Cure, da li ste vi imali kao "menstrualne" bolove u mojim tjednima? Nije da moram popiti tabletu, al me zezaju od jučer. Pa stanu pa opet.Drugi petak idem na pregled, valjda bu sve ok..
Cure, da li ste vi imali kao "menstrualne" bolove u mojim tjednima? Nije da moram popiti tabletu, al me zezaju od jučer. Pa stanu pa opet.Drugi petak idem na pregled, valjda bu sve ok..
Meni je doktorica rekla da je do 20 takvih kontrakcija na dan normalno. Naravno bez krvarenja ili plodne vode. Popila sam spasmexa u ovoj trudnoci dovoljno. Jer ponekad su ti bolovi znali biti bas dosadni. I sad ih imam. To je normalno. A ako su trudovi ces lako skuzit, znam da bole jaaaako i ne propustaju bas tako lako.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Evo, mene baš danas isto krenulo boluckat u donjem dijelu trbuha. Nadam se da će uskoro proći. Možda se beba tako namjesti pa zbog toga osjećamo lagane bolove.
Čestitam svim curama koje su rodile i jedva čekam da se i ja porodim. 😀
Pisonju osjećam, to mi je glavno. Nemam drugih
loših simptoma. Ne bi bilo dobro da je početak trudova. Rano je jos. Iako sam i ja palcic bila, rodena u 8mj, iako ne znam s koliko tjedana. A šta je spasmex?
Proljetnica jedva čekam pročitati tvoje iskustvo s poroda pa da mi ostale naučimo kako se adekvatno poroditi. Ne idem na forum često, al kad dođem moram pročitati ovakve bahatosti.Eden ja sam bila tamo prekjučer i čekala 2.5h. Sljedeći put sam naručena 10:15 na UZV, a u 10:20 u ambulantu na pregled. Koliko se čeka na taj UZV? Vjerujem da bih trebala ponijeti šator sa sobom pred Petrovu.
Ja sam bila narucena u 10, u 10:30 bi dosla na red ali je on taman kad sam ja trebala uci otisao na hitni carski tako da sam na kraju malo prije 12h bila gotova (nesto ranije sa UZV ali cekala sam da mi nalaz natipkaju). To je bilo za anomaly ali kazem, tamo su i trudnice cekale.
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Pisonju osjećam, to mi je glavno. Nemam drugih
loših simptoma. Ne bi bilo dobro da je početak trudova. Rano je jos. Iako sam i ja palcic bila, rodena u 8mj, iako ne znam s koliko tjedana. A šta je spasmex?
Spasmex ti opusti misice u tijelu,uzima se protiv bolova uglavnom
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Proljetnica jedva čekam pročitati tvoje iskustvo s poroda pa da mi ostale naučimo kako se adekvatno poroditi. Ne idem na forum često, al kad dođem moram pročitati ovakve bahatosti.Eden ja sam bila tamo prekjučer i čekala 2.5h. Sljedeći put sam naručena 10:15 na UZV, a u 10:20 u ambulantu na pregled. Koliko se čeka na taj UZV? Vjerujem da bih trebala ponijeti šator sa sobom pred Petrovu.Ja sam bila narucena u 10, u 10:30 bi dosla na red ali je on taman kad sam ja trebala uci otisao na hitni carski tako da sam na kraju malo prije 12h bila gotova (nesto ranije sa UZV ali cekala sam da mi nalaz natipkaju). To je bilo za anomaly ali kazem, tamo su i trudnice cekale.
Ja sam na anomaly cekala sat i pol negdje. Znaci mogu sator nosit u Petrovu iduci put 😂
Cure ja se moram pojadati... Maleni je napokon došao kod mene u sobu! Naravno da sam sretna zbog toga! Nemogu ga prestati gledati!
Ali me isto tako uhvatila kriza... Nemogu više biti zatvorena ovdje, kroz sve prolaziti sama, preteško mi je!
Strah me kako da uopće zaspem večeras, sami smo u sobi... Imam osjećaj da mi ništa ne ide... Prvi put sam sama promijenila pelenu i sva sam se preznojila... Dajem mu jesti na bočicu, pa mi usred hranjenja zaspe... Samo bi plakala i molila da nas puste van!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Cure ja se moram pojadati… Maleni je napokon došao kod mene u sobu! Naravno da sam sretna zbog toga! Nemogu ga prestati gledati!
Ali me isto tako uhvatila kriza… Nemogu više biti zatvorena ovdje, kroz sve prolaziti sama, preteško mi je!
Strah me kako da uopće zaspem večeras, sami smo u sobi… Imam osjećaj da mi ništa ne ide… Prvi put sam sama promijenila pelenu i sva sam se preznojila… Dajem mu jesti na bočicu, pa mi usred hranjenja zaspe… Samo bi plakala i molila da nas puste van!
Kaj nemas pravo na posjete?
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