Da je indikacija epilepsija onda bi bio elektivni carski, tako da taj argument ne stoji. Da, uredno otvaranje je sa 4 na 6 cm u satnicama koje ste naveli. Da, porod boli zamisli… upravo zbog ovih koji “poredaju i rešetaju” bi pojedinim muževima trebalo zabraniti prisustvo na porodu jer jednostavno kao laici ne mogu i ne znaju procijeniti situaciju i umjesto da budu podrška počnu raditi nered. Probajte se tako ponašati u nekoj zapadnoj zemlji, dobili bi momentalni izgon iz rađaonice. Ali kod nas sivonjama ne možeš ništa nažalost
Ja obavila pregled i došla doma 😍 ctg,posteljica,protoci sve je dobro..beba ima oko 3500grama,doktorica kaže da nema smisla nešto na silu inducirati zbog 0.1.povišene vrijednosti na OGTT i da nisu normalni sa tim šećerom,kaže da je beba velika tj prevelika onda bi o tome razgovarali..u svakom slučaju meni je draže ovako,nadati se da će se nešto pokrenuti prirodno..sljedeća kontrola Ariel 15.06. to je i dan prije termina..
Vaginalni pregled mi nije radila,a tlak mi je malo bio povišen,ali to od nervoze šta će mi reć tako da ga moram pratiti sada doma tri puta dnevno i javiti se ranije u slučaju povišenih vrijednosti...Na ovakve Proljetnice bolje ne trošiti živce i riječi 🤣
Netko stvarno nema pametnijeg posla u životu..
Bolje ti posjeti nekog psihijatra nego šta visiš na forumu 😉
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Da je indikacija epilepsija onda bi bio elektivni carski, tako da taj argument ne stoji. Da, uredno otvaranje je sa 4 na 6 cm u satnicama koje ste naveli. Da, porod boli zamisli… upravo zbog ovih koji “poredaju i rešetaju” bi pojedinim muževima trebalo zabraniti prisustvo na porodu jer jednostavno kao laici ne mogu i ne znaju procijeniti situaciju i umjesto da budu podrška počnu raditi nered. Probajte se tako ponašati u nekoj zapadnoj zemlji, dobili bi momentalni izgon iz rađaonice. Ali kod nas sivonjama ne možeš ništa nažalost
A zašto vi uopće imate potrebu komentirati nečiji porod? 🙄 I upadati na grupu u koju nikako ne pripadate,bolje bi bilo da gledate svoja posla,zamišljate svoj porod i učite vašeg partnera kako da ne bude "Sivonja"
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
A zena koja rada nije laik? Pa najbolje da nema pravo glasa, a ona je ta koja rada. Muzevi idu u radaone da budu nasa snaga i podrska i da budu nasi advokati kada izgubimo snagu. I nemoj pricati o zapadu i izbacivanju iz radaone, tek tamo se itekako potice muzeve da budu uz svoje zene. Ne mogu vjerovati koliko zlobe u jednoj zeni... Trpiti trudove na dripu cijeli dan je pakao koji ne mogu ni zamisliti, a rodila sam prvo dijete induciranim porodom, kad je popustila epiduralna pozdravljala sam se sa zivotom. Srecom pa sam dobila jaki drugu dozu koja me drzala sve do iza izgona inace sumnjam da bi smatrala svoje iskustvo pozitivnim i vjerujem da bi u nekom trenu trazila carski. A isto je sve skupa trajalo skoro 24 sata.Ne znam kud si uopce dolazila na ovu temu di se zene medusobno podrzavaju kad je ocito da ti to nije cilj.
18.01.2016. 💙
10.01.2018.💜
termin 27.06.2022.💙
Proljetnica-Ja se nadam da pored tebe stoji isti tenkre kao ti. I da tako dva tuduma nemaju nikoga na svijetu. Ruzno za reci ali ti si sebi sama dovoljna sa svojim smetnjama, ne trebas siriti svoju porodicu. Sram te bilo kao zensko, i kao mamu buducu ako to imas na pameti. Srami se za sve!! A za takve uvijek ima lijek, pa ovaj gore opali tamo di najvise boli. Nadam se da mozes zivjeti sa svojom zlobom!
little angel comes 01.07.
