Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    15. Studeni 2021. 11:25

Niki777

Rosa & Suncica tako mi je zao zbog gubitka. Nadam se da ćete nam se ubrzo opet priključiti. 🙏🏼♥️
    Ostale cure kako ste mi? Kako se osjećate? Ja imam pregled u srijedu kada bi trebala biti 13+0 i nadam se da će sve biti u redu 🙏🏼💗 jutro sam zvala med sestru od svog ginekologa i pitala je za nova pravila za ulazak u zgradu i pregled.. ona kaže da sam stota koja je zvala jutros ali da ona ne zna sto da mi reče jer oni ništa ne znaju.. pa zamislite vi sad to..
    Sto se tiče objave bližnjima, mi go još nismo napravili. Pričekat ćemo još 10-15 dana.

Ja mislim da za preglede neće trebati nego valjda kako je bilo i do sad samo za hospitalizaciju 🤷‍♀️ ali ti nam svakako javi 😇 meni i danas mučnina, nakon doručka se vratila u krevet, boli me trbuh dosta sam puna plinova koma🤦‍♀️ 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Marijanaaa12345
    15. Studeni 2021. 11:35

Didi nisu me kod uvijek zvali, ludim lagano
    Bila na pregledu jutros, da nisam isla privatno ovo bi mi bio prvi pregled u 12+2. Imam dojam da je to strasno, za iduci pregled kaze 12 mjesec pun, u 1 smo na godišnjem pa Neznam kada te mogu naruciti. Ali evo paralelno idem kod privatnice, kod nje vec bila na 4 pregleda i iduci imam 2.12. Neznam kakvo je vaše iskustvo sa drzavnim? 

Ukratko pregled danas kod drzavne, nisam dobila slikicu ni nikakav papir, ako se dobro sjećam velicina je 5.7 cm, nuhalni 1.09, ima nosne kosti, i vidjela sve uredno na ultrazvuku, kaze uredan pregled vodimo se bok. 

Kod privatne mi vade urin, tlak, vaganje, dublji pristup malo, topliji, duze traje. Samo si razmisljam da nisam imala mogucnost i isla samo drzavnoj, s obzirom na prijetnju krvarenja i septum i Dufaston sto mi privatnica pripisala do danas bi ja sigurno izgubila plod na svom prvom pregledu u 12tom tjednu. Malo razočarana u sustav i ljuta i luda jer Nifty ne dolazi pa nisam jos osvjestila pregled je super prosao i beba je dobro :) 

Nadam se da su ostali pregledi prosli uredno :* 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

MMMartinaaa
    15. Studeni 2021. 11:37

Betty

U četvrtak beta 281.6,subota 705…ima li šanse da vam se pridruzim ili je to nepravilno duplanje?trebalo bi biti oko 560

Ovo je odličan rast! Kada kažemo "duplanje" tu se misli da bi minimalno trebalo biti duplo, a tebi je još i veći rast, tako da za sada po meni sve ide odlično. Čuvaj se, i javi se ginekologu da ti dogovori prvi pregled, ako već nisi. 

Betty
    15. Studeni 2021. 11:42

MMMartinaaa

Betty

U četvrtak beta 281.6,subota 705…ima li šanse da vam se pridruzim ili je to nepravilno duplanje?trebalo bi biti oko 560

Ovo je odličan rast! Kada kažemo "duplanje" tu se misli da bi minimalno trebalo biti duplo, a tebi je još i veći rast, tako da za sada po meni sve ide odlično. Čuvaj se, i javi se ginekologu da ti dogovori prvi pregled, ako već nisi.

Ne mogu,moram još u petak vaditi betu jer su mi tako rekli i onda se tek javljam na Humanu i tek onda će mi dati termin...ovo sam ja vadila na svoju ruku...uff,ja sam se prepala da se previše poduplalo...sad su me i cure na drugoj temi umirile ..

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

Didi4321
    15. Studeni 2021. 11:46

Betty odlicna beta 

Marijanaaa bravo za uredan pregled  nadam se da ces uskoro dobiti nalaz niftyja
    Sto se tice drzavnog gin imam ga, ali nikad bila, sve obavljam privatno. Nisam se jos ni javila da sam trudna, cekam nalaz niftyja i mini anomaly scan pa cu onda. Jer ne trebaju mi sada nikakve uputnice, a komplikacije planiram otvoriti iduce godine.

Mislim da na kraju ipak nece pilati sa propusnicama za ulaz u domove zdravlja i trudim se ne razmisljati o covidu ni odlukama stozera. 

A vjezbe za trudnice, nasla sam neku curku koja je balerina i cijelu trudnocu je vjezbala, pokazivala je lagane vjezbe istezanja i razgibavanja, pa cim dobijem dozvolu vadim pilates loptu i bucice iz ormara 

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• Pepika
    15. Studeni 2021. 12:04

Meni pedijatrica rekla da nece niko  gledat potvrde, inace gin i pedijatar su mi u domu zdravljva tako da ulazim slobodno bez da itko kontrolira 😂
    Sto se tice socijalnog gin, ja sam svojim zadovoljna, pregled svaka 4tj ako je T uredna, pod kraj cesci pregledi i uvijek slikica sa uzv

Atina25
    15. Studeni 2021. 12:41

Didi Jesam, dogovorila sam u četvrtak sve sam rješila i čekam samo da me zovu vadit krv nekako sam se nadala da će me u petak zvat da npr danas to obavim ali evo ništa,ali mislim da će biti ovaj tjedan :)
    Martina Ti si danas imala isto Panoramu ako se ne varam dogovoreno? Nakon koliko su ti se javili?

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

MMMartinaaa
    15. Studeni 2021. 13:13

Atina25

Didi Jesam, dogovorila sam u četvrtak sve sam rješila i čekam samo da me zovu vadit krv nekako sam se nadala da će me u petak zvat da npr danas to obavim ali evo ništa,ali mislim da će biti ovaj tjedan :)
    Martina Ti si danas imala isto Panoramu ako se ne varam dogovoreno? Nakon koliko su ti se javili?

Ja sam vadila prošli četvrtak, tako da se nadam da bi mooooožda do kraja ovog tjedna već mogla dobiti rezultate? Ja sam se odmah dogovorila za termin sa Zlatnim Rukama , ginekologica mi se samo rekla da to bude nakon pregleda kombiniranog probira (koji sam odradila dan ranije). 

Demetria
    15. Studeni 2021. 13:19

Betty

MMMartinaaa

Betty

Ne mogu,moram još u petak vaditi betu jer su mi tako rekli i onda se tek javljam na Humanu i tek onda će mi dati termin…ovo sam ja vadila na svoju ruku…uff,ja sam se prepala da se previše poduplalo…sad su me i cure na drugoj temi umirile ..

Meni ti se u niti jednoj trudnoći nije duplala.
    Bila bi zzzz manje od duplog broja.
    Ovo tvoje je skoro moglo bi biti to i dupli

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Anushka
    15. Studeni 2021. 14:40

Cure, evo i mene s pregleda. Danas mi je uzimao cervikalne briseve i papu, a s obzirom da imam osjetljiv cerviks, rekao je da je normalno ako ce biti malo sukrvice ili smeđarenja. Bebica super napreduje, crl je 26 mm, velicina odgovara za 9+2, srčeko kuca❤idući pregled 06.12., onda vadim krv za Nifty. Dobila sam i lijepe slikice, već se lijepo vidi moj mali čovac🙂malo me prepao jer mi je posteljica još nisko na cerviksu, ali on kaže da je to ok za ove tjedne i da nije panika (ali meni je), da se još stigne podići, kako je vama bilo u ovom tjednu, ako netko ima iskustvo? I da li netko zna sad s tim potvrdama, ja idem na Rebro na nuklearnu krv vadit i kod doktorice za štitnjaču, jel treba test ili samo trijaža?

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.