Cure, evo i mene s pregleda. Danas mi je uzimao cervikalne briseve i papu, a s obzirom da imam osjetljiv cerviks, rekao je da je normalno ako ce biti malo sukrvice ili smeđarenja. Bebica super napreduje, crl je 26 mm, velicina odgovara za 9+2, srčeko kuca❤idući pregled 06.12., onda vadim krv za Nifty. Dobila sam i lijepe slikice, već se lijepo vidi moj mali čovac🙂malo me prepao jer mi je posteljica još nisko na cerviksu, ali on kaže da je to ok za ove tjedne i da nije panika (ali meni je), da se još stigne podići, kako je vama bilo u ovom tjednu, ako netko ima iskustvo? I da li netko zna sad s tim potvrdama, ja idem na Rebro na nuklearnu krv vadit i kod doktorice za štitnjaču, jel treba test ili samo trijaža?
Čestitke na dobrom pregledu! 🥰
Nažalost, ne mogu ti pomoći puno s drugim pitanjima, možda će neka druga cura znati više.
Cestitam na dobrom pregledu
Evo zvali me upravo za nalaz niftyja, sve je niski rizik, stize nam decko
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Cure čestitam na dobrim pregledima 😁
Ja sam sada u 7t +2, na zadnjem pregledu prije 3 dana me moj soc. Ginekolog malo izbacio iz takta sa svojim stavom i iskreno bilo mi je samo bitno čuti srce, pa ga nisam uspjela ni pitati kada mi je vaditi krv /napraviti urinokulturu itd. Njemu je očigledno najbitnije bilo da se ja odlučim hoću li kod njega voditi trudnoću ili privatno.
Kada se rade pretrage i koje ako bi mogle pomoći?
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Čestitam za nifty i dečkića😉
url=https://lilypie.com]
Cure koje ste imale dobre preglede cestitam ❤️
Didi mali decko, bas lijepo. Cestitam ti💙
**
Ja sam danas otvorila komplikacije kod svog soc. ginekologa iako kod njega ne vodim trudnocu i nije mi pravio probleme. Jedino na cemu inzistira je da odradimo briseve nakon 20. TT i sa 35. TT
I ja se cure bas nadam da nam nece trebati te Covid potvrde bas posvuda 🤷🏻♀️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
aaaaaaaaaaaaaaaa, čestitam! prvi potvrđeni dečko! Prekrasno! 🥰
Didi čestitam ti dečkića 💙 Je to ujedno i prvi potvrđeni dečko u grupi? 😍
Betty ja bih isto rekla da je beta super, nema veze šta nije pravilno duplanje, bitno je da lijepo raste a tvoja raste 😍
Anuschka čestitke na pregledu 🤗 Za posteljicu stvarno ne bi znala, mislim da meni gin nije ništa spomenuo u vezi toga 🙄
Marijana čestitke na pregledu, držim fige da nalazi dođu čim prije 🤞 Vjerujem da si već nestrpljiva ☺️
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Hvala cure da, prvi potvrdjeni decko hihi
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Evo i mene sa pregleda. 6+4 sam, po uzv 6+3. Srce junacko kuca ❤🙏🤞 do idućeg ponedjeljka strogo mirovanje zbog smeđarenja tako da ćemo onda vidjeti dalje. Nadamo se najboljem 🙏🍀❤
Didi čestitam na deckicu 😍
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji