Sto se tice simtopa fizickih ima li tko znatno opadanje i pucanje kose?
Psihički, imala sam ushit euforije, srece, da je sve slozeno, uredno i lijepo, zadnjih tjedan dana sam potonula, dovoljno me krivo pogledat, plac, izgubljenost, osjecaj odjednom samoce i da mista nije uredno. Doma je od srece preslo u nervozu i neslaganje. Ima li slicnih situacija?
Kosa...da. od negdje 7 tt ispada TOLIKO da osjećam kad rep složim koliko je zapravo fali. Stvarno razmišljam da je skratim do ramena jer ovo nema smisla. Kad pogledam češalj nakon češljanja dođe mi da plačem. A prije mi je bila lijepa duga, dosta gusta. Kako ju ti složiš? Ja više ne znam jel bi u rep, pletenicu, što već samo da manje pada 😔
29 god., dulji ciklusi
11. 10. - debeli➕
21. 10. - prvi pregled (7+4 ZM, 6+4 UZV), ❤ kuca, hematom ➡️ Duphaston
19. 11. drugi pregled: 4,53 cm, sve ok ❤
26. 11. Nn ✔
Cestitam na uredni pregledima
Anushka drzim fige da sto prije prodje bestija i da iduci brisevi budu uredni.
Marijanaaa mislim da je normalno da nas soraju hormoni i da smo sad gore, pa dole. Ako ti potraje ta down epizoda mjesec dana ili duze preporucam da se javis svom opcem dr i da te uputi psihijatru ili psihologu na razgovor, nemoj se ustrucavati, nema sramote potraziti profesionalnu pomoc i podrsku. Bitno da na kraju budes dobro i sretno
Ina meni je mucnine smirivalo nesto kruhasto i vecinom od slane hrane jedem nestk sto mi ne smrdi i ima neutralan okus. I pomoglo mi je to da jedem svakih par sati vrlo male kolicine hrane. Sad kako su mucnine nestale (jos uvijek imam averziju na neku hranu, ali manje nego prije) jedem rjedje i mogu shendlati malo vecu kolicinu hrane.
Comming meni su grcevi prestali oko 8.tjedna, imala sam ih svakodnevno, pogotovo navecer kad legnem. Sad imam nekoliko puta tjedno po par sekundi probadanja lijevo i desno od maternice zbog ligamenata koji ju drze (round ligament pain).
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Marijanaaa i ja se tak osjecam po nekad. Ima dana kad sam bas depresivna, ko da je cijeli svijet protiv mene. Upravo sam plakala jer mi palacinke nisu uspjele, sve su se lijepile za tavu, i dobro se isplaka i sad je bolje. Hormoni rade svoje.
Marta bas mi je drago za super pregled. Ja cekam svoj u srijedu s nestrpljenjem. 😊
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Cure kak stavim ovu slicicu da se vide tjedni? Znam slozit, al ne znam koji link kopirat. 🙈
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Stisni na moju slicku,odaberes tjedan i onda kad dodes do kraja stisnes na forum i na pseudohtml i kopiras link koji ti je ispod ak me nisi skuzila probam ti skrinat
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Cestitam na uredni pregledimaAnushka drzim fige da sto prije prodje bestija i da iduci brisevi budu uredni.
Marijanaaa mislim da je normalno da nas soraju hormoni i da smo sad gore, pa dole. Ako ti potraje ta down epizoda mjesec dana ili duze preporucam da se javis svom opcem dr i da te uputi psihijatru ili psihologu na razgovor, nemoj se ustrucavati, nema sramote potraziti profesionalnu pomoc i podrsku. Bitno da na kraju budes dobro i sretnoIna meni je mucnine smirivalo nesto kruhasto i vecinom od slane hrane jedem nestk sto mi ne smrdi i ima neutralan okus. I pomoglo mi je to da jedem svakih par sati vrlo male kolicine hrane. Sad kako su mucnine nestale (jos uvijek imam averziju na neku hranu, ali manje nego prije) jedem rjedje i mogu shendlati malo vecu kolicinu hrane.
Comming meni su grcevi prestali oko 8.tjedna, imala sam ih svakodnevno, pogotovo navecer kad legnem. Sad imam nekoliko puta tjedno po par sekundi probadanja lijevo i desno od maternice zbog ligamenata koji ju drze (round ligament pain).
Hvala ti, i ja se nadam da ću se sada riješiti toga🤞
url=https://lilypie.com]
I da sori cure cestitam vam svima na dobrim pregledima i ja sam sama jos pod dojmom nakon Petrove
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..
Stisni na moju slicku,odaberes tjedan i onda kad dodes do kraja stisnes na forum i na pseudohtml i kopiras link koji ti je ispod ak me nisi skuzila probam ti skrinat
Uspjela. Hvalaa. 😊
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Pokusavam i ja nap sticker 🙄🥴
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Teja nema na cemu 🙂 aha i sljedeci pregled u petrovoj mi je 24.12. (ni vise ni manje nego na badnjak 🤣) radit cemo anomaly scan. 7.12. ostaje kao i do sad
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..