 14.12. ♥️🤰
Tinkica27 - 14.12. ♥️🤰(D)
bubamara19 - 15.12. ♥️🤰 (C)
XoXo - 15.12. ♥️🤰
IK_26 - 15.12. ♥️🤰 (C)
Niki777 - 16.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
MfrauM - 16.12. ♥️🤰
AnnieP - 17.12. ♥️🤰
Tini_ - 17.12. ♥️🤰
teja4444 - 17.12. ♥️🤰 (C)
marta96 - 17.12. ♥️🤰 (C)
Tonkica - 17.12. ♥️🤰(C)
Mary10 - 17.12. ♥️🤰
BlaBla - 20.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Nekeybah - 20.12. ♥️🤰
Lisa_ - 20.12. ♥️🤰
Atina25 - 20.12. ♥️🤰 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Visibaba07 - 20.12. ♥️🤰 (D)
ljubičica - 21.12. ♥️🤰
Comming072022 - 21.12. ♥️🤰
Pepsi2019 - 21.12. ♥️🤰 (D)
Gabi12 - 21.12. ♥️🤰(C)
Didi4321 - 21.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Chappie - 22.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
MMMartinaaa - 22.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Poison_Ivy32 - 22.12. ♥️🤰
Pepika - 22.12. ♥️🤰 (D)
Ninnek - 23.12. ♥️🤰 (D)
LalaPo - 23.12. ♥️🤰
kristinka9 - 23.12. ♥️🤰 (D)
Teab - 24.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Marijanaaa12345 - 28.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
Loza - 28.12. ♥️🤰
Monstera - 29.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
Lovely_ - 05.01. ♥️🤰 (D)
Principessa007 - … ♥️🤰
Micicaaa - … ♥️🤰
TonkicaPrrr - … ♥️🤰
marimare - … ♥️🤰
nanida - … ♥️🤰 (D)
Ayzis - … ♥️🤰(D)
Darijaaa11 - … ♥️🤰
dunja03 - … ♥️🤰(C)
Tonia♥️ - … ♥️🤰
UKUPNO: 6 dječaka 💙 & 6 curica 🌸
Dobro jutro & sretan nam početak novog tjedna! Sretno i curkama koje danas imaju preglede 🤞🙏🍀
Netko je spomenuo med u trudnoći- on je siguran za konzumaciju i ne može naštetiti bebi.
Ja u 9h idem vaditi krv za kontrolu hormona štitnjače, nadam se da samo da neću dugo čekati jer sam već gladna. 😳
Cure ima li iti jedna bez ikakvih simptoma? Izludi me to više… Kao da se apsolutno ništa ne događa…
U kojem si tjednu sada? Ne uspijevam bas iščitati iz ove trake. Mene ti to zna isto brinuti, onda se iznenada pojavi neki simptom, a neki ni nemaju simptome i sve bude ok...
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Cure ima li iti jedna bez ikakvih simptoma? Izludi me to više… Kao da se apsolutno ništa ne događa…
U kojem si tjednu sada? Ne uspijevam bas iščitati iz ove trake. Mene ti to zna isto brinuti, onda se iznenada pojavi neki simptom, a neki ni nemaju simptome i sve bude ok…
Evo 9 tjedan...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
U kojem si tjednu sada? Ne uspijevam bas iščitati iz ove trake. Mene ti to zna isto brinuti, onda se iznenada pojavi neki simptom, a neki ni nemaju simptome i sve bude ok…
Evo 9 tjedan…
Ma nekako mislim da bi već osjetila da nešto nije u redu...bas sam neki dan na instagramu čitala sad više ne znam kod koga da dugo dugo nije imala simptome i onda ju je sastavilo, a i na tim nekim fb grupama što pratim stvarno ima žena koje nemaju ama bas nikakve simptome. Muzeva kolegica s posla maltene rodila na poslu, jer žena nis nije osjetila (osim povećanog trbuha 😅). Tak da ne opterecuj se sa simptomima, ako ti na kontroli kazu da je sve ok, tog se drži. Kužim te skroz jer i samoj mi je tako, i u danu imam što pitanja "jel ovo sad mučnina, jel bi ovo sad trebalo tako boljeti ili ne" jer cekam taj pregled, a opet si mislim ne možemo ništa utjecati, osim ne sekirati se i paziti na sebe. ❤
🥳🥰 sretno curke danas na pregledima 💕🙏
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Sortiraj odgovore
Najstariji