5 h sam u BH kontrakcijama stomak je tvrd kad su one a nije neka bol, vjerojatno se priprema tijelo?
Ja sam izašla iz bolnice s njim u jastuku, nisu ni dali da se unosi jaje u bolnicu… Jaje je bilo montiranio u autu, ali do kuće sam ga ja držala na rukama…
I meni se on jako znoji kad se vozimo i neznam što da napravim po tom pitanju…
Mi imamo navlake od frotira, istina ipak se znoje ali znatno manje
I mi smo sad kupili za obje as a njegovu nosim svaki put u kucu da se ne grije u autu.
Sekina je veca prostranija pa nju ne nosim doma a i za nju mi se čini da je bolja po materijalu da se toliko ne znoji.
I kupili smo one crne navlake za vrata kao zastita od sunca tako da ih sunce ne zagrijava.
Ja sam izašla iz bolnice s njim u jastuku, nisu ni dali da se unosi jaje u bolnicu… Jaje je bilo montiranio u autu, ali do kuće sam ga ja držala na rukama…
I meni se on jako znoji kad se vozimo i neznam što da napravim po tom pitanju…
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Pozdrav mamice, kad ste krenule u trudnicku ambulantu? Ja sam sad u 37.tjednu, kaze moja ginekologica da nema potrebe jos..pa da vidim kako je to kod vas bilo.
Cure koje ste rodile kako su krenuli trudovi, naglo, polako?
Mogu rec da je meni dosta naglo krenulo, izmedu prva dva truda razmak 20min i onda je krenulo na 10min i dok sam se otusirala na 5min. Krenula sam se obuc i oprat zube i vec su bili na 3min i gas u bolnicu 🙈
.
Slazem se s Demetria, molim vas vozite dijete u jajetu ili autosjedalici, nikako ne na rukama. Vrag nikad ne spava 😒.
.
Pozdrav mamice, kad ste krenule u trudnicku ambulantu? Ja sam sad u 37.tjednu, kaze moja ginekologica da nema potrebe jos..pa da vidim kako je to kod vas bilo.
U Dalmaciji ides na dan termina na plodnu vodu i ctg sve do tada kod svog ginekologa
*
Vidim različita su mišljenja za jaje i autosjedalicu, hvala što ste ih podijelili :)
Mi smo u svakom slučaju već uzeli Recaro Salia od rođenja, tako da ćemo nju i koristiti.
Kako pripremam stvari polako (termin 26.8), tako mi svako malo iskaču nova pitanja, npr. što ste stavljali ispod bebe u AS - tetra pelenu sam ja mislila, da ne bude bas direkt i da malo "skupi" ako se znoji, a opet da nije nešto što ugrožava sigurnost i funkciju.
Nikako nisam za vožnju u rukama, koliko god da se prirodnije činilo iako mi djeluje nestvarno tako malu bebu staviti u bilo kakvu sjedalicu ...
Vidim različita su mišljenja za jaje i autosjedalicu, hvala što ste ih podijelili :)
Mi smo u svakom slučaju već uzeli Recaro Salia od rođenja, tako da ćemo nju i koristiti.
Kako pripremam stvari polako (termin 26.8), tako mi svako malo iskaču nova pitanja, npr. što ste stavljali ispod bebe u AS - tetra pelenu sam ja mislila, da ne bude bas direkt i da malo "skupi" ako se znoji, a opet da nije nešto što ugrožava sigurnost i funkciju.
Nikako nisam za vožnju u rukama, koliko god da se prirodnije činilo iako mi djeluje nestvarno tako malu bebu staviti u bilo kakvu sjedalicu…
Mi smo kupili ljetnu navlaku ali ne ide na umetak za novorođenče.tetre i sve sto nije testirano nije preporučljivo koristiti u voznji cak je i zabranjeno
*
Nikako nisam za vožnju u rukama, koliko god da se prirodnije činilo iako mi djeluje nestvarno tako malu bebu staviti u bilo kakvu sjedalicu…
Imamo termin isti dan 😃
url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji