Cure koje ste rodile kako su krenuli trudovi, naglo, polako?
Mogu rec da je meni dosta naglo krenulo, izmedu prva dva truda razmak 20min i onda je krenulo na 10min i dok sam se otusirala na 5min. Krenula sam se obuc i oprat zube i vec su bili na 3min i gas u bolnicu 🙈
.
Slazem se s Demetria, molim vas vozite dijete u jajetu ili autosjedalici, nikako ne na rukama. Vrag nikad ne spava 😒.
.
Pozdrav mamice, kad ste krenule u trudnicku ambulantu? Ja sam sad u 37.tjednu, kaze moja ginekologica da nema potrebe jos..pa da vidim kako je to kod vas bilo.
Pozdrav mamice, kad ste krenule u trudnicku ambulantu? Ja sam sad u 37.tjednu, kaze moja ginekologica da nema potrebe jos..pa da vidim kako je to kod vas bilo.
U Dalmaciji ides na dan termina na plodnu vodu i ctg sve do tada kod svog ginekologa
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Vidim različita su mišljenja za jaje i autosjedalicu, hvala što ste ih podijelili :)
Mi smo u svakom slučaju već uzeli Recaro Salia od rođenja, tako da ćemo nju i koristiti.
Kako pripremam stvari polako (termin 26.8), tako mi svako malo iskaču nova pitanja, npr. što ste stavljali ispod bebe u AS - tetra pelenu sam ja mislila, da ne bude bas direkt i da malo "skupi" ako se znoji, a opet da nije nešto što ugrožava sigurnost i funkciju.
Nikako nisam za vožnju u rukama, koliko god da se prirodnije činilo iako mi djeluje nestvarno tako malu bebu staviti u bilo kakvu sjedalicu ...
Vidim različita su mišljenja za jaje i autosjedalicu, hvala što ste ih podijelili :)
Mi smo u svakom slučaju već uzeli Recaro Salia od rođenja, tako da ćemo nju i koristiti.
Kako pripremam stvari polako (termin 26.8), tako mi svako malo iskaču nova pitanja, npr. što ste stavljali ispod bebe u AS - tetra pelenu sam ja mislila, da ne bude bas direkt i da malo "skupi" ako se znoji, a opet da nije nešto što ugrožava sigurnost i funkciju.
Nikako nisam za vožnju u rukama, koliko god da se prirodnije činilo iako mi djeluje nestvarno tako malu bebu staviti u bilo kakvu sjedalicu …
Mi smo kupili ljetnu navlaku ali ne ide na umetak za novorođenče.tetre i sve sto nije testirano nije preporučljivo koristiti u voznji cak je i zabranjeno
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Nikako nisam za vožnju u rukama, koliko god da se prirodnije činilo iako mi djeluje nestvarno tako malu bebu staviti u bilo kakvu sjedalicu …
Imamo termin isti dan 😃
url=https://lilypie.com]
Nikako nisam za vožnju u rukama, koliko god da se prirodnije činilo iako mi djeluje nestvarno tako malu bebu staviti u bilo kakvu sjedalicu …Imamo termin isti dan 😃
Ma daj? Meni se (već) čini kao da taj dan neće doći jos misecima
U koju bolnicu planiras? Mrvica722 - drži se
Sortiraj odgovore
Najstariji