24.10. +
5.11. ❤️
25.11. rastemo 🙏🏻❤️
18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
22.12. 7,2 cm
24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
24.01. ❤️
2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
24.02.💙It's a boy 💙
Teab cestitam na bebici, zao mi je da si se toliko namucila, nadam se da ce oporavak biti sto blazi ♥️
Ako ces imati minutu da odgovoris, mozes li mi napisati koliko si u prosjeku cekala u TA kod njih za preglede?
Naime, ja u ponedjeljak imam prvi pregled kod njih a imam velike komplikacije doma, zato se nisam bas javljala ovih dana. Nedjelju proveli sa sinom na hitnoj, morao je na operaciju pod opcom anestezijom i muz je ostao sa njim u bolnici (bilo nas je strah da meni od stresa ne krene porod). Sad je doma samnom do daljnjeg, tj neznam koliko dugo uopce, tako da kombiniram kamo cu sa njim dok sam ja na pregledu, a htjeli smo da muz cuva GO za nakon poroda.Ja sam ti bila jučer tamo, iako sam bila kasnije naručena, u 12:50 i nije bila guzva u čekaoni, dosla na red tek u 14:40, ubiti te dva puta zovu, jednom sestra, ona mjeri tlak, kile i da trakicu za popišat se i tu dođeš brzo na red, a pregled kod doktora se čeka onda dosta dugo, sad je bila situacija da je radio samo jedan i ovaj put bez ultrazvuka.
Sljedeci put me ceka ultrazvuk od 9 do 11 koji je u drugoj zgradi i onda opet ovakav pregled u TA u 12:30 tako da se mogu pripremiti na cjelodnevno kampiranje u Petrovoj🙉
Hvala ti Odradila sam vec prvu trudnocu kod njih pa znam postupak i gdje je sto, samo me zanimalo koliko u prosjeku sad traje jer sam i tad znala po 3-4h provesti kod njih. Narucena sam ujutro u 9 i mislim da ovaj put nista od UZV pa se nadam da se nece bas jako oduziti.
Ja sam anomaly ovaj put odradila kod njih i cak sam i tamo cekala skoro 3h jer je Goluza morao na hitni carski pa se cekalo da se on vrati neko vrijeme (tamo su i trudnice cekale, jedna je cekaona za UZV vaginalni, znaci ne-trudnice i kombinirani probir, a druga je za abdominalni, znaci svi od cca 20tt nadalje).
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Ajme daj odi u neki medij pa pametuj ovim poznatima koji dogovaraju i plaćaju carski. Pitam se iz kojeg razloga 😂
👩🦰 28g
🧔33g06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️
Teab cestitke na bebacu, brz oporavak zelim...
A proljetnica1 ne ulazim u tvoje znanje, iskustvo i ostalo vezano za porod, ali moras razumit da ljudi rade u tim situacijama onako kako znaju, kako misle da je najbolje, bore se za sebe i svoje dijete. Tebi zelim manje gnjeva i manje agresivnosti, vise empatije i lijepih rijeci... Vjeruj bit ce ti ljepse u zivotu ako biras malo ugodniji nacin, jer sve se moze itekako obzirno reci i objasniti. Sretno ako i sama cekas dijete 🤚
proljetnica1
12:41 08. LIPANJ 2022.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Proljetnica jedva čekam pročitati tvoje iskustvo s poroda pa da mi ostale naučimo kako se adekvatno poroditi. Ne idem na forum često, al kad dođem moram pročitati ovakve bahatosti. Eden ja sam bila tamo prekjučer i čekala 2.5h. Sljedeći put sam naručena 10:15 na UZV, a u 10:20 u ambulantu na pregled. Koliko se čeka na taj UZV? Vjerujem da bih trebala ponijeti šator sa sobom pred Petrovu.
Sortiraj odgovore
Najstariji