Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crazypeach
    30. Srpanj 2024. 07:17

Samoja6 zašto si bila u bolnici? Nadam se da će od sada biti sve u redu.

Samoja6
    01. Kolovoz 2024. 16:28

Crazypeach

Samoja6 zašto si bila u bolnici? Nadam se da će od sada biti sve u redu.

Ma kraju se ispostavilo da je želudac u pitanju! To su tako jaki bolovi bili da su čak pomislili da je infarkt! Eto... Sreća ovaj put se smirilo prije nego je vodenjak puka, s prvim nisam bila te sreće... Od naprezanja tijekom cijelog dana na kraju je puka i rodio se ranije... 
    I ovaj put su bolovi jako dugo trajalo, skoro 8 sati u komadu, ali nije bilo toliko povraćanja koliko prvi put.
    Strašno, kad sam osjetila da me počinje boliti isto mjesto, ista bol, isti tjedan došlo mi je vrištati, ono, nemogu to opet prolaziti... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Crazypeach
    02. Kolovoz 2024. 08:44

Samoja6 baš mi je žao. Zvuči grozno. Hvala Bogu da je sve u redu sada i dobro da se nije rodio ranije. I ja sam prvog sina rodila ranije i bilo mi je to jako traumatično iskustvo. Jel vas još gnjave s Goljakom?

Samoja6
    03. Kolovoz 2024. 22:42

Crazypeach

Samoja6baš mi je žao. Zvuči grozno. Hvala Bogu da je sve u redu sada i dobro da se nije rodio ranije. I ja sam prvog sina rodila ranije i bilo mi je to jako traumatično iskustvo. Jel vas još gnjave s Goljakom?

Nisu nas nikad slali na Goljak, obavljamo sve tu u Zd.
    Da, trauma je proći taj raniji porod ( neočekivani ), ali mi od onda veću traumu i glavobolju zadaju ti doktori s tim ajde vamo, ajde tamo. Sve treba biti kao u knjizi! Sad nas šalju u neki centar za rani razvoj zbog govora. Otišla sam zasad jednom i od jeseni bi kao trebao biti uključen u taj neki program. Iskreno, uopće mi se ne sviđa, smatram da je to mučenje djeteta i puna mi ih je kapa. Kao da od zdravog djeteta prave bolesno, eto! U knjizi piše da tad i tad trebaju početi puzati, sjediti, šetati, pričati, završiti faks - ma daj molim te više...

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Samoja6
    15. Kolovoz 2024. 08:47

Samo da vam javim, baby T je stigao na svijet!
    Opet ranije, opet nas je iznenadilo, opet sve isto kao prvi put, opet inkubator, opet Palčić.
    Hvala Bogu oporavio se, dobar je i sutra nam napokon dolazi kući! ♥️♥️♥️

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Tinchy300
    15. Kolovoz 2024. 16:18

Samoja6

Samo da vam javim, baby T je stigao na svijet!
    Opet ranije, opet nas je iznenadilo, opet sve isto kao prvi put, opet inkubator, opet Palčić.
    Hvala Bogu oporavio se, dobar je i sutra nam napokon dolazi kući! ♥️♥️♥️

Cestitam🥰. Bitno da je sve ok proslo. Kakav ti je porod bio? Jesi ti ok?

Crazypeach
    16. Kolovoz 2024. 07:59

Samoja6 čestitam ti od srca! Koliko je dug i težak? Glavno da je sad sve u redu. 

Samoja6
    16. Kolovoz 2024. 18:55

Porod je za razliku od prvog puta bio brži i ajmo reći lakši.
    Mada kad je počela ona bol sam se zapitala majko mila što ti nije bilo dosta jedanput?! Ovaj put sam imala sreće jer me dopao divan doktor i još bolja sestra! Doktor inače zagovara prirodan porod bez dripova i tih stvari ( osim ako nije nužno potrebno ), tako da sam imala svoje trudove, sve prirodno, a ta sestra me doslovno porodila u 20 min. Niti su me rezali, niti sam popucala. 
    A on se rodio sa 3640 g i 52 cm!! 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Crazypeach
    17. Kolovoz 2024. 14:28

Samoja6 drago mi je da si uspjela sve sama i da imaš pozitivno iskustvo s poroda.,2 Mene su 2 puta reckali. Ima odličnu kilažu!! Mislim da se s tolko negdje rodio moj 2.sin a bio je u terminu. Javljaj novosti!! Mazi bebu i uživaj sa svojom obitelji!!

• sunchica555
    18. Kolovoz 2024. 17:50

Samoja6 čestitam na bebici, baš lijepa kilaza i visina s obzirom da je ranije došao na svijet.
    Drago mi je da je porod bio brži i bolji od prvog 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.