Marta ajme i meni je lice koma od akni. Puna brada sitnih prištića i upaljenih akni i toga se nikako ne mogu riješiti. Kosa mi je isto koma, strašno mi opada i masna je u roku od 24 sata.
Mučnine su mi prošle ulaskom u 14. tjedan. Zapravo ulaskom u 14. tjedan svi simptomi su se smanjili i osijećam se puno bolje nego prije.
Ja sam prije stalno radile pilinge i čišćenja, a sad bi ne znam jel smijem to koristiti koje imam doma pa ne znam ni sama 🤦♀️ ali koma da.
Meni je par dana bilo lakše nije mi bilo zlo od svega sta sam pojela, al jucer i danas opet koma.. Ako sam gladna uzas, ako pojedem uzas..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Pozdrav cure, pridružujem se klubu masnog lica punog prištića i masne kose. 😔 Inače sam znala imati nekad prištiće, ali ovo je koma,čak ih imam i po leđima, dekoltu i ramenima, tamo nisam imala ni u pubertetu.. Kosa mi se isto nenormalno masti,ali nisam primjetila da mi nešto pojačano opada jer mi je uvijek dosta opadala i bila tanka.
Pozdrav cure mi bili na nekom rođendanu pa se tek sad javljam 🥳😎
Ja sam u timu predivno lice i masna kosa. Inače nema problema s prištićima baš al sad bas imam neki poseban sjaj u licu al mi je kosa užassss,doslovno drugo jutro od pranja bude masna 🥴 ja sam si kupila od tinkture šampon za suho pranje za masnu kosu i mogu reć da mi ako ništa barem dan produži da je ne perem svaki drugi već svaki treći. Inače imam masnu kosu dosta ali ovo je strašno.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Meni je dovoljno da mi lice zgleda ko da sam u 1 srednje...a kosa osim kaj se ne masti sva se jadna osusila
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
I ja se pridružujem u klub groznog prištavog lista,brade pogotovo i masne kose..😓
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Kazu da kad izgledamo tako pristavo i "ružno" u trudnoći da nosimo curice.
Sa malenom mi je bilo cisto lice i kosa a sad lice i ostatak tijela pun pristica. Kosa je standardno u repu jer je uzasno otpala poslije poroda tako da ako se ne popravi u trudnoći kao i prvi puta hladno mogu poceti gledati perike
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Kazu da kad izgledamo tako pristavo i "ružno" u trudnoći da nosimo curice.
Sa malenom mi je bilo cisto lice i kosa a sad lice i ostatak tijela pun pristica. Kosa je standardno u repu jer je uzasno otpala poslije poroda tako da ako se ne popravi u trudnoći kao i prvi puta hladno mogu poceti gledati perike
To sam i ja čula da je tak kad je curica jer uzima maminu ljepotu, a dečki da joj daju ljepotu pa je onda lijepa kosa i koža. Vidjet ćemo 🥰
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Moj je mozak očito skroz na off jer: uspoređivala sam slike testa od prije 2 dana i ovog danas, ali sam zaboravila da sam ovaj prvi slikala par sati nakon šta sam ga napravila i da je ostala samo tanka ali ful tamna linija, po meni neusporedivo sa friško napravljenim testom... Tako da mislim da sam zabrijala i da je to ipak sve ok...
Idem na prvi pregled 29.11.
Boli me i probada dole nekako na sredini + križa, znam da je to normalno ali je meni baš baš neobično
Moj je mozak očito skroz na off jer: uspoređivala sam slike testa od prije 2 dana i ovog danas, ali sam zaboravila da sam ovaj prvi slikala par sati nakon šta sam ga napravila i da je ostala samo tanka ali ful tamna linija, po meni neusporedivo sa friško napravljenim testom… Tako da mislim da sam zabrijala i da je to ipak sve ok…
Idem na prvi pregled 29.11.
Boli me i probada dole nekako na sredini + križa, znam da je to normalno ali je meni baš baš neobično
Trazi da vadis betu...i to duplu. Tj dva dana
*
Možeš i privatno vaditi. Nekih 100kn ti je po testu
*
Sortiraj odgovore
Najstariji