MallaOd 6 h ujutro do 21:30 navecerVidiš ja sam krivo shvatila da si ti u par sati završila na carskom
Jos mi to bas zvucilo prebrzo pa da su doktori pristali. Trudnicki mozak 🤦🏻♀️
No dobro ni ovih cca 12-15h nije mozda puno.
To je ono kao prosjek za prvorotkinjuMa bilo bi mi mozda lalse da su mi uspjeli dat epiduralnu
Možda ali bitno da ti imaš sad svog malenog i da je živ i zdrav.
Iskustvo poroda nije toliko strašan tako da ćeš lako to zaboraviti ❤️❤️❤️
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Proljetnica1 ako nemas sto pametno i lijepo za napisat, onda nemoj pisat nista. Ako bi tvoj suprug/partner/cimer gledao kako se ti mucis i ne poduzeo nista, govori najvise o vama.
Tea nam je dobro, beba je dobro, svi su sretni i zdravi a tvoja negativa nije dobrodosla. Sreca pa si mi ovdje dajemo podrsku i ljudi kao ti nikako nisu dobro dosli medu nas.
Teab muž “poludio i sve ih izreseto” otvarala si se sasvim uredu, 6 cm je sasvim ok, još koji sat (sto je sve u granicama normale za prvorotku) i rodila bi prirodno. Ali kad imaš posla sa sivonjom koji viče i sam postavlja indikacije za carski jer njegova mimoza plače i ne može izdržati onda pametniji popusti i napravi se nepotreban carski rezmolim da se suzdrzite takvih komentara.
i sama sam prošla jako loše na prvome porodu. nepotrebno mucenje 6h na dripu, otvorila se samo 5cm. i onda su skužili da to nebu išlo i ko luđaci letjeli na hitan carski.
da je barem bio muž samnom i izrešetao ih, pa nebi bilo potrebe da mi dijete nakon poroda ima probleme koje smo hvala bogu riješili
Teab muž “poludio i sve ih izreseto” otvarala si se sasvim uredu, 6 cm je sasvim ok, još koji sat (sto je sve u granicama normale za prvorotku) i rodila bi prirodno. Ali kad imaš posla sa sivonjom koji viče i sam postavlja indikacije za carski jer njegova mimoza plače i ne može izdržati onda pametniji popusti i napravi se nepotreban carski rezmolim da se suzdrzite takvih komentara.
i sama sam prošla jako loše na prvome porodu. nepotrebno mucenje 6h na dripu, otvorila se samo 5cm. i onda su skužili da to nebu išlo i ko luđaci letjeli na hitan carski.
da je barem bio muž samnom i izrešetao ih, pa nebi bilo potrebe da mi dijete nakon poroda ima probleme koje smo hvala bogu riješili
Upravo to. Zar je vrijedno riskiranje bebinog i maminog zdravlja
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Teab cestitam na bebici! Zelim ti sto brzi oporavak
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Nevjerojatno kako je zena zeni vuk. Upasti tako sa neke druge teme i sipati svoj otrov u ovu temu koja je puna podrske je dno dna.
Svaka trudnica je drugacija, svaka trudnoca je drugacija, svaki porod je drugaciji.
Komentar doticne je prezlocest i posve nepotrebno usmjeren na nekoga tko je postao mama.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Proljetnica1 A vi gospodjo nemate pametnijeg posla nego se baviti tuđim problemima. Ako je vas muz sivonja koji voli trpiti da mu zena pati, a ocito je da i vas to napaljuje da vas boli, drugi muzevi imaju osjecaje za svoje zene. Kako vas nije sram uopce takve stvari pisati?! Ogavno za jednu zenu!! Nadam se za vase dobro da cete ako i dobijete dijete biti malo pametniji!! Fuj!
little angel comes 01.07.
24.10. +
5.11. ❤️
25.11. rastemo 🙏🏻❤️
18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
22.12. 7,2 cm
24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
24.01. ❤️
2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
24.02.💙It's a boy 💙
Teab muž “poludio i sve ih izreseto” otvarala si se sasvim uredu, 6 cm je sasvim ok, još koji sat (sto je sve u granicama normale za prvorotku) i rodila bi prirodno. Ali kad imaš posla sa sivonjom koji viče i sam postavlja indikacije za carski jer njegova mimoza plače i ne može izdržati onda pametniji popusti i napravi se nepotreban carski rez
Željka Markić si to ti? Nadam se da jesi.... a ne neka primalja ili doktorica, jer mirišiš na one koje bi rekle ženama:"A nije te bolilo dok si je pravila?"🙈
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Teab cestitam na bebici, zao mi je da si se toliko namucila, nadam se da ce oporavak biti sto blazi ♥️
Ako ces imati minutu da odgovoris, mozes li mi napisati koliko si u prosjeku cekala u TA kod njih za preglede?
Naime, ja u ponedjeljak imam prvi pregled kod njih a imam velike komplikacije doma, zato se nisam bas javljala ovih dana. Nedjelju proveli sa sinom na hitnoj, morao je na operaciju pod opcom anestezijom i muz je ostao sa njim u bolnici (bilo nas je strah da meni od stresa ne krene porod). Sad je doma samnom do daljnjeg, tj neznam koliko dugo uopce, tako da kombiniram kamo cu sa njim dok sam ja na pregledu, a htjeli smo da muz cuva GO za nakon poroda.
Ja sam ti bila jučer tamo, iako sam bila kasnije naručena, u 12:50 i nije bila guzva u čekaoni, dosla na red tek u 14:40, ubiti te dva puta zovu, jednom sestra, ona mjeri tlak, kile i da trakicu za popišat se i tu dođeš brzo na red, a pregled kod doktora se čeka onda dosta dugo, sad je bila situacija da je radio samo jedan i ovaj put bez ultrazvuka.
Sljedeci put me ceka ultrazvuk od 9 do 11 koji je u drugoj zgradi i onda opet ovakav pregled u TA u 12:30 tako da se mogu pripremiti na cjelodnevno kampiranje u Petrovoj🙉
E cure ova prolhetnica je teški Troll, ne obazirite se...upadala je na temu jesenskih trudnica samo da nam kaže da smo glupe 🤣 znate onu ako diraš govno ono smrdi!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji