Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    14. Studeni 2021. 07:48

Dobro jutro od nas ❤ nikako ulovit vremena da istipkam.  U četvrtak imali kontrolu i sve je odlično. Bebolino je velik 2 cm i dali su da i muž bude na uzv-u pa je doživljaj svega bio još jači i ljepši ❤ Za tri tjedna opet kontrola ali još ne znam točan datum. I pitala sam za cijepljenje. Dobili smo uputu s obzirom da imam svoja antitijela od preboljenja, da pričekamo do 20tt i da se tek onda cijepim.  Nit sam za, nit sam protiv, poslušati ću ju i nadat se najboljem jer stvarno vjerujem svojoj mpo. Kaže da je grdo, da su bolnice stvarno pune korone i da ima dosta trudnica (onih bez antitijela) I bolje da mi ne priča detalje. Žao mi je tih cura i iskreno se nadam da ćemo sve ovdje doći do fajrunta bez te korone. ❤

JA: 33 g, endometrioza
    MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️

Atina25
    14. Studeni 2021. 07:54

Jutro cure 😘😘♥️
    Mi doručkujemo,s obzirom na moju lošu probavu počela sam jest Čokolino ujutro 🤦 nadati se najboljem.. 
    Hrabrice super za pregled🤞 mi smo prehlađen evo i malac kašlje i šmrca nos,ja isto bas jedva čekam ići na komplikacije da se odmorim. Iskreno ovo za koronu me toliko straši sve skupa da je to čudo ,dal' oni to sad uveličavaju da se ljudi cijepe ne znam al ovo je grozno sta cujem i čitam ti mladi ljudi koji preminu 😥🥴

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

MMMartinaaa
    14. Studeni 2021. 08:19

TRUDNICE I PREGLEDI 🥰

Pepika - sutra ♥️🤰(D)
    Anushka - sutra ♥️🤰(D)
    Libo1415 - sutra ♥️🤰
    Marijanaaa12345 - sutra ♥️🤰(D
    Visibaba07 - 16.11. ♥️🤰(D)
    Niki777 - 17.11. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    bubamara19 - 17.11.♥️🤰
    Sweety - 18.11. ♥️🤰(D)
    kristinka9 - 19.11.♥️🤰
    Tonkica - 22.11.♥️🤰(C)
    IK_26 - 22.11. ♥️🤰
    Gabi12 - 23.11. ♥️🤰(C)
    Pepsi2019 - 23.11.♥️🤰
    dunja03 - 23.11. ♥️🤰(C)
    Didi4321 - 23.11. ♥️🤰(D)
    Darijaaa11 - 23.11. ♥️🤰
    AnnieP - 25.11. ♥️🤰
    Chappie - 25.11.♥️🤰(D)
    Ninnek - 25.11.♥️🤰 (D)
    nanida - 25.11.♥️🤰 (D)
    Ayzis - 25.11. ♥️🤰(D)
    marta96 - 26.11. ♥️🤰 (C)
    Rosa_s - 29.11. ♥️🤰
    Lovely_ - 1.12. ♥️🤰(D)
    teja4444 - 1.12. ♥️🤰 (C)
    Atina25 - 2.12. ♥️🤰 (D)
    Demetria - 6.12. ♥️🤰(C)
    Teab - 7.12. ♥️🤰(C)
    missR - 7.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Suncica1 - 10.12. ♥️🤰
    Tinkica27 - 14.12. ♥️🤰(D)
    MMMartinaaa - za cca 3-4 tj ♥️🤰 (D)
    Lisa_ - za cca 6tj ♥️🤰
    Hrabrica - za cca 3 tj ♥️🤰
    Mary10 - ...♥️🤰
    knjižničarka - … ♥️🤰

Dobro jutro svima! Ja sam spavala užasno već 2. noć za redom... Probudim se usred noći i onda ne spavam po 3h, vrtim se, odem u dnevni, upalim TV i ko sova. Evo jutros se osjećam baš užasno radi toga. Još sam jučer oko 3 popodne pojela pola jedne male pizze, i dalje je osjećam u želucu, baš mi je loše sjela i to mi je smetalo cijelu noć. 
    Vidim da vas je puno spomenulo masnu kosu, i ja imam isti problem otkad sam trudna. Promjenila sam šampon i skratila sam dužinu, čini mi se da je bolje.  
    Uživajte u nedjelji! 

Hrabrica
    14. Studeni 2021. 08:36

Atina ja sam bila u baš jakoj dilemi j trebala mi je neka strucna osoba od povjerenja koja bi na glas rekla svoje mišljenje. Moja mpo nije osoba koja napuhuje ili nešto stavlja u celofan. Od prvog dana imamo otvoren odnos i to ful cijenim kod nje. I mogu reci da me umirila. Čak ju je muž pitao kao ok, on će se odmah cijepiti Al to ne znači da meni doma neće dofurat virus i veli ona, istina, ali vi kao cijepljeni ćete ipak uloviti manju kolicinu virusa nego da uopće niste cijepljeni. Meni to ima smisla..Svako od nas si mora naći neku utjehu i nadu..ja sam ju nasla u njenom savjetu taj dan koji je logički argumentirala i  jednostavno me umirila..i prihvatila sam to tako..

