Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TheTina
    25. Srpanj 2022. 13:53

Mrvica722

Cure koje ste rodile kako su krenuli trudovi, naglo, polako?

Mogu rec da je meni dosta naglo krenulo, izmedu prva dva truda razmak 20min i onda je krenulo na 10min i dok sam se otusirala na 5min. Krenula sam se obuc i oprat zube i vec su bili na 3min i gas u bolnicu 🙈
    .
    Slazem se s Demetria, molim vas vozite dijete u jajetu ili autosjedalici, nikako ne na rukama. Vrag nikad ne spava 😒.
    .

ivanana

Pozdrav mamice, kad ste krenule u trudnicku ambulantu? Ja sam sad u 37.tjednu, kaze moja ginekologica da nema potrebe jos..pa da vidim kako je to kod vas bilo.
    Demetria
    25. Srpanj 2022. 14:50

ivanana

Pozdrav mamice, kad ste krenule u trudnicku ambulantu? Ja sam sad u 37.tjednu, kaze moja ginekologica da nema potrebe jos..pa da vidim kako je to kod vas bilo.

U Dalmaciji ides na dan termina na plodnu vodu i ctg sve do tada kod svog ginekologa 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Mrvica722
    25. Srpanj 2022. 15:29

Ja sam u bolnici zbog lažnih trudova me ostavili i sad sam na čeki

• Tia_13
    25. Srpanj 2022. 16:36

Vidim različita su mišljenja za jaje i autosjedalicu, hvala što ste ih podijelili :) 
    Mi smo u svakom slučaju već uzeli Recaro Salia od rođenja, tako da ćemo nju i koristiti. 
    Kako pripremam stvari polako (termin 26.8), tako mi svako malo iskaču nova pitanja, npr. što ste stavljali ispod bebe u AS - tetra pelenu sam ja mislila, da ne bude bas direkt i da malo "skupi" ako se znoji, a opet da nije nešto što ugrožava sigurnost i funkciju. 
    Nikako nisam za vožnju u rukama, koliko god da se prirodnije činilo iako mi djeluje nestvarno tako malu bebu staviti u bilo kakvu sjedalicu ... 

Demetria
    25. Srpanj 2022. 23:07

Tia_13

Vidim različita su mišljenja za jaje i autosjedalicu, hvala što ste ih podijelili :)
    Mi smo u svakom slučaju već uzeli Recaro Salia od rođenja, tako da ćemo nju i koristiti.
    Kako pripremam stvari polako (termin 26.8), tako mi svako malo iskaču nova pitanja, npr. što ste stavljali ispod bebe u AS - tetra pelenu sam ja mislila, da ne bude bas direkt i da malo "skupi" ako se znoji, a opet da nije nešto što ugrožava sigurnost i funkciju.
    Nikako nisam za vožnju u rukama, koliko god da se prirodnije činilo iako mi djeluje nestvarno tako malu bebu staviti u bilo kakvu sjedalicu

Mi smo kupili ljetnu navlaku ali ne ide na umetak za novorođenče.tetre i sve sto nije testirano nije preporučljivo koristiti u voznji cak je i zabranjeno 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Mallla
    26. Srpanj 2022. 00:16

Tia_13

Nikako nisam za vožnju u rukama, koliko god da se prirodnije činilo iako mi djeluje nestvarno tako malu bebu staviti u bilo kakvu sjedalicu

Imamo termin isti dan 😃

url=https://lilypie.com]

• Mrvica722
    26. Srpanj 2022. 09:12

Cure koje ste rodile u kojem tjednu je to bilo? 

• Mrvica722
    26. Srpanj 2022. 13:24

Je li ikojoj od vas sa Geonistinom izlazila sluz? 

• Tia_13
    26. Srpanj 2022. 14:47

Mallla

Tia_13

Imamo termin isti dan 😃

Ma daj? Meni se (već) čini kao da taj dan neće doći jos misecima 
    U koju bolnicu planiras? Mrvica722 - drži se 

• Tasm
    26. Srpanj 2022. 17:14

Mrvica722

Cure koje ste rodile u kojem tjednu je to bilo?

38+1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.