Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    08. Lipanj 2022. 09:02

Hvala vam svima na info. Ja se jos uvjek nadam da ce mi porod sam krenut prirodno do 39 tt. 😆 nakon 37 tt pocinjem skakat po pilates lopti. I ribat kucu 😵‍💫

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Atina25
    08. Lipanj 2022. 09:30

AuroraB hvala na pitanju 😘🤗 Iskreno osjećam se kao da nisam rodila,jesam neispavana radi dojenja i slabog sna općenito i preko dana dosta radim nazalost jer se želim posvetiti starijem Max ali općenito hodam normalno sjedim,čak sam od danas počela stavljati obične uloške krvarenje mi je sad kao drugi dan menge malo jače,do sad su bas bili izljevi i ugrušci. Ja nisam šivana ni rezana ni popucala. Jučer smo bili malenu prijaviti u matični ja i muž znači 5 dana od poroda s njim sam jedva jedvice se natjerala nakon 3 tj koliko sam bila loše. 
    Drzim fige cure da krene sve prirodno vidim da dosta vas spominje inducirani porod. Može svaki čas 🤞🤞🤞🤞

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• proljetnica1
    08. Lipanj 2022. 09:33

Teab muž “poludio i sve ih izreseto” otvarala si se sasvim uredu, 6 cm je sasvim ok, još koji sat (sto je sve u granicama normale za prvorotku) i rodila bi prirodno. Ali kad imaš posla sa sivonjom koji viče i sam postavlja indikacije za carski jer njegova mimoza plače i ne može izdržati onda pametniji popusti i napravi se nepotreban carski rez

• Eden
    08. Lipanj 2022. 10:01

Teab cestitam na bebici, zao mi je da si se toliko namucila, nadam se da ce oporavak biti sto blazi ♥️
    Ako ces imati minutu da odgovoris, mozes li mi napisati koliko si u prosjeku cekala u TA kod njih za preglede?
    Naime, ja u ponedjeljak imam prvi pregled kod njih a imam velike komplikacije doma, zato se nisam bas javljala ovih dana. Nedjelju proveli sa sinom na hitnoj, morao je na operaciju pod opcom anestezijom i muz je ostao sa njim u bolnici (bilo nas je strah da meni od stresa ne krene porod). Sad je doma samnom do daljnjeg, tj neznam koliko dugo uopce, tako da kombiniram kamo cu sa njim dok sam ja na pregledu, a htjeli smo da muz cuva GO za nakon poroda.

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

• Eden
    08. Lipanj 2022. 10:03

proljetnica1

Teab muž “poludio i sve ih izreseto” otvarala si se sasvim uredu, 6 cm je sasvim ok, još koji sat (sto je sve u granicama normale za prvorotku) i rodila bi prirodno. Ali kad imaš posla sa sivonjom koji viče i sam postavlja indikacije za carski jer njegova mimoza plače i ne može izdržati onda pametniji popusti i napravi se nepotreban carski rez

Ne poznajemo se ali ovako napadati nepoznatu zenu koja je upravo rodila je cisto zlostavljanje. Sve ovo se moglo reci i puno osjecajnije, objasniti lijepo zasto itd pa da druge trudnice znaju kad im se dogodi takva situacija sto je normalno a sto nije

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

Ninnek
    08. Lipanj 2022. 10:09

proljetnica1

molim da se suzdrzite takvih komentara. 
    i sama sam prošla jako loše na prvome porodu. nepotrebno mucenje 6h na dripu, otvorila se samo 5cm. i onda su skužili da to nebu išlo i ko luđaci letjeli na hitan carski.
    da je barem bio muž samnom i izrešetao ih, pa nebi bilo potrebe da mi dijete nakon poroda ima probleme koje smo hvala bogu riješili

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Teab
    08. Lipanj 2022. 10:17

proljetnica1

Ne gospodo draga nisam se otvarala sasvim u redu jer trpit uzasnu bol od 6 ujutro do 21 sat navecer filanje gelovima i dripovima bol neizdrziva.suzdrzite se komentara jer me ne poznajete ali ako vas bas zanima indikacija za carski je bila epildpsija a vas cu sad prijavit zbog ovako bezosjecajnog komentara.

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

marta96
    08. Lipanj 2022. 10:22

proljetnica1

Ovo je bas bezobrazan komentar, imam puno cura u blizini koje su mučili cijeli dan na dripu i na kraju se sve zakompliciralo i bio hitan carski, Tea je isla danima u bolnicu i nazad sa kontrakcijama, a nije se ništa otvarala tako da nije to trajalo samo taj dan. 
    Epiduralnu nije mogla primiti, šta su je trebali mučiti do drugog dana pa da opet bude carski. Nije ni carski kraj svijeta i to je sve normalno, bolje joj poželi brz oporavak. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
    22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️

Teab
    08. Lipanj 2022. 10:25

Curke hvala vam ❤,ova tu je prijavljena zbog ovakvog komentara i uopce se ne uzbudujem oko nje 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Atina25
    08. Lipanj 2022. 10:28

Proljetnica1 nisi bas normalna previše, hvala bogu da se kreira fejs grupa radi ovakvih kao ti
    Vidim da si na temi želim bebu,jadno tvoje dijete rođeno prirodno ili na carski

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.