Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Didi4321
    28. Srpanj 2022. 09:51

Mrvica ja sam rodila sa 41+3, vodenjak pukao sa 41+2 pa sam izbjegla indukciju
    Ivanana mi smo taman narucili preko babyland (bilo 15% popusta na clanove) kinderkraft enock hranilicu jer je na foru stokke tripp trapp a puno jeftinija, cini nam se dugorocno kao najbolja opcija.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• Burito
    29. Srpanj 2022. 01:30

Eden, bas sam htjela isto pitat. Meni bas bude krivo sto nemam dovoljno vremena za starijeg malca. Gotovo cijelo vrijeme moram biti uz bebu. Ako uspijem sa malcem u setnju 1 na 1 koji dan, to je postignuce. Znam mu nekada citati slikovnicu s bebom u drugoj ruci... Vidim da ni malcu nije lako i bas mi zao bude. Sad se puno vise s tatom povezao, onako kak je prije samnom bio. Nadam se nekak da je to privremeno i da cu ima uskoro bar podjednako davati vrijeme. Al zasad kako iskljucivo dojim jos nije tako. Kak to izgleda kod vas? 

Demetria
    29. Srpanj 2022. 02:32

ivanana

Ja cu napravit malu digresiju pa pitati iskusne mame vezano za hranilice koje preporucujete?

Meni zao sto maloj nisam u startu kupila s naslonom za noge koji se prilagođava njoj.
    https://babyland.hr/proizvod/kinderkraft-hranilica-enock-siva/
    Sad hvatam ovu ns akciji kako bi im oboma kupila 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    29. Srpanj 2022. 02:33

Burito

Eden, bas sam htjela isto pitat. Meni bas bude krivo sto nemam dovoljno vremena za starijeg malca. Gotovo cijelo vrijeme moram biti uz bebu. Ako uspijem sa malcem u setnju 1 na 1 koji dan, to je postignuce. Znam mu nekada citati slikovnicu s bebom u drugoj ruci… Vidim da ni malcu nije lako i bas mi zao bude. Sad se puno vise s tatom povezao, onako kak je prije samnom bio. Nadam se nekak da je to privremeno i da cu ima uskoro bar podjednako davati vrijeme. Al zasad kako iskljucivo dojim jos nije tako. Kak to izgleda kod vas?

Suosjećam.
    Koliko je tvoj malac star?

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Burito
    29. Srpanj 2022. 14:39

Ima 2,5 god. I bez ovog osjetljiva dob.
    Kaj se hranilice tice mi smo imali brevi koja je meni bila super jer je naslon imao vise razina. Moj malac se kasnije posjeo i odgovaralo nam je da nije u sjedu u hranilici. Takodjer je i naslon za noge dinamican. Mana je sto je stvarno glomazna hranilica tako da i sad cemo je koristit al sa zeljom da je se sto prije rijesimo:) Cim su klinci malo jaci ona iz ikee za 150kn je top. Lagana, lako se prenosi di god, sastavlja, rastavlja, top

• Eden
    30. Srpanj 2022. 12:04

Burito

Eden, bas sam htjela isto pitat. Meni bas bude krivo sto nemam dovoljno vremena za starijeg malca. Gotovo cijelo vrijeme moram biti uz bebu. Ako uspijem sa malcem u setnju 1 na 1 koji dan, to je postignuce. Znam mu nekada citati slikovnicu s bebom u drugoj ruci… Vidim da ni malcu nije lako i bas mi zao bude. Sad se puno vise s tatom povezao, onako kak je prije samnom bio. Nadam se nekak da je to privremeno i da cu ima uskoro bar podjednako davati vrijeme. Al zasad kako iskljucivo dojim jos nije tako. Kak to izgleda kod vas?

Ja sam imala srecu da je prvo bio muz doma, pa mi je mama dosla, pa svekrva, sad smo pak opet na moru s mojima, tako da se uvijek imao tko posvetit starijem. Naravno da je zakinut u odnosu na ranije ali trudim se da to sto manje osjeti, cim je mali nahranjen ostavljam ga na miru, npr muz presvlaci pelenu ili ga malo nuna ako treba da se ja mogu sa starijim druzit. Nekad dok dojim paralelno starijem citam pricu i tako 😅 I cim manji zaspe opet se posvecujem starijem a netko treci rjesava rucak i to.
    Krajem 8mj kad se vratimo sa mora planiram starijeg dati opet u vrtic pa cemo valjda opet naci neki balans, jer ne vidim kako bi mogla biti sama doma s obojicom a da nije netko zakinut.

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

• Burito
    30. Srpanj 2022. 14:13

meni je suprug jos uvijek doma na go. Tako da se on bavi s malim ful. Tako da uvijek je zapravo on s njim. Ja uletavam kad stignem pa se zamjenimo, al to je jasno puno manje nego je nekad bilo. Kroz osmi mjesec vec imamo vise manje dogovoreno ko ce kad uskakat, a u devetom ce u vrtic. Al ja sam npr prva dva tjedna bila takorec nepokretna. Mogla sam samo lezat s obzirom na teski porod. Tak da nisam mogla s malim nista osim tih slikovnica, kak velis, nekad i uz dojenje Sad je recimo malo bolja situacija, al i dalje sam vecinu vremena s bebicom. No dobro, vjerujem da je to sve privremeno i kad prodje prvih nekoliko mjeseci sve ce to sjest na svoje.

• Mrvica722
    01. Kolovoz 2022. 06:19

Stigao je moj dječak na svijet prije 2 dana tezak porod zavrsen carskim al sve je na kraju u redu 💙💙

• nina_
    01. Kolovoz 2022. 07:47

Čestitam. Mazite se i pazite. Baš sam se pitala jeste se sve osim mene na ljetnim bebicama porodile. 😀

Mallla
    01. Kolovoz 2022. 07:49

Mrvica722

Stigao je moj dječak na svijet prije 2 dana tezak porod zavrsen carskim al sve je na kraju u redu 💙💙

Čestitam ❤️ želim ti brz oporavak!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.