Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    07. Lipanj 2022. 19:11

Mallla

marta96

Bok cure. Moj pregled je gotov i bez pomaka od prošlog tjedan. I dalje otvorena 2 prsta, nešto je dirao dolje kao da to ubrza malo, ja iskreno to nisam previše osjetila iako se on stalno ispričavao jer je kao neugodno itd.
    Ugl kontrola 12.06 u nedjelju u rodilištu ako neće biti ništa prije, a do srijede 15.06 zadnje moram roditi i eto to mi nije svejedno, jer se do sad nije ništa pokrenulo, sumnjam da će i do onda.

Sad malo nabacim šalu al poluistinitu….sriktaj kuću, ribaj podove ili radi neke kolače, kad se.dobro umoriš eto poroda 🙈
    A ima i onih ljepših metoda tipa sex i orgazam 😊
    Na kraju otvorenost ništa puno ne znači dok nema.kontrakcija. Želim ti da se čim prije pokrene!

Been there, done that... beba je još u trbuhu😀 Imaš još kakvu ideju?😀

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    07. Lipanj 2022. 19:15

***krpicama verniksa, ne kapicama.
    Atina25 hvala na podijeljenom iskustvu s poroda🙂 Kako se sad osjećaš?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• sunchica555
    07. Lipanj 2022. 21:19

sunchica555

Čestitke Pepi19 i MMMartinaaa🤗♥️brz oporavak.

Evo ja danas prvi put u TA bez ultrazvuka, samo vaginalni pregled, ctg, tlak i urin, al načekala se za sve 2 sata🙈🙉. Tlak kao i uvijek prvo visok, onda s drugim tlakomjerom bio ok. Zatvorena i dalje, pitala doktora jel moram sta ranije otići u bolnicu kada krenu trudovi iz mjera predostrožnosti s obzirom da sam pozitivna na hepatitis, kaze da nema potrebe, sve normalno i da se ne brinem za to.
    Sljedeci pregled hvala bogu opet za dva tjedna 21.06 tada je i ultrazvuk i ovo od danas, pa se mogu pripremiti na pet sati čekanja 😆😅. Mozda se nesto i pokrene do tada pa izbjegnem tu proceduru, inače doktor je baš srdačan i ok, ne bi se bunila da bude na porodu.

**Streptokok ne hepatitis 😆😆🤣 izgleda da me Vrućina lupila u glavu, pa pišem gluposti

Ninnek
    07. Lipanj 2022. 21:24

Mallla

marta96

Bok cure. Moj pregled je gotov i bez pomaka od prošlog tjedan. I dalje otvorena 2 prsta, nešto je dirao dolje kao da to ubrza malo, ja iskreno to nisam previše osjetila iako se on stalno ispričavao jer je kao neugodno itd.
    Ugl kontrola 12.06 u nedjelju u rodilištu ako neće biti ništa prije, a do srijede 15.06 zadnje moram roditi i eto to mi nije svejedno, jer se do sad nije ništa pokrenulo, sumnjam da će i do onda.

Sad malo nabacim šalu al poluistinitu….sriktaj kuću, ribaj podove ili radi neke kolače, kad se.dobro umoriš eto poroda 🙈
    A ima i onih ljepših metoda tipa sex i orgazam 😊
    Na kraju otvorenost ništa puno ne znači dok nema.kontrakcija. Želim ti da se čim prije pokrene!

jučer kosila travu, sex....danas oribala cijelu kucu, oprala prozore...jedem ananas...napadam opet muža 🙈🙈🙈🙈
    valjda će biti nešto, za sada ništa 😂

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Mallla
    07. Lipanj 2022. 21:49

🤣🤣 ma znate šta ću vam reć odmarajte, odmarajte i odmarajte. Porod će krenuti radile vi svašta ili ništa, u nekom trenutku hoće....iza toga svega nas sve čeka obilje umora tako da se ne isplati satravat prije svega toga. Znam da je teško čekat da krene i vruće je i puna kapa i sve...al samo lagano i lagano....
    Sve nas opali čišćenje i slično al samo zato što smo trknute....

url=https://lilypie.com]

Teab
    07. Lipanj 2022. 21:56

Sori kaj nisam prije javila,al stigao je i moj decko 4.6. Pa evo da malo napisem o mom iskustvu,moram rec svi su u Petrovoj bili divni i moj muz i moj spas na kraju je bio uz mene od starta pa do samog finish,ugl evo ukratko.
     Dosla sam u petrovu oko 6 h,s trudovima,nezz ni sama kad su dali gel,problem je bio sto se ni s gelom nisam otvarala,tu su mi dali drip htjela sam umrijet od boli al ponovno problem otvorena samo 4 cm,ponovno pokusaj otvaranja gelom dosli do 6 cm,ja u bolovima sam kaj ne vristim,oko 9 je muz poludio sve ih izreseto i zavrsila na carskom,moj Leo je roden u 21:30 carskim rezom

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Ina85
    07. Lipanj 2022. 23:39

Neznam dal mi znate dat odgovor na ovo, ali danas na pregledu mi je dok. Rekla da beba sto se tice mjera i kostiju odgovara 35 tt a opseg trbuha 37 tt. To jest da je debela. I da ima 2, 800 kg. Nisu mi nikako jasne te mjere. Dolje sam stavila i sliku tih mjerenja ako se netko kuzi vise nego ja. I da idemo na indukciju sa 39 tt zbog velicine bebe 😳
    BPD 8,65  - 34+6 tt
    AC 33,59 - 37+3 tt
    FL 6,59 - 34 tt
    https://ibb.co/6JRXH1D

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Ninnek
    07. Lipanj 2022. 23:52

Ina85

Neznam dal mi znate dat odgovor na ovo, ali danas na pregledu mi je dok. Rekla da beba sto se tice mjera i kostiju odgovara 35 tt a opseg trbuha 37 tt. To jest da je debela. I da ima 2, 800 kg. Nisu mi nikako jasne te mjere. Dolje sam stavila i sliku tih mjerenja ako se netko kuzi vise nego ja. I da idemo na indukciju sa 39 tt zbog velicine bebe 😳
    BPD 8,65 - 34+6 tt
    AC 33,59 - 37+3 tt
    FL 6,59 - 34 tt
    https://ibb.co/6JRXH1D

i moj je u 35tj imao 2800 pa nije nista komplicirala, cak je rekla da joj se cini premalo 😣
    tako da ne znam kako da objasnim tvoju dr.

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Mallla
    08. Lipanj 2022. 00:31

Ina85 što su tjedni viši to su mjere i procjene nepouzdanije. Nemoj se time opterećivati. Trenutno tvoja dr puše na hladno rekla bih. Znaju mjerama baš puno faliti. Bitno je da su uredni protoci a to koliko precizno je dr uzela mjere je manje bitno. I od svih mjera je najprecizniji ovaj BPD.
    Teab čestitam ❤️ želim ti brz oporavak. I da iskustva slična tvojem sam puno puta čula samo eto srećom kod tebe je kratko trajalo ako je 6h zapravo 18h ili? Često se zna dogoditi da gel ne pomogne ništa, pa ni drip i onda hitni carski.

url=https://lilypie.com]

Teab
    08. Lipanj 2022. 05:32

Malla Od 6 h ujutro do 21:30 navecer 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.