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET X

missR
    14. Studeni 2021. 08:36

Cure dobro jutro ❤️
    Meni je jucer popodne bilo tako lose.. povratila sam cijeli rucak, nakon toga nista nisam jela i jos me glava toliko bolila da sam navecer popila paracetamol i zaspala u 8 navecer. Koma se osjecam jutros😔
    Martina i ja planiram iduci mjesec malo skratiti pa cemo vidit oce li bit sto bolja situacija ☺️
    Atina bas si me dobro podsjetila na cokolino jer su mi vec dosadile ove pahuljice i jogurt svaki dan 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Mary10
    14. Studeni 2021. 08:39

Jutro cure, 

Mene jako brine ova situacija sa koronom. U društvu se non stop povuče ta tema i osjetim kako ostajem bez daha od panike i nervoze.

Gin. mi je savjetovao da se cjepim iza 15-og tj, ali opet s druge strane kaže kako se u trudnoći nije dozvoljeno nijedno cjepivo, e sada je i nije štetno 🤷🏼‍♀️

Sinoć sam čula kako je jedna mlada mama izgubila bebu na samom porodu. Srčana mana. Na patologiji kažu da je vjerovatno cjepivo oštetilo srce. 

Kako će sada uopće ići dalje s testovima? Kada ih ukinu, kako ćemo obavljati pretrage, sam porod?? 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Hrabrica
    14. Studeni 2021. 08:39

missR

Cure dobro jutro ❤️
    Meni je jucer popodne bilo tako lose.. povratila sam cijeli rucak, nakon toga nista nisam jela i jos me glava toliko bolila da sam navecer popila paracetamol i zaspala u 8 navecer. Koma se osjecam jutros😔
    Martina i ja planiram iduci mjesec malo skratiti pa cemo vidit oce li bit sto bolja situacija ☺️
    Atina bas si me dobro podsjetila na cokolino jer su mi vec dosadile ove pahuljice i jogurt svaki dan

Ne znam jel to već netko pisao ali probaj si u vodu iscijediti malo limuna i to polako pijuckati . Meni je to znalo umiriti mučnine.  

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET X

Hrabrica
    14. Studeni 2021. 08:45

Mary10

Jutro cure,

Mene jako brine ova situacija sa koronom. U društvu se non stop povuče ta tema i osjetim kako ostajem bez daha od panike i nervoze.

Gin. mi je savjetovao da se cjepim iza 15-og tj, ali opet s druge strane kaže kako se u trudnoći nije dozvoljeno nijedno cjepivo, e sada je i nije štetno 🤷🏼‍♀️

Sinoć sam čula kako je jedna mlada mama izgubila bebu na samom porodu. Srčana mana. Na patologiji kažu da je vjerovatno cjepivo oštetilo srce.

Kako će sada uopće ići dalje s testovima? Kada ih ukinu, kako ćemo obavljati pretrage, sam porod??

Jako je nezahvalnoj od njih bacati takve info van, kao "vjerojatno" je od cijepiva..Samo nam usade strah..To je sad vani medijski rat dviju strana i ne biraju sredstva a mi sa strane strepimo.Ja sam rekla da više ništa neću čitati, naročito ne clanke nekog priučenog novinara koji je plaćen da digne hajku. Bilo je baš nedavno priopćenje nasih doktora koji su to punim imenom i prezimenom i potpisali. Iznosili su svoje mišljenje, argumentirali ga i nisu se skrivali reci to na glas. E takve stvari cijenim, a ne kad se skrivaju iza novinara..

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET X

Mary10
    14. Studeni 2021. 08:48

Što se tiče mučnina i prištića, ja sam sve stavila pod kontrolu s prehranom i znam da stvarno pali jer sam sinoć bila na večeri, pojela masnije i čokoladu i propatila noć u krevetu.
    Jutro su mi 2 jaja uz bezkofeinsku kavu i cjeđeni sok (naranča, limun, mandarine) Za ručak uvijek lagano/lešo - dosta blitve, špinata, cikle i sl i lagano meso. Ručak pojedem u 2 navrata a večeru pokušavam nešto lagano tipa dvopek, tost. Ništa masno, slatko i spasila sam se. Nema više mučnina a koža prodisala. 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

missR
    14. Studeni 2021. 08:51

Hrabrica probat cu to s vodom i limunom. Hvala ti☺️ I da, jako mi je drago da ti je pregled prosao dobro, cestitam 💓
    Mary ja sam bas nedisciplinirana sto se prehrane tice jer me te mucnine poremete i onda ne jedem nista pa kad stanu se nabacam bilo cega i tako u krug. Bilo mi je super tjedan dana. Od jucer opet koma.. 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.