Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rosa_s
    13. Studeni 2021. 09:38

Pozdrav zene, 

cini mi se da sam vam se pridruzila od prije 3 dana ali me nesto muci… Naime prije 3 dana (na 2. dan izostanka menstruacije) mi je crta na testu bila blijeda, sutra dan vec puno tamnija, jucer se nisam testirala a danas - jesam, ne znam zasto valjda iz dosade :) i crtica mi je manje tamna nego ona od prije dva dana… pretpostavljam da to i nije neka pobjeda? 
    Sta kazete?

Inace, desilo se pod koronom, nisam pojma imala niti obracala paznju na potencijalnu trudnocu…

marta96
    13. Studeni 2021. 09:43

Jutro cure. Kako ste?
    Ja sam sva puna prišteva po licu, inače nemam problema s tim i čak ni u pubertetu ih nisam imala.
    Zadnjih dana me cicke slabije bole,skoro da ih ne osjetim, ali mi je i dalje dosta zlo, bilo mi je manje, ali evo upravo sam ispovraćala doručak..
    Idemo hrabro dalje 🍀

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

MMMartinaaa
    13. Studeni 2021. 10:05

Rosa_s

Pozdrav zene,

cini mi se da sam vam se pridruzila od prije 3 dana ali me nesto muci… Naime prije 3 dana (na 2. dan izostanka menstruacije) mi je crta na testu bila blijeda, sutra dan vec puno tamnija, jucer se nisam testirala a danas - jesam, ne znam zasto valjda iz dosade :) i crtica mi je manje tamna nego ona od prije dva dana… pretpostavljam da to i nije neka pobjeda?
    Sta kazete?

Inace, desilo se pod koronom, nisam pojma imala niti obracala paznju na potencijalnu trudnocu…

Pozdrav i dobro nam došla! 
    Po meni je najbolje da ideš vaditi betu (pitaj dr.za uputnicu), i zatim ponovi za 2 dana isto. Ako trudnoća napreduje, beta bi se trebala duplati u razmaku od 48h (cca dupli iznos od prethodnog). Ja sam isto bila opsjednuta s tim testovima, dok se prijateljica nije izvikala na mene da si samo stresove radim, što je istina. 
    A što se tiče korone, puno trudnica ju je imalo ili čak i ima (čitam na bebama proljetnicama) pa je sve okej. Najriskantnije je u 3.tromjesecju. Nadam se da sam pomogla i nadam se da ćeš ostati s nama do kraja ❤️

MMMartinaaa
    13. Studeni 2021. 10:08

marta96

Jutro cure. Kako ste?
    Ja sam sva puna prišteva po licu, inače nemam problema s tim i čak ni u pubertetu ih nisam imala.
    Zadnjih dana me cicke slabije bole,skoro da ih ne osjetim, ali mi je i dalje dosta zlo, bilo mi je manje, ali evo upravo sam ispovraćala doručak..
    Idemo hrabro dalje 🍀

Joj, znam kako ti je što se tiče prištića... Meni je cijelo čelo puno sitnih onih bubuljica... očajno. 
    Srećom barem me ne muče mučnine. Nadam se da će i tebe uskoro popustiti. 🤗

missR
    13. Studeni 2021. 10:18

Meni je cure lice nikad ljepse (inace je masno) ali moja kosa zato nije. Inace imam prekrasnu kosu, a sad je toliko otpala.. bez volumena, sjaja, masna komaaa. Ne moze i jare i pare😂 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

marta96
    13. Studeni 2021. 10:22

missR

Meni je cure lice nikad ljepse (inace je masno) ali moja kosa zato nije. Inace imam prekrasnu kosu, a sad je toliko otpala.. bez volumena, sjaja, masna komaaa. Ne moze i jare i pare😂

Ja inače imam kosu do guzice, nikad problema s njom nije bilo, ali mogu ti reći od kad sam trudna isto mi se brze masti, prije sam prala 2 puta tjedno i nije ni bila nikad masna nego sam imala takav ritam za pranje, sad perem isto, ali se dosta brzo masti, ne obraćam pažnju previse jer je uvijek u punđi, ali kad operem i rasčešljam ispadne pola.. Tako da suosjećam 🤦‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

missR
    13. Studeni 2021. 10:27

I moja je do guze evo skoro ali mislim se cak iduci mjesec da ju bar centimetar dva tri skratim pa mozda bude manje otpadala.. Ja ju moram svaki drugi oprati jer bude masna do uha😀😅

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Teab
    13. Studeni 2021. 10:32

MissR, Marta da se ja ubacim naci ja neznam lice mi je koma svaki dan novi pristic izviri,a kosa divna raste za poludit i sva je puna volumena i sjaja najbolje je kaj mi se pocne mastit tek 5 dan a prije 3 dana i mogla sam je odma prat,vjecito sam imala kosu u repu zbog toga

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

MomM.94
    13. Studeni 2021. 10:32

I meni je lice nikad ljepse. Inace imam bas osjetljivu kozu sklonu pristicimaa. A sto se tice kose, obavezno pranje svaki drugi dan jer se bas jako mastiii. Ja imam predosjecaj da je ovog puta cura. 💖

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Didi4321
    13. Studeni 2021. 10:42

Meni izbacuju uz rub vlastista cisticne akne, ne smijem ih ni dirnuti koliko bole. Istina, sad ih je malo manje, ali na pocetku uzas. Inace nikad nemam cisticne akne, ni u pubertetu. A kosa mi je masna skoro pa pola dana nakon pranja, uzas.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.