Cure, ne odgovarajte na poruke anata12345 jer se radi o trolu/botu. Ako idete pretraziti njeno korisnicko ime vidjet cete da iste postove ponavlja/reciklira stalno, na svim temama.
Tako da samo ignore.
Pozdrav cure!
Nakon dugog praćenja ove teme, napokon sam skupila snage da vam se i ja pridružim u odbrojavanju do dolaska naših bebica ❤️
Iako spadam u proljetne bebe, mislim da su cure sa proljetnih više manje sve u većim tjednima od mene, pa bi se ja ugurala ovdje sa vama 🤗
Danas sam točno 13 tjedana, radila sam NIPT test i sve je u redu, pa bih se i ja voljela upisati na listu za sljedeći pregled koji je 01.12. I još jedna bitna informacija za listu, dolazi nam curica 💜
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Cure, kaj mislite o vjezbanju u trudnoci.. jel vjezbate? Ja sam prije ove trudnoce bas zapela za teretanu i dovela se.u red.. kako sam saznala da sam trudna, prestala sam sa vjezbom. Ali sad opet imam energije i poleta za treningom. Tako da sam krenula danas doma vjezbati. I super mi je :)
🧔39
👧31
Monstera dobrodosla! Cestitam na curici
Chappie ako nemas izricitu zabranu od ginekologa i osjecas se dovoljno dobro da vjezbas ne vidim razloga zasto ne bi vjezbala. Ja jedva cekam da dobijem dozvolu i da krenem imati dovoljno energije da vjezbam
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Ništa od mene za prvi puta, prokrvarila sam. Nisam se stigla ni naviknuti na pomisao da sam trudna tako da se osjećam prilično tupo i čudno. Nadam se da će se uskoro situacija promijeniti
Drage cure, ništa ni od mene ni moje ljetne bebe, jučer smeđi iscjedak, ujutro malo prokrvarila, išla na hitnu, kao sve ok, popodne počeli jaki grčevi i prokrvarila kao da imam najjači menzis i opet na hitnu, i evo me u bolnici, moram ostati do sutra da se očistim, danas mi je bilo 7+0, osjećam se baš loše i tužno 😥
23.10.21. ➕, 25.10. Beta 1027 (4+1), 27.10. Beta 2527 (4+3)
12.11.21. Prvi pregled (6+5)
14.11.21. Missed ab. (7+0) 💔
28.3.22. ➕, beta 85 (4+1) beta 58 (4+3)
2.4.22. m - biokemijska t. (4+6)
21.6.22. ➕, beta 252 (4+0), 22.6. beta 780 (4+2), beta 14060 (5+3)
7tj. blighted ovum
17.1.23. +, beta 13,80 (4+1), biokemijska (4+4)
Rosa i Suncica jako mi je zao, bas tuzno Sretno sa svime i drzite se!
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Cure, kaj mislite o vjezbanju u trudnoci.. jel vjezbate? Ja sam prije ove trudnoce bas zapela za teretanu i dovela se.u red.. kako sam saznala da sam trudna, prestala sam sa vjezbom. Ali sad opet imam energije i poleta za treningom. Tako da sam krenula danas doma vjezbati. I super mi je :)
I ja jedva čekam ponovno vježbati. Taman sam ušla u formu trčanja prije trudnoće. Meni je doktor bio zabranio prva 12 tjedana, ali možda zato jer sam bila na IVF i imala blagu hiperstimulaciju 🤷. Ali čim dobijem zeleno svijetlo pridružujem ti se Chappi 😁😁
Pozdrav cure!
Nakon dugog praćenja ove teme, napokon sam skupila snage da vam se i ja pridružim u odbrojavanju do dolaska naših bebica ❤️
Iako spadam u proljetne bebe, mislim da su cure sa proljetnih više manje sve u većim tjednima od mene, pa bi se ja ugurala ovdje sa vama 🤗
Danas sam točno 13 tjedana, radila sam NIPT test i sve je u redu, pa bih se i ja voljela upisati na listu za sljedeći pregled koji je 01.12. I još jedna bitna informacija za listu, dolazi nam curica 💜
Dobro došla ti i tvoja curica 💕🥰🥰💕
Rosa i Suncica jako mi je žao cure 😥😥😥
Šaljem zagrljaj, jer znam da nema utjehe u takvim situacijama ❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